Відгуки покупців про Картина за номерами на підрамнику Riviera Blanca Bearbrick 40x50 см RB-0802

Оцінка користувачів 4/5
  • Владислава Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Руки у мишки короткие,надписи вообще не на мишке,выглядит отвратно,полотно сечется,кисточки посыпались,пришлось свои брать
    Картинке вообще не отвечает
    Ну хоть краски нормальные
    Штын когда открываешь картину будто обрабатывали жесткой химией
    Рисовать настроения как такого нет…

Дякуємо за корисний відгук! Обов"язково врахуємо при створенні наступних сюжетів.

• Ольга Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Paint Space. Розмір картини: 40 x 50

Картина дуже гарна та її цікаво малювати

• Таня К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Супер, мне очень понравилась картина, краски остались ещё на одну такую, рекомендую продавца

Переваги:
    Остались краски, красивая,яркая картина
  • Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

картина прикольна, ще буду у вас замовляти (особисто мені було складно малювати фон, так що малювала і додавала трішки від себе)

Переваги:
    читала, що деяким не вистачило фарби, але особисто у мене все було з запасом, білої фарби взагалі було 5 штук, так що 3 у мене ще залишилося по закінченню картини, все сподобалося, все на вищому рівні
    Недоліки:
    з боків багато деталей
  • Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Візуально відстає від інших виробників: лінія на торцю зігзагами, холст як дешева клейонка, частина номерків надрукоована якимось найменшим шрифтом - просто неможливо зрозуміти, що там за цифра

Фарба не криє, тягнеться як якийсь дитячий слайм, якщо не сказати гірше. Never again навіть якщо вона буде 100 грн коштувати

Переваги:
    Дешева
    Недоліки:
    Якість
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Чудова Картина. Я змінила фон, оскільки мені здалося, що краще зробити більш насичений колір для фону.

• Оксана М***

Картина крута, малюнок теж
    Мінус зірочка за те що на двох частинках не було номера і на перевірочному листочку теж.
    Але мені не пощастило в фарба під номером 18 була бракована одна прийшла з бракованою кришкою через що фарба засохла, а в інший баночкі цього номеру було фарби менше половини, через що мені довелось шукати фарбу так як не вистачило на пів малюнку

Переваги:
    Гарний малюнок, видно лінії
    Недоліки:
    Засохла фарба
  • Елена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Прикольна вийшла) тепер висить у кабінеті

• валера б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Замовив 3 картини. Пакування лише виробника! Як наслідок одна пошкоджена! Прикро...

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

• Діана Х***

Очень красивая

• Оля
    Продавець: Rozetka. Розмір картини: 40 x 50

Фарб вистачило, жовтий тільки в декілька шарів наносила