Картка Rozetka

Відгуки покупців про Сучкоріз Gruntek Luchs Alum 787 мм (295203787)

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Артем А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий товар, вже другий такий купую

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Товар на один два сезони, зараз всі такі, навіть професійні попадаються
  • Калиниченко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував для обрізки саду. Гілки до 3 см.-ріже дуже гарно і без зусиль. За 4 години роботи не затупився. Ріжуча частина та наковальня скрілені між собою ботом та гайкою. Краще ріже, якщо зрізати гілку під кутом

Переваги:
    Ручки із алюмінію. Ріжуча частина - ін надійного металу
  • Іван З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Нормальна якість, відповідає вартості.

• Анатолій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цей гілкоріз не то що не раджу, а застерігаю від його покупки. Зрізав декілька гілок товщиною 1,5 - 2,5 сантиметра і ріжуча частина по краях заточки отримала зазубрини. Я їх акуратно точильним каменем убрав. Після цього не пробував різати оскільки почало темніти.

Переваги:
    У гарній упаковці
    Недоліки:
    Ріжуче лезо із м'якої сталі

Добрий день, Шановний Анатолій!

Дякуємо, що обрали інструмент GRUNTEK! Це обвідний гілкоріз і він розрахований на обрізку живих зелених гілок. Ми можемо припустити, що Ви різали ним сухі гілки, тобто використовували не за призначенням. Якщо це не так, то пропонуємо гарантійну заміну гілкоріза. Для цього зверніться, будь ласка, до менеджера, який приймає замовлення.

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гілкоріз прийшов у гарній упаковці. Спробувала в роботі лише один раз: підрізала виноград. Інструмент зручний, легкий у використанні, добре ріже товсті
    гілки. Рекомендую.

Переваги:
    Легкий на вагу та в роботі.
    Недоліки:
    Немає.
  • Андрій Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прийшов гарно запакований гілкоріз. На вигляд -товар гарної якості.не важкий,завдяки алюмінієвим ручкам

Переваги:
    Невелика вага,дуже гострі леза
  • Сергій
    Продавець: Rozetka

Цей гілкоріз не раджу нікому,лезо зроблене з м'якого металу,після обрізання кількох гілок яблуні з'явилися зазубрини,перестав різати.Купував у Києві не на розетці,продавець-консультант вибачаюсь набрехав порадивши як якісний товар.некупуйте ніхто це дарма витрачені гроші