Відгуки покупців про Бездротовий петличний мікрофон EP033T (Lightning) для інтерв'ю, для презентацій і блогерів

Оцінка користувачів 3.95/5
  • Божена Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Вітаю. Як можна обміняти товар якщо мікрофон не працює? Світиться зеленим але звуків не ловить взагалі

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення. Якщо мікрофон не передає звук, це може свідчити про несправність або некоректну роботу пристрою.

Для обміну товару, будь ласка, зверніться через особистий кабінет у розділ замовлень та оформіть звернення щодо гарантійного випадку, вказавши номер замовлення та опис проблеми. Після цього з вами зв’яжуться для подальших дій.

Дякуємо за повідомлення, будемо раді допомогти вирішити питання.

• Валерія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Звук записує чудово, без проблем

• Станіслав Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Найкраща петличка за свою ціну і компактність.

• Ольга С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий мікрофон для iPhone! Дає чистий звук без шумів, легко під’єднується через Lightning і підходить для зйомок, інтерв’ю та запису контенту будь-де.

• Глеб Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Легкий та компактний, він зручно кріпиться до одягу завдяки вбудованій кліпсі. Підтримує технологію шумоподавлення, забезпечуючи чистий звук під час запису

• Микита Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий мікрофон для запису відео з iPhone! Легко підключається через Lightning, звук чистий і чіткий. Ідеальний для інтерв'ю та блогів!

• Арсеній Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

дуже сподобався, звук чистий без шумів, підключається миттєво. Зручно для відео та стрімів, тепер користуюсь постійно.

• Євгенія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Жахлива якість звуку! Не раджу товар, без нього звук пише краще

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам прикро, що мікрофон не виправдав ваших очікувань. Якість запису може залежати від правильного розміщення мікрофона, налаштувань пристрою або навіть фону, в якому проводиться запис. Якщо ви вже перевірили всі ці моменти, будь ласка, зв’яжіться з нами — ми допоможемо з обміном або поверненням товару. Ваш досвід важливий для нас.

• Арина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

микрофон за свои деньги в целом хорош, но единственный минус который я заметила, так это то, что когда микрофон прикреплен к футболке - звук пишется странно, голос будто бы попадает под эту шумо изоляцию, в результате чего ваша речь кажется нечеткой. когда микрофон все же находится в нескольких сантиметрах от рта - тогда все четко!

Дякуємо за ваш детальний відгук! Ви абсолютно праві — для найкращої якості звуку петличний мікрофон варто розміщувати на відстані кількох сантиметрів від рота, щоб уникнути надмірної фільтрації голосу та зберегти його чіткість. Ми врахуємо ваше зауваження, щоб уточнити ці рекомендації в інструкції для користувачів. Якщо у вас виникнуть ще якісь питання чи потреба в допомозі — завжди раді допомогти!

• Микола С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хочете зекономити гроші? Тоді ліпше не купуйте це. Купуйте або хороший мікрофон, або взагалі нічого не беріть, не наступайте на мої граблі. Це не мікрофон, а пародія

Недоліки:
    Гроші на вітер

Микола, вітаємо! Прикро чути що ваші сподівання не виправдались.
      Ви без проблем можете повернути микрофон і отримати свої гроші назад

Гарного дня!

• Андрей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мікрофон крутий, купив дитині для блогу, все супер

• Богдан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Петлічка чудова. Якість звуку порадувала. Опис відповідний, ніяких нарікань!

• Федір П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

ідеальний вибір для інтерв'ю, презентацій і блогерів, забезпечує чистий звук і зручність у використанні завдяки кліпсі для фіксації.

Дякуємо за відгук! Раді, що наш мікрофон відповідає вашим вимогам! Бажаємо приємного користування!

• Захар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

відмінний вибір для інтерв'ю, презентацій та блогерів. Завдяки кліпсі, його зручно закріплювати на одязі, а бездротова технологія забезпечує вільне переміщення без обмежень.

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

товар повністю розчарував, прийшов у брудній коробці, яка була вже розпакована з одного боку, хочу зробити повернення

Недоліки:
    звук просто жахливий, краще вже знімати на телефон без цього мікрофону-буде чистіше набагато

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми приносимо вибачення за брудну коробку та пошкоджену упаковку — це абсолютно неприпустимо, і ми обов'язково звернемо увагу на цей момент. Щодо якості звуку, ми розуміємо, що це важливий аспект. Можливо, проблема пов'язана з налаштуваннями або умовами використання. Якщо ви хочете повернути товар, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, і ми допоможемо вам із процесом повернення. Вибачте за незручності!

• Галина Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Очень качественный звук. Отличное приобретение. Рекомендую. Быстро доставили. Спасибо

Переваги:
    Отличный звук

• Світлана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Работаю с помощью микрофона , все хорошо.

Переваги:
    Удобный красивый
    Недоліки:
    Пока нет

• Софья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

превзошел мои ожидания! Звук чистый, без помех, даже если находишься на небольшом расстоянии от приемника. Клипса удобная, микрофон держится надежно.

• Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Підключення дуже просте, і все працює без збоїв. Клипса на мікрофоні дозволяє зручно прикріпити його до одягу, що робить його дуже зручним у використанні. Якість звуку на висоті — чіткий, чистий звук без перешкод, навіть на значній відстані від приймача.

• Дарья И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Мікрофон не працює, оформила повернення.
    Індикатор світиться. Але по факту запису не відбувається

Добридень! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо мікрофон на абсолютно новий.