- Петро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приїхав вчасно. Встановити його дуже просто, тримається міцно не сповзає. можна легко переносити у інше зручне місце для тренування. За таку ціну дуже корисна річ, для людей які ведуть домашній стиль життя і не люблять спортзали саме то.
- Переваги:
- Купа
- Недоліки:
Доброго дня, Петре! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування
- Петро Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На пройом 1.3 просто сповзає якщо підтягуватись більше 15 разів. Можливо на менші пройоми тримається краще. Нікому не раджу покупати це.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- не тримається
Доброго дня, Петре.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Максимальна довжина даної моделі складає 150 см, відповідно на ширину 130 см, як ви зазначаєте, зберігається оптимальний запас.
Звертаємо увагу, що турніки даного типу фіксуються завдяки силі розпору, відповідно стіна/дверна рама, мають бути надійними та не деформуватися при розкручуванні турніка, в іншому випадку результат буде такий, як у вас. Ну і звісно, при встановленні треба міцно розтягувати турнік. Те, що дана модель відмінно тримається на такій довжині, ми перевіряли не раз, тому у виробі ми впевнені на 100%.
Вам можемо запропонувати кілька варіантів:
1) Перевірте чи ви міцно затискаєте турнік, розпір має бути сильним.
2) Перевірте поверхню на яку ви фіксуєте виріб, вона має бути надійною і не деформуватись при розпорі.
3) Спробуйте знайти інше, більш підходяще місце для фіксації.
4) Повернення чи обмін з дотриманням вимог до даної процедури. На обмін можна розглянути моделі з додатковим розпором: XR-0291 або XR-0295. Але якщо місце де ви фіксуєте турнік не достатньо надійне, то немає гарантії, що не буде все те саме.
Якщо потрібна додаткова консультація, залиште, будь ласка, свої контактні дані через службу підтримки. - Петро Р***
Турнік кріпився до несучих залізобетонних стін панельного будинку в різних місцях. моя вага 80 кг і якихось виходів чи стрибків на ньому я не робив. Просто підтягувався 10-15 разів за підхід. Розпір був максимальним і звичайно фіксувався шайбами. Повертати не планую оскільки вже минуло 2 тижня, коробка не зберіглась і коли я падав з вашим "впевненим виробом" він має невеликі пошкодження. І після 2х падінь з ним - більше експерементувати немає бажання. Дякую за відповідь!
Дякуємо за відповідь.
Нам складно якось коментувати ваші слова не маючи для цього достатньо інформації.
Так, у конструкції ми впевнені, маємо підтвердження, як турнік без проблем витримує одночасно двох людей, в сумі це далеко за 80 кг.
Щоб допомогти у вашій ситуації вам було запропоновано залишити свої контактні дані через службу підтримки, щоб наш фахівець міг з вами сконтактувати.
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легко кріпиться, сину з вагою 60 кг ідеально підходить, а під моєю вагою 75 кг трохи прогинається, але це для сина
- Переваги:
- Легко кріпити
- Недоліки:
- Трохи прогинається
Доброго дня, Ольго.
Дякуємо, що поділились своїм досвідом.
Перш за все, на що одразу ж звернули увагу на вашому фото, накладки, а відповідно і турнік, закріплені горизонтально. Мають бути навпаки - вертикально, в такому положенні більше ребер жорсткості. Спробуйте, будь ласка, переставити.
Приємного вам користування.
- ИванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Спасибо турник хороший всё устроило
Доброго дня, Іване! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.