- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Toytopia-UA
Швидка доставка, гарне пакування, брала на подарунок, тому ще не тестувала
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не застыл хвостик , ни через 30 мин, ни через час
Выкинутые деньги- Переваги:
- Недоліки:
- Не застыл хвост!!
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці знайдуть та усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороша Кукла
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою!
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На жаль не вийшло зробити хвостик, вся жижа розпалася у руках,робили по інструкції ,навіть витримали довше у формочці, але нічого не вийшло ,зіпсований настрій, дитина ридала
Питання до представника бренду: чи можливо у вас придбати окремо цей гель і спробувати знову ???- Переваги:
- Гарний і цікавий набір
- Недоліки:
- Гель не загус
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити ігровий набір у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовила дитині на подарунок , все зробили як потрібно ,але чомусь рідина не застигла навіть через годину ,хоча в інструкції вказано через 30хв ! Просто жижа яка прилипає до рук
Дитина ридала цілий вечір
Підскажіть чи можливо окремо придбати цей гель?- Переваги:
- Цікава
- Недоліки:
- Не вийшло зробити хвостика
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доставили швидко
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Любимая кукла Лол да еще и русалка, мечта любой девочки. Дочке очень понравилось что хвост можно делать самостоятельно)
- Переваги:
- Одни достоинства)
- Екатерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лялька супер
Русалонька гарненька
Щаслива дитина- Переваги:
- Оригінал
- Svetlana B***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Товар доставили швидко та вчасно. Лялька гарна, дитині сподобалася. Хвіст, звісно, недовговічний, але крім цього є інші аксесуари для ляльки, та і сама вона гарненька.
- Переваги:
- Гарна лялька, цікаво робити хвостик для неї
- Юрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Набір супер, всі задоволені, і дівчатка і я!
- Манько Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ми таких три штуки замовили. Всі класні і цікаво робити їх. Швидко відправили. Дякую
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дякую ,все супер
- Переваги:
- Гарна лялька
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
А чому ви видалили мій відгук, ви прислали порожню баночку без рідини, хоча лол була ідеально запакована, за що тоді я заплатила гроші, щоб дитина проплакала своє ДН, а ви замість того щоб зв'язатися і вирішити проблему, видаляєте відгук? І ви можете побачити по покупках, що я ваш постійний клієнт...прикро
- Переваги:
- Ідеально запакована лол, і подумати не могла що всередині може бути порожня баночка
- Недоліки:
- Не змогли зробити русалку, тому що немає чим, порожня баночка, без рідини
Добрий день! Нам дуже прикро, що виникла така ситуація. Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: +(380) 67-561-22-94. Наші фахівці усунуть проблему у максимально короткий термін. Для нас важлива думка наших споживачів, тому сподіваємося, що після усунення проблеми дитина зможе оцінити іграшку у повному обсязі і наступний Ваш відгук буде позитивним.
- Олександр П***
Буває таке. Китайці теж люди. Такі питання вирішується через сервісний центр.
- Мария С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова іграшка, дитина щаслива
Добрий день! Щиро вдячні за Ваш відгук. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені покупкою :)
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Цена, качество
Добрий день, Наталія. Щиро вдячні за Ваш відгук.
- Ангеліна Г***Продавець: Rozetka
Так виявилось,що купляла ляльку двічі і попалась одна і та ж(((
Добрий день! Вдячні за Ваш відгук. Ігровий набір виконаний у форматі сюрпризу, тому передбачити яка лялечка всередині немає можливості, на жаль.
- NikusyaПродавець: Rozetka
Все було супер! Дитині сподобалось.
- Переваги:
- Дуже класна лялька. Виглядає супер.