Відгуки покупців про Вологий корм Club 4 Paws (Клуб 4 Лапи) для собак малих порід з ягняти в соусі 100 г

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Лина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г

Собачка в мене дуже вибаглива в їжі. Їй сподобалось, поки взяла телефон щоб зняти, то вона вже облизувала пусту тарілку

• Лілія К***
    Відгук від покупця. Продавець: ХвістоЛапи. Кількість в упаковці: 24. Вага 1 шт: 100 г

Відправили швидко, щиро дякую! Чудовий корм!

• Ігор Б***

Гарний корм. Беру досить регулярно.

Переваги:
    Собаці подобаеться ;)
    Недоліки:
    Поки не знайшли.
  • Ігор Б***

Собаці подобаеться, їсть с задоволенням

Переваги:
    Гарна ціна
    Недоліки:
    Поки не знайшли
  • Лола Т***

Получила быстро

• Светлана З***

On

• Катерина К***

Все ок

• Ткаченко В***

Вже не перший раз беремо цей корм, та раніше все було добре. Собака їла з задоволенням, чудово потім ходила в туалет. Але в цей раз все пішло не так, ми отримали пакетики корму в новому дизайні, в собаки від них шалена діарея, рве жовчу, погане самопочуття. Він не сильно хотів і підходити до нового корму, запах та зовнішній вигляд відрізняються, новий став більш «водянистим».
    Ще залишились пакетики зі старим дизайном, з ними все добре, немає і ніколи не було подібної реакції.
    Дуже засмучені що так сталось, раніше це був класний корм. Не зрозуміло навіщо було його так змінювати. Наразі не можемо нікому рекомендувати його.

Представник бренду

Добрий день, Влада. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.

• Оксана П***

• Наталья К***

Корм подобається. Рекомендую!

• Світлана Л***

Песика подобаеться. Дякую

• Надія Є***

Собака їсть з задоволенням.

• Чиншевая К***

Не знаю навіть як оцінити..купувала на пробу такий в магазі, мій малий чих його їв.. вирішила купити пакован щоб не морочитись. І малий відмовляється його їсти...намагалася всіма правдами і неправдами його заставити..змішувала з іншим..той виїдає цей залишає..тому навіть не знаю...

Представник бренду

Вітання. Смакові вподобання улюбленців можуть змінюватись впродовж усього життя.Саме тому лінійка нашого бренду налічує різні смаки готового харчування для собак. Спробуйте інший корм з лінійки КЛУБ 4 ЛАПИ, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте те харчування, яке до вподоби вашому чотирилапому другу!

• Ксенія Б***

Не забувайте, що собаки бувають вередливі, мій наприклад такий самий, але цей корм обожнює. Спробуйте потроху змішувати протягом тижня - двох, думаю це вирішить проблему, адже цей корм дуже якісний. Окрім того ви ж самі сказали, що спочатку песик їв і все було добре!)

• Лилия С***

Все чудово, дякую!

• Микита З***

Отличный корм

Переваги:
    Цена
  • Наталья Г***

таксе нравится

Переваги:
    цена по акции
  • Светлана К***

Нормальный корм. Трохи жидковат. Для цуценят кращий.

• Анастасия С***
    Відгук від покупця. Продавець: ЕКСПЕРТПЕТ. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 100 г

Гарна ціна по акції
    Дуже швидко відправили

• Продавець  ЕКСПЕРТПЕТ

Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
      Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
      Нехай Вашому хвостатому смакує.
      До наступних зустрічей!

• Світлана

Песик задоволений! Я думаю, що йому смачно!

• Світлана С***

Гарний товар, відповідальний постачальник. Дякую.

Переваги:
    Все супер! Рекомендую!
  • Людмила Л***

Хороший корм, по хорошей цене.

• Светлана Д***

Купили по акції дві упаковки . Запах мені не сподобався, собака їла із задоволенням, але після «смачної» вечері той корм виліз в песика зі всіх сторін…навіть на вулицю вийти не встиг

Переваги:
    Пес їв із задоволенням .
    Недоліки:
    Собака отруїлася
      Представник бренду

Добрий день, Світлана. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.

• Вероніка С***

Собака тільки цей вологий їсть а сухий ні

Переваги:
    Клаский
    Недоліки:
    Ніяких
  • Дарина Т***

Іноді собаці він набридає, то замінюю на інший

• Тетяна Ю***

Якість чудова.

Переваги:
    Формат, якість.
  • Тетяна Ю***

Моїй собаці підходить для харчування в разі особливих умов.

Переваги:
    Готовий до вживання.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Оксана Ш***

Моя Буся (папільон) задоволена, це її улюблений корм.

• Игорь Х***

Якасны падабаеца псу

Переваги:
    Якасць
    Недоліки:
    Німа
  • Дарья Г***

Помірна ціна та непоганий склад

Переваги:
    Собака їсть з задоволенням. Відсутність алергії
  • Елена Г***

Уже давно на этом корме, собака хорошо есть, нет аллергии

Переваги:
    Цена
  • Василь К***

Всім задоволений.

• Юлія О***

Хороший корм, шматочками, пахне смачно, песові подобається)))

Переваги:
    Пес їсть із задоволенням
    Недоліки:
    Ціна. Швидко закінчується)))
  • Назар М***

Рыжему маленькому другу понравилось но не сразу. Только с третьего раза стал есть охотно. Привыкал наверное. В целом нареканий нет. Хороший корм для собачки.

• Ольга Б***

Заказ пришел быстро, пёсику корм очень понравился.

Переваги:
    Оперативность, цена,качество
  • ripli

Розумію, що корм не преміум, але мого улюбленця стошнило відразу всією півпорціє(

Купила три упаковки.
    Дві цілі упаковки #розетка на вул. Васильківська, 6 відмовилися прийняти назад

Представник бренду

Добрий день. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.

• Олег Г***

Собакам добре заходить, смакує!
    Просять добавки )