Відгуки покупців про Смарт Проектор HY300 PRO 4K Android 11 HD BT5.0 Dual Wi-Fi портативний широкоформатний домашній кінотеатр

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Ярослав Р***

На заставке , выключается . :(

Переваги:
    Недоліки:
    Не работает
    • Продавець  SKYTOPIX

Ярослав, дякуємо за зворотній зв'язок!
      очикуємо оримання від вас на проектор,
      обов'язково розберемось та полагодимо або зробимо заміну.
      кожен клієнт нашого магазину залишається задоволений!

• Андрей Т***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

Марна витрата грошей. По факту, без танців з бубном переглядати можна лише відео з Ютуб. Для підключення до смартфону потрібні платні додатки (безкоштовні дозволяють передати лише невеликі відео формату mp4). Встроєний браузер Chrome відео з інтернету не завантажує. USB роз'єм призначений лише для підключення мишки - флешки не бачить.

Переваги:
    Гарна якість зображення, як за такі гроші. Не поганий світловий потік - відео можна переглядати навіть вдень.
    Недоліки:
    Неможливість підключення до смартфону для перегляду відео без платних додатків. Низька якість вбудованого динаміка (вирішується підключенням Bluetooth колонки).
    • Роман П***

Ну це не дивно, враховуючи що там старезна версії андроїда, що й відповідає ціні. В теорії можна купити Xiaomi Mi Stick і підключити по HDMI.

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

Дуже класний проектор, гарне зображення, висока якість зображення

• Продавець  SKYTOPIX

Олексію, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням посилання

• Олег Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

Сподобався, можна виводити проекцію і на стіну, і на стелю. Під будь-яким кутом зберігає гарне зображення.

• Продавець  SKYTOPIX

Олег, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів у нашому інтернет-магазині за посиланням посилання

• Екатерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SKYTOPIX

Хороший проектор. В темряві зображення ідеально чітке. Очі не так втомлюються, як від телевізора. Працює тихо.

• Продавець  SKYTOPIX

Катерино, дякуємо за ваш відгук! І нагадуємо, що ще більше якісних товарів в нашому інтернет-магазині за посиланням посилання