- Уляна М***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Колір: Blue
Товар не відповідає по фото. Замовляли одні, а прийшли зовсім інші !!! Не рекомендую продавця
- Переваги:
- Недоліки:
- Невідповідність товару
- Уляна М***
Продавець швидко відреагував і вирішили питання. Повернули різницю, так як відправили іншу модель окулярів.
- ОльгаПродавець: ASAP. Колір: Dark Grey
Товар не відповідає фото, дуже погана якість товару!!!
- Продавець ASAP
Добрий день, дійсно, склад вислав не ту модель (вислали NE-PL-700), дуже просимо вибачення...
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Прислали зовсім не ті окуляри, ще й браковані, чи були у використанні, скло пошкрябане з обох сторін. Замовляла сину сині а доньці рожеві. До рожевих претензій немає, на склі наліпки. На склі синіх окулярів наліпок немає.
- Антоніна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Не сподобались, погано лягають, пропускають воду
- Саша Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
погана якість
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Blue
Товар взагалі не відповідає фото, продавець обманює виставляючи зовсім інші окуляри та чохол на фотографіях. На фото показано окуляри з суцільним силіконовим переніссям та чохлом на замку. В дійсності окуляри не з суцільним переніссям та в іншому чохлі, тобто товар взагалі не відповідає фото!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не відповідає товару на фото
- Евгения Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet
Не прослужили даже первого использования! Сломались на переносице без возможности восстановить или починить. Китайский ширпотреб!
- Переваги:
Представник постачальникаДобрий день, якщо відразу щось з ними сталось - зверніться в магазин Розетка для заміни
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Обычные очки, за эту цену можно плавать.
- Переваги:
- Недоліки:
- Запотевают и иногда пропускают воду.
- ЯрославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet
На фото сині окуляри, прислали фіолетові, і бачу цей відгук не перший такий, продавець не бере до уваги, не зв'язується перед відправкою.
- Переваги:
- На свою ціну норм
- Недоліки:
- Не той колір
- Ілля Г***
Зараз на фото фіолетові наче
Представник постачальникаДобрий день, колір має бути фіолетовий як назві і опису товару. Переглянемо фото ще раз і внесемо корективи.
- Валерій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet
Замовляли сині, виявилося фіолетові ((
Ще й шкрябнуті (((
Перезамовили ...- Недоліки:
- Не відповідає колір ,потерті ((
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Blue
Вже на другому занятті в басейні відлетіла штучка, що регулює об'єм. Тренер зав'язала. Але, як я бачила по інших, то така проблема з окулярами часта.
- Переваги:
- Виконують свою функцію.
- Недоліки:
- Пластикова деталь для регулювання об'єму легко злітає.
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet
Зручні і для дорослого
- Наталья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Light Blue
Нічого поганого не бачу, нормальні. Тренер підказав, що треба зняти наклейку зі скла, щоб добре бачити)
- Переваги:
- Тримаються добре, можна регулювати, прозоре скло
- Дар'я С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Pink
Дитині сподобалися
- Роксана Н***Продавець: Rozetka. Колір: Light Blue
Замовила окуляри,приїхали не ті зовсім що на фото.
- Іра
а які ж?
- ОленаПродавець: Rozetka. Колір: Violet
Окуляри, що прийшли не відповідають зовнішнім виглядом тим що на сайті, та ще гірше те, що погано фіксуються, пропускають воду. Дуже розчарована покупкою!
- МАША
можна ваше фото? що не так?