- ІванПродавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1 кг
Для своєї собаки я перепробував багато кормів, купував їх, як на Розетці так і в інших магазинах. моя собака їла все, що їй пропонувалося. Встиг погодувати: Josera Family, Josera Kids, 1St Choice Puppy Medium and Large, Profine Junior Large, Trainer Natural Junior Maxi ну і звісно Brit Care Junior Large Breed Lamb & Rice (купляв таких два 12кг. паки). Що можу сказати, корм непоганий, собака їсть із задоволенням, виглядає здоровою і активною. Невибагливим собакам рекомендую! Єдиний недолік (він характерний для всіх кормів Brit): занижені рекомендовані норми годування на упаковці. Якщо собака активна і багато гуляє, то норму корму потрібно збільшувати в 1.5 - 2 рази від того, що написано на етикетці.
- Переваги:
- Співвідношення ціна-якість
- Недоліки:
- Норми годування на етикетці відчутно занижені.
- Яков О***
Да вы так перекормите собаку. Потом привыкнет по 2кило в день есть. У нас щенок сенбернара, 5 мес, 2 из них на этом корме, кормим по норме плюс вкусняшки при дрессировке . 5 мес - 26 кг веса набрали. Шо конь )
- Сергей К***Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1 кг
Корм очень хороший по качеству подходит собака ест его с 3 месяцев. Проблем ни каких не возникало.
- Переваги:
- Очень хороший корм. Немец ест его всегда с удовольствием.
- Недоліки:
- нету
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 1 кг
Собака хорошо ест . Приятный запах трав у корма. Вторая неделя приема -нормализовался стул. Буду заказывать ещё.
- Переваги:
- Подходит собаке,состав хороший
- Недоліки:
- Валентина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Задоволена. За 4 місяці небажаних реакцій не спостерігали. За нього і дресирується підмішую трохи сухих легень. Вони швидко все провонюють.
Якщо годувати по схемі - все нормально з набором ваги, активністю і т. д. Ще давали вітаміни канвіт. Порадила ветеринар бо "злосний *****ед". не допомогло. А от говяжий шлунок (по 200 гр.,сирий, переморожений кілька днів) щодня - порада місцевих "собаководів" - дієвий спосіб. Вранці і ввечері - корм, в обід шлунок
БШВ, 7 місяців - Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Первый отзыв написала не туда.
Этим кормом довольны на все 100.
Щенок кане корсо ест с удовольствием, аллергии нет, стул в норме, регулярный, без резкого запаха. - МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Гарний корм, відновлювали на ньому здоров'я собаки після Роял-Канін. Тільки здається, що норми годування менші написані, ніж насправді собаці потрібно і це при тому, що у нас будьмастиф, який фізичною активністю не відрізняється.
- Переваги:
- Гарний корм
- Недоліки:
- Потрібно більше норми в таблиці
- Анна М***
У каждой собаки свои нормы и на упаковке приблизительный ориентир)
- Швай А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Отличный корм подошёл для щенка добермана с чувствительным пищеварением
Представитель поставщикаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися вдоволені.
Якщо Вам знадобиться невеличка порада, або консультація, будь ласка, звертайтеся!
- Валерия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 12 кг
Хороший корм . Мой щенок амстафф из 9 месяцев 7 ест только Brit care . Никаких проблем не возникало . Спасибо розетке за акцию !!! По такой цене купила с радостью .
- Переваги:
- Качественный ,сбалансированный корм . Цена от Розетки !!!
- Екатерина Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 12 кг
- Яна М***
Отличный корм с правильным сбалансированным составом Золотистый ретривер растет на нем с двух до трёх месяцев ела puppy теперь этот Ей уже 5 месяцев состояние шерсти,вес все отлично,ест с удовольствием ! Рекомендую
- СвітланаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Цуценята мають чудовий вигляд і шерсть. Все подобається.
- Переваги:
- Все подобається.
- Бубенщиков Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Якісний товар, швидка доставка.
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Отличный корм, стоит своих денег. Щенок амстаффа ест с удовольствием, аллергии нет. Перешли на него с Royal, от которого была жуткая аллергия.
