- Есипов В***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Пропрацював 4 місяці,вимкнувся і більше не вмикається .
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Перестав працювати
- Леонід Л***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Все описав,про поломку. Дзвоню продавцю но тлф завжди не в мережі. Людина продає не якісний товар по великій ціні . Я думаю що платформа розетка допоможе мені в цій ситуації.
- Переваги:
- Недоліки:
- Одні
- Продавець Schoff
Доброго дня, Леоніде!
Вибачте за незручності з гарнітурою. Ми зазвичай контактуємо з клієнтами через систему повідомлень Розетки.
Щоб вирішити вашу проблему:
Поверніть гарнітуру нам
Ми перевіримо можливість гарантійного ремонту
Якщо ремонт неможливий - повернемо кошти
- Леонід Л***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Наушнік пропрацював всього два місяця. З'явилась проблема з основною кнопкою,вона заглючела. Також не працює регулеровка гучності.
- Переваги:
- Недоліки:
- Описав.
- Продавець Schoff
Доброго дня, Леоніде!
Щоб вирішити вашу проблему:
Поверніть гарнітуру нам
Ми перевіримо можливість гарантійного ремонту
Якщо ремонт неможливий - повернемо кошти
- Павел Г***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Товар соответствует описанию. В ухе сидит хорошо,слышимость отличная, инструкция простая и понятная. Порадовало наличие кейса. В общем,гарнитурой доволен!
- Переваги:
- Лёгкая,удобная,наличие кейса.
- Недоліки:
- Звук синхронизируется с телефоном,звук на телефоне лучше ставить на минимум,на максимуме хрипит динамик. Хотя максимум не нужен,просто попробовал.
- Наталя Р***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Зауважень немає. Все гарно працює
- Продавець Schoff
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що гарнітура працює без зауважень і що ви залишилися задоволені покупкою. Ваше задоволення – наш пріоритет. Якщо виникнуть будь-які питання чи побажання, не соромтеся звертатися. Дякуємо за довіру!
- Леонід Л***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Продавець рекламує гарнітуру як версія 5.2 . Але коли ти получаєш товар то в паспорті пишеться версія 5.1. Дешевий розводняк. Продавець на тлф не відповідає.
- Продавець Schoff
Леонід, дякую за те, що повідомили. Це дійсно помилка, яка вже виправлена. Насправді версії Bluetooth 5.x між собою відрізняються несуттєво, на якість зв'язку це не впливає. Тому будь яка версія Bluetooth, що починається з 5 вважається сучасною. Якщо вам не підходить товар, звісно, ви маєте право повернути або можемо обміняти на інший якщо питання принципове.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
За свої кошти хороша гарнітура
- Продавець Schoff
Дякую за відгук, Олександр! Приємного користування!
- Максим В***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Щойно забрав. Під'єднав. Працює. Зателефонував, чути мене і абонента дуже добре.
- Переваги:
- Це перша в мене гарнітура
- Продавець Schoff
Дякуємо за ваш відгук! Радий чути, що гарнітура працює справно і ви задоволені якістю звуку. Сподіваємось, вона стане вашим надійним помічником! Якщо виникнуть питання чи побажання, не вагайтесь звертатися. Дякуємо за довіру!
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Товаром дуже задоволені! Якість відповідає!
Все супер!- Продавець Schoff
Щиро дякуємо, Наталіє, за ваш відгук! Дуже приємно чути, що ви задоволені покупкою та якістю гарнітури. Нам важливо знати, що все відповідає очікуванням. Користуйтесь із задоволенням, і завжди будемо раді бачити вас знову!
- Віктор Г***Відгук від покупця. Продавець: Schoff. Колір: Black
Дуже хороша гарнітура
Раджу всім - МиколаВідгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
Шукав не найдешевшу, але і не дорогу гарнітуру. Тупо для дзвінків на роботі.
Досить нормальна. Добрий середняк. Майже єдиний екземпляр за свої гроші без того чортового вушка.
Звук не студійної якості, але і не "з туалету".
У вусі добре сидить і не відчуваєш її.
Функцією вимкнення мікрофону ще не користувався, тож немає що сказати.
Одне тільки поки не зрозуміло: при кожному дзвінку гучність десь 50% і цим вухо аж розриває. Але то вже тонкощі налаштувань.
Раджу і продавця, і гарнітуру.- Переваги:
- Не дорога і відносно якісна гарнітура.
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: sMall. Колір: Black
За цю ціну - класний товар.
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD. Колір: Black
Гарнитура неплохая, но есть нюансы. 2 телефона подключаются на раз, но если двойным нажатием на гарнитуре вызывать последний вызов, то вызов идёт не последний, а с того телефона который подключён первым ( пример - последний вызов был с устройства А, но вызов идёт с устройства В, т.к. он первым приконектился до гарнитуры) Как то, так. А и еще, после 30 мин. носки начинает болеть ухо, в отличии от старой сяоми которую одел и забыл на целый день, что она у тебя в ухе.
- Продавець S-GUILD
Сергію, дякуємо за відгук)
- Олексій М***Відгук від покупця. Продавець: S-GUILD. Колір: Black
Просто мощнейший наушник!!!
- Переваги:
- Батарея долго держит, звук громкий, микрофон без помех, дальность очень большая !
- Недоліки:
- Ещё нету