- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Якістю мобільної батареї повністю задоволені
Взяли вже 2-й. За рік чи півтора користування ним він в мене багато разів падав але працював як новий і в снігу побував після якого в розʼємах зʼявилася іржа але павербанк надалі заряджав пристрої без нарікань
Це супер якісний повер Bank від відомого бренду. Сподобалось що швидка зарядка та вбудовані кабелі
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайшов
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Попрацював гарно неділі 3,потім почав дуже швидко сідати, навіть телефон зарядити раз не можна. Не рекомендую!
- Переваги:
- Добре працював місяць
- Недоліки:
- Через місяць дуже швидко сідає
Представник постачальника"Доброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!"
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Немає гарантійного чеку!
- Недоліки:
- Взагалі не заряджає телефон!
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Гарантією, є чек про придбання товару.
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Гарантійним талоном, є чек на придбання товару.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Один раз зарядив телефон без проблем, швидка зарядка, кабель працює
Під час заряджання телефону другий раз на 50% заряду павери показав 0% і вимкнувся, і більше ні на що не реагує, ні на клавішу, ні на заряджання
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Суламита Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Супер быстро заряжается телефон и не надо теперь взять шнурчики очень удобно
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Гарний зручний павербанк.
- Переваги:
- Вмонтовані зарядні дроти.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Вбудовані кабелі, це прогрес.
Справжня знахідка для тих, хто не розлучається із телефоном.
- Софія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Сьогодні забрали з пункту видачі. Повер Bank гарної якості. Був запакований у заводську плівку. Дуже сподобалось що у корпус побудовані 2 кабелі Лайтінг і Types
- Переваги:
- Зручний у користуванні. Дисплей показує у процентах заряд
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Занадто швидко деградує та втрачає обʼєм
- Переваги:
- Є два інтегрