Відгуки покупців про Пилосос з турбощіткою Rainberg 2500W Контейнерний пилосос циклонного типу
- ГеоргінаВідгук від покупця. Продавець: SimKG. Колір виробу: Білий з зеленим
Пилосос у нас півроку і замовила інший, цей поганий слабо тягне, усі кріплення вже відломилися ніяк зафіксувати і дуже маленький як для мій рість підходить моїй дитині якій 9 років
- Переваги:
- Недоліки:
- Мало використовувався
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Колір виробу: Білий з зеленим
Дякую за обмін.Менеджери з розумінням поставилися до проблеми і вирішення її.Обміняли на інший.Задоволена
Не рекомендую поганий.Прям дуже.Звязуюся з менеджером ігнорують.Викинула гроші на вітер
- Переваги:
- Недоліки:
- Після декількох разів використання почав гудіти і смердіти подавленою пластмасою.
Не рекомендую.Але які гроші такий товар.
- Недоліки:
- Слабке всмоктування
- Дмитрий Д***Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Колір виробу: Білий з зеленим
Проработал 10 минут. Деньги возвращать не хотят
- Виктор Г***Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Колір виробу: Білий з зеленим
Добрий день! Пилосос гарний і надійний, за свої гроші, дякую!
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: SimKG. Колір виробу: Білий з зеленим
Покупкою задоволена, швидко відправили! Рекомендую !!!
- Переваги:
- Дуже легкий в використанні