Відгуки покупців про Капсули кольорові Ariel All in 1 Pods MEGA PACK Color 63 шт
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Відмінна якість та ціна! Користуємось вже багато років. Відмінна якість прання, чудовий запах та ніяких проблем із пралкою.
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Обожнюю ці капсули. Пілся прання одяг чистий і ароматний, немає нерозчинених частин капсули (желеподібні, вони часто залишалися як сопельки на одязі від інших капсул), розчиняються повністю і зручні у використанні. При транспортуванні жодна не пошкодилася. Ціна теж прекрасна, а самого пакування вистачає надовго, тому купуйте сміливо. Аромат класична свіжість, не надмірний, і не ледве вловимий.
- Переваги:
- Він чудовий
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 44
Беру не перший раз.
- Переваги:
- Ціна по акції
- Недоліки:
- Для незабруднених речей
- Любов Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 70
Класні
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 12
все чудово швидка доставка товар відповідає опису
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 30
В розетці завжди орігенал, що дуже чудово а наш час
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Все ціле.Пере чудово.
- Переваги:
- Швидка доставка.Запаковано гідно.Використаю,замовлю ще.Ціна супер!
- Недоліки:
- Немає взагалі.
- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 44
Гарний товар.Аріель,як завжди на висоті.Відправили швидко.Дуже вдячна.
- Переваги:
- Гарно пере речі
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Прийшло вчасно. Пере добре. Жінка задоволена.
- Переваги:
- Якість та ціна.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Вікторія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Оцінка товару - повний мінус. Посилку забирав чоловік, привіз додому а в посилкі замість упаковки 100капсул, упаковка 50шт. Обдурили на 685 грн. Ніколи не замовлю в цього постачальника. І всім не рекомендую. Ганьба і позор.
- Переваги:
- Не замовляти - дурять
- Недоліки:
- Замінили упаковку 100 на 50 а накладну положили на 100 капсул.
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Капсулы целые , приехало быстро и качественно
В принципе всем довольна - Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 70
- Микола С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 70
Капсули мають дуже сильний запах. Не рекомендую тим, хто не любить стійких і сильних запахів. Перуть нормально.
- Переваги:
- Були по хорошій знижці
- Недоліки:
- Сильний запах
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Отримав товар, як є, та й поставив на поличку. Через деякій час дістаю- одна пачка надірвана, і видкрита. Ну і там замість 50 шт- 43 шт. От мені цікаво це ж наскільки треба бути дрібязковим щоб вкрасти 7 капсул для прання? Ніколи не подумав що таке станеться з Розеткою.
- Переваги:
- Ті самі що і були
- Недоліки:
- Сервіс
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Тільки отримала,і в той день випробувала.Якість ,як завжди на висоті.ARIEL -BEST!!!
- Переваги:
- Ціна,якість,доставка!
- Недоліки:
- НЕМАЄ!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 70
Все добре, відправили швидко. Всі капсули цілі.
- Шолохова Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Ціна/якість супер
- Романія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 50
Гарно відперають.
- Мирослава К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Мої улюблені капсули
- Переваги:
- Гарно стірають, приємний аромат
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Чудові капсули
- Недоліки:
- Не виявив
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Чудовий,гарно справляється зі своєю задачею
- Ніна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Аріель напевно один з найкращих пральних засобів.
- Переваги:
- Все
- Дмитрий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Для кого то, может быть сильный запах. Хотя как по мне все капсулы так сильно пахнут.
- Переваги:
- Запах, качество стирки
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Самые лучшие капсулы для стирки!!! Пользуюсь постоянно, ещё не подводили!!!
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Отличные капсулы, как и всегда. Замечательно отстирует пятна и убирает неприятный запах.
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Дуже задоволена товаром швидко й дуже дешево) дякую продавцю
- Микола М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Якісно, швидко, зручно, дешево!
- Алена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
користуюсь багато років тільки цими капсулами, як для мене вони найкраще відпирають
- Переваги:
- краща ціна на розетці
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Гарний засіб для прання. Аромату трохи забагато, але це суб'єктивно.
- Переваги:
- Вигідна ціна
- Вася Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Перевірені багаторазовим використання. За акційними цінами можна брати.
- Переваги:
- Якісний бренд
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 70
Арієль як завжди все круто,якісний і по акції,ціна якість
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Напевно років п'ять вікористовую цей порошок. Завжди задоволений якістю прання. Рекомендую.
- Переваги:
- чудова якість, приємний запах
- Недоліки:
- не знайшов
- Карина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Капсулы хорошие,хорошо выстирует
- Переваги:
- Их много,цена
- Світлана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Товар прийшов вчасно! Капсули рекомендую!
- Переваги:
- Усе відповідає характеристикам!
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість прань: 100
Обожнюю цей порошок, купую не вперше
- Переваги:
- Якіть, ціна