Відгуки покупців про Комплект постільної білизни з полісатину Однотонна сірий сімейний 150 х 215 см наволочки 50х70

Оцінка користувачів 3.67/5
  • Відгуки про товар продавця Сплю і бачу
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Сплю і бачу. Колір: Сірий. Розмір наволочки: 2 x 50x70. Спальний розмір: Євро

Категорично не рекомендую до співпраці цього продавця та його товари. Продавець так і не зв'язався після звернення щодо бракованого товару: ганебно пошитої постільної білизни з бракованими швами.

• Катерина

Прийшов бракований товар! Шви «гармошкой»! Показувала білизну вже в двох ательє, вердікт: «вам поклали брак, проблема з оверлоком, нормальна швея так не працює».

Додам ще, що десь шви чорні, десь сірі, десь білі..Це що – ниток не вистачає одного кольору?

І обметано погано…

Потрібно повернення товару або заміна.

Переваги:
    Колір, тканина приємна на дотик
    Недоліки:
    Непрофесійна робота, бракований товар
  • Катерина

Після звернення до Розетки, продавець зв'язався зі мною стосовно бракованої білизни. З аргументами менеджера не згодна, адже якість є якість, і показували білизну в двох ательє, але хочу відмітити, що діалог був ввічливим, ми повернули товар, а нам повернули гроші. Тож таке відповідальне адекватне відношення відмічу позитивно.

П.С. окрема подяка менеджеру Розетки - Анні, яка від початку допомогала з цим питанням.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Soniashnuk. Колір: Бежевий. Розмір наволочки: 2 x 50x70. Спальний розмір: Євро

Дуже гарний колір і приємна тканина, рекомендую!

• Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: dreamtextile_ua. Колір: Графітовий. Розмір наволочки: 2 x 50x70. Спальний розмір: Євро

Отличное постельное белье, приятное на ощупь . Все понравилось , цена соответствует качеству, обслуживание на высоком уровне