Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Вологий корм Brit Mono Protein Dog з кроликом 400 г

Оцінка користувачів 4.29/5
на основі 23 відгуки
  • Николаева Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Friendly Animals. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Беру корм постійно, песик задоволений

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Чудово все

Переваги:
    Недоліки:
    Ціна якість
  • Анастасия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 6. Вага 1 шт: 400 г

Моя собачка обожнює цей корм!!!!!
    Беремо завжди в тут ще й велика пачка та вигідна ціна!!!ну дуже задоволені

Переваги:
    Ціна та швидка доставка
    Недоліки:
    Не знайшли
  • Марина З***

Собака їла із задоволенням

• Анастасия З***

Зазвичай брали з куркою,але з кроликом собачці теж подобається.
    Він має консистенцію мусу,у нас у собаки дуже маленькі зуби,то їй істи зручно
    Рекомендую !

Переваги:
    Запах ,консистенція
  • Людмила

Нормальні рожеві консерви з гарним запахом були раніше з датою до 26 року. наразі це просто жахливі вонючі темні, всі вони до 27 року, нічого не змінюється із місяця в місяць, можливо це спеціально для нас таке відправляють. Ми купляли всі місяці до 27 року, вони однакові, собака від них погано! Купляли і тут і в різних зоо магазинах. Не купляйте не травіть собак, це не консерви преміум, це якась отрава.

Переваги:
    Недоліки:
    Вони не просто спортились, вони нашкодять!
  • Надежда П***

Швидка доставка

Переваги:
    Швидко
  • Володимир

5 зірок ставлю товару і обслуговуванню. Французу подобається. Але банки прийшли трохи надуті. Не ризикнув давати. Повернув. Повернення відбулось без зайвих питань.

• Вікторія В***

Хороший корм, не жирный, собакам очень нравится. Аллергии нет. По поводу костей, о которых многие пишут, это маленькие, мягкие кусочки, которые не принесут вреда, лишний кальций не помешает.

Переваги:
    Собакам очень нравится, едят с удовольствием
    Недоліки:
    Их нет
  • Наталья Н***

Купую регулярно цi концерви. Якiсть гарна, склал також. Продавець чудовий. Рекомендую

Переваги:
    Якiсть
    Недоліки:
    Не виявила
  • Лилия К***

Все гаразд. Смачно пахне. Беремо не вперше. Ні разу кості не нам не попали.

Переваги:
    М'ясо
  • Вика О***

До этого была партия хорошая,сейчас просто ужас,костей куча,как так можно вообще. Производитель обратите внимание !!!!!

Добрий день! Дякуємо за Ваш коментар!

Це не виробничий брак і всі консерви Brit Mono Protein з кроликом можуть містити в різному обсязі хрящову тканину за консистенцією може нагадувати кістку.

У процесі екструзії, сировина проходить також термальну обробку, усі компоненти корму доступні до засвоєння та безпечні для організму.

Сподіваємося, що інформація вище була корисною для Вас. Якщо у Вас залишаться питання, будемо раді відповісти.
      Бажаємо гарного дня!

• Антонина Л***

В корме поисутствуют кости, прдется весь корм перетереть, очень не качественно сделан, более не берем.

Переваги:
    Недоліки:
    Обилие костей в корме
  • Юлія Т***

Собачці сподобалось

Переваги:
    Стул нормальний.
  • Виктория К***

Доставка миттєва.

Переваги:
    Корм диєтичний.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Care! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Прокопенко Н***

Консерва , хорршая, консистенция тоже, никаких костей в составе нет, фото прилагаю, белые вкрапления это хрящики, проверяла, собака ест, но у меня не с удовольствием.

Переваги:
    Нормальный корм
    Недоліки:
    Не увидела

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit Mono Protein! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Вадим Р***

Ожидал ужаса после отзывов здесь, но собака абсолютно нормально ест корм, и никаких обломков костей я там не нашел. Покупаем такой же корм в Польше, но сейчас там его нету ни в одном магазине - поэтому очень обрадовался, найдя его в Украине.

• Евгенія
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

У консервів є і прожилки і дуже мілкі і гострі кістки.прожилки то ок, це з'єднувала тканина корисна , але кістки, вони кольору прожилок.воно зливається.тількі пальці допоможуть.

Щоб прощупати, насипте ложку корму собі на пальці і розітріть, кістки як стружка.
    !!!Весь світ каже не давати собакам кістки, як це допустили, це дуже дивно. Якби його тушили довго, но їх не було б відчутно, а так гострючі елементи. Просто шок. Хто не вірить ..будь яка банка і спробуйте пальцями.
    Також прошу представника бренду пакож перевірити те, що описано.

Переваги:
    Саме в цьому нема
    Недоліки:
    Кістки гострі і дуже мілкі. Прошу представника бренду передати цю інфу у ГО. А перед цим відкрити будь яку банку , висипати і спробувати пальцями перетерти. Ветеринари світу проти ГОСТРИХ КІСТОК.
  • Світлана С***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Купую цей корм постійно. Яка різниця де купили? Головне що це гарний корм. І все що писали про кістки, то це просто маленькі м'які хрящі. Нашому песику дуже він подобається. У нас цей корм є основним, кормимо тільки їм і плюс сухий корм, теж монопротеиновий,але їнша фірма. Рекомендую цей корм.

Переваги:
    Натуральний склад , без домішок. Гарний запах
    Недоліки:
    Не виявила

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

Добрий день!
      Дякуємо за довіру та вибір бренду Brit! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Виктория М***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Наверно треть веса этого корма составляют кости. Их очень много.

Переваги:
    Недоліки:
    Очень много мелких костей
  • Руслан
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Покупали не на Розетке, но тоже столкнулись с костьми в корме.
    Почему так, если в других кормах этого же производителя костей нет, для меня загадка.

Не покупайте! Может, так производитель поймёт, что острым осколкам костей не место в корме.

Переваги:
    Недоліки:
    Кости в корме
  • Vika Z***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Покупала не на Розетке, но количество мелких костей просто поразило. Из-за мелкого размера не сразу их и заметила. покопалась я в банке, а там просто жесть.. сплошные кости. тут же и выкинула его.. Ужасный корм!!!

Переваги:
    Недоліки:
    Много мелких костей. Да и по крупнее попадались.
  • Roman N***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 400 г

Корм ужасен. Купили чихуашке. Кости могли повредить стенки желудка.

Переваги:
    Недоліки:
    На лицо
    • Ирина К***

Спасибо за отзыв , чуть не купила ((

• Дидух Т***

Кошмар какой,а не корм.Спасибо большое Вам за отзыв!А то бы нашим тоже взяли чихуашкам.