Відгуки покупців про Power Bank на сонячній батареї Kamry 20000mAh, ліхтарик, USB, вбудовані кабелі MicroUSB/Lightning/Type-C/USB Блакитний

Оцінка користувачів 1.5/5
  • Відгуки про товар продавця Twerly Shop
  • Юрий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Twerly Shop. Ємність батареї: 20000. Колір: Блакитний

Не працюе з першого дня
    Тільки фонарик світить

• Людмила З***

Не працює від слова зовсім. Продавець не відповідає не покупайте.

Переваги:
    Недоліки:
    Заряджається но нічного не заряджає і за пару часов зарядка 0
  • Татьяна К***

Прийшов чорний а не голубий

• Олена Д***

Power Bank не справний. Сам заряджається, але не заряджає не один пристрй. Спробували різні кабелі. Продавець на скаргу не відповідає

Недоліки:
    Не працює
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: N'ОК. Ємність батареї: 20000. Колір: Блакитний

Не працює

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: N'ОК. Ємність батареї: 20000. Колір: Блакитний

Доброго дня, перший раз у вас на сайті таке. Я купила павербанк, з надією що він мені буде служити джерелом заряджання телефона. На пошті перевірила чи працює, він був повністю розряджений, тому не мала змоги подивитись чи від нього можна зарядити. Ну добре влючила вроді заряджається. Прийшла додому зарядила. Аж ось почали відключати світло дай думаю заряджу телефон, а тут халепа, незаряджає. Ви розумієте, я завжди думала що купляти на розетці, то точно 100% все буде працювати, адже там працюють на совість. Але виявилось не так. Я дуже розчарована.