Відгуки покупців про Електричний водяний пістолет високого тиску акумуляторний КВ1353 з резервуаром 800 мл чорний

Оцінка користувачів 5/5
  • Відгуки про товар продавця SKYTOPIX
  • Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

За перші дні використання дуже гарні враження. Рекомендую. Діти задоволені. Напевно потрібно буде купувати ще один такий.

Переваги:
    Все відповідає опису
    Недоліки:
    За короткий час використаня немає
    • Продавець  SKYTOPIX

Дякуємо за Ваш відгук!

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

висока якість, як результат гарний напір, як результат діти бавляться весь день, блого погода дозволяє! дякую

Переваги:
    якісний товар
    • Продавець  SKYTOPIX

Дякуємо за Ваш відгук!

• Андрій Ш***

Дякую, все супер!

• Продавець  SKYTOPIX

Дякуємо за Ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням- посилання

• Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

Самий класний водяний пістолет чи автомат, що я бачив, якісний пластик, світиться коли стріляєш, дуже потужний, як би мені такий в моє дитинство, усі сусіди б заздрили! В таку спеку, дуже весела забавка! Мабуть куплю ще один щоб разом із сином бігати)))

Переваги:
    Працює справно
    Недоліки:
    • Продавець  SKYTOPIX

Дякуємо за Ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням посилання

• Єгор С***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

дитина дуже очикувала вечора, щоб постріляти вогниками)
    дякую продавцеві, що пронсультував як його правильно заряджати!
    ще й не так тепло, але син цілий день бігав та полив усі кущі та дерева у дворі
    іграшка дуже класна, я і сам почував себе дитиною!
    дякую за емоції!

Переваги:
    спецефекти, дальність пострілу, якість пластику
    • Продавець  SKYTOPIX

• Егор К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

Потужний, стріляє метрів на 8-10. Великий резервуар для води, вистачає надовго.

• Продавець  SKYTOPIX

Єгоре, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням посилання

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: EKS-SHOP. Колір: Чорний

грається без перерви, стріяє далеко, матеріали якісні, в темряві стріляє як в космосі!

Переваги:
    дитина в захваті
    • Продавець  EKS-SHOP

Вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук! Для нас дуже важливо, що ви залишились задоволені покупкою. Приходьте ще, у нас багато цікавих пропозицій