- Переваги:
- Хорошее соотношение цена-качество.
- Владимир Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Отличный корм
- Переваги:
- Собакен уплетает с удовольствием!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 3 кг
Щенку кане корсо подошёл корм, аллергии не вызвал, хотя на йозеру и натур протекшн (разные) была перхоть и проблемы со стулом.
Но собака этот корм ела неохотно.
Поменяли на ягнёнка с рисом этой же марки, ест с удовольствием
Представник постачальникаДобрий день!
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Дар'я З***Відгук від покупця. Продавець: PetMojo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Швидка доставка. Песик задоволений
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Корм добрий, цуценя ість з задоволенням.
Дякую продавцю за гарне пакування і ціну гарну.- Переваги:
- Якість корму, ціна.
- Недоліки:
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Дуже дякую продавцю за нормальну ціну та гарне пакування корму!
Корм добрий, цуценя росте , алергії не має. Строк придатності в нормі. Дякую! - Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Все супер. Все відповідає дійсності. Термін зберігання товару гарний.
- Переваги:
- Все свіже
- Недоліки:
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Все чудово, швидко, якісно!
- Катерина Я***Відгук від покупця. Продавець: AFP. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Швидко відправили, гарно запаковано. Корм песику подобається, досить великі гранули, нам підходить, іншого виробника меньші і пес їх навіть не жував (бігль 6 місяців)а цей хрумає із задоволенням
- Переваги:
- Великі гранули, якість, ціна супер
- Недоліки:
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Все ок
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: PawsPalace. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Цецику подобається, швидка доставка, гарний склад
- Переваги:
- Цуцику подобається, це головне, проблем з жкт не помічено
- Недоліки:
- Не виявив
- Шишкина О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
В нас цуцик без породи з чутливим шкт, нарешті нормальні випорожнення на цьому кормі. До цього був оптиміл і безкінечний понос, роял канін спочатку їв а потім перестав взагалі. То купили оцей Бріт, 3 кг зʼїли, купили 12 кг - поки все дуже подобається
- Переваги:
- Ціна, гранули, великий обʼєм, запах та якість випорожнень, собака їсть з задоволенням
- Недоліки:
- Не виявили
- Софія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Вет-аминка. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Супер, цуценя їсть із задоволенням
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Гарна якість доставки та товару
- Недоліки:
- Недоліків немає
- Роман Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Хороший,якісний корм.Наш собака із задоволенням смакує його й термін придатності 1.5 року.Рекомендую даний продукт
- Переваги:
- Швидко,якісно ,надійно
- Наталія П***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
З появою цуценят у мене відразу відпало питання щодо корму, тому що вже не вперше замовляю Бріт цієї серії. На ще не зміцнілий шлунок ідеальний склад, не було ніяких розладів, все в порядку. Раджу всім!
- Сергій А***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Обрав корм для своего пса цієї серії за рекомендаціями інших власників собак. Склад хороший, моєму все підійшло. У виробника також є такий корм і для дорослих собак потім можна легко перейти на нього
- Переваги:
- розмір гранул
- Женя Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Корм просто супер, Мій ретривер обожнює його. Не має сильного запаху як у деяких інших кормів.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Гарний корм. Спробували, беремо ще.
- Ольга Е***Відгук від покупця. Продавець: Tamarin Zoo. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 15 кг
Заказываю уже не первый раз в этом магазине. По акции выгодная цена получается. Корм отличного качества, быстрая доставка. Мои наилучшие рекомендации!
- Переваги:
- Выгодная цена по акции, качественный корм
- Ірина Б***Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Собака їсть із задоволенням. Можна на ньому бути до 2 років і це чудово, бо корм гарно підійшов нашому псу.
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12 кг
Корм класний, без проблем з'їдається молодими собаками.
- Переваги:
- З'їдають все
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 3 кг
Обрали цей корм, бо він спеціально розроблений для великих порід, містить все необхідне для велетнів. Ще й не викликатиме алергії.
- КоляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Нарікань немає, чудовий якісний корм.
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1 кг
Брав такий корм для молодої вівчарки, їла з задоволенням.