- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Гарно смакує
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми дуже раді, що Ваш хвостик задоволений кормом RAFI!
- Білоніжко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Все чудово
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро Вам вдячні за позитивний відгук!)
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Все круто. С
Пес задоволений
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділились своїм відгуком!) Ми раді, що Вашому улюбленцю смакує корм ТМ RAFI!
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Собака очень плохо их кушает.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо за відгук. В асортименті вологих кормів RAFI є 8 смаків, рекомендуємо спробувати інші. Можливо у вашої собаки унікальні вподобання й їй смакуватимуть консерви з дичино, чи перепілкою. Нехай смакує!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Собаці подобається.
На мій погляд досить приємний як для собачої консерви. На вигляд також.
Представник постачальникаДобрий день! Щиро дякуємо, що поділились своїм відгуком. Нехай смакує і надалі. Рекомендуємо спробувати й інші смаки консерв.
- Линда Г***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Собакен уплетает на ура. Качество, вроде бы, хорошее.
Нам зашло - Крістіна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Очень хорошая консерва
- Переваги:
- Цена, качество
Представник постачальникаДоброго дня! Щиро вдячні за приємні слова. Зворотній зв'язок від наших клієнтів завжди дуже важливий для нас!)
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 800 г
Он настолько вкусно пахнет, что сама бы ела. Собаке очень понравился паштет. В паштете четко видно мясо и ягоды.
- Переваги:
- консистенция запах
- Недоліки:
- при открывании оторвалось кольцо
Представник постачальникаЛюдмила, щиро вдячні за розгорнутий відгук! Будемо раді Вашим подальшим замовленням!)
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
хороший корм. Собачка ест с удовольствием!
- Переваги:
- Цена-качество - супер!!!
- Недоліки:
- Татьяна П***Відгук від покупця. Продавець: Petsplay. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г
Пахнет хорошо,собака довольна
- наталья ж***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Покупала эти консервы в Польше и в Чехии,собака ела каждый день без проблем,консерва действительно вкусная много мяса и ягод,но купив в розетке не знаю от куда они их везут у собаки расстройство!!!!!
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Нам прикро, що склалася така ситуація. В нашому продажі представлений тільки свіжий та сертифікований товар від офіційного виробника ТМ RAFI.
Ми розуміємо, що смакові вподобання у кожного улюбленця індивідуальні й до того ж можуть змінюватись впродовж усього життя. Спробуйте інший корм з лінійки RAFI, можливо він смакуватиме собаці більше. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби Вашому улюбленцю.
- Катерина П***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г
Брала на пробу декілька баночок для свого лабрадора. Все підійшло, буду замовляти ще!
- Переваги:
- Запах, ціна
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за позитивний відгук!) Будемо раді новим замовленням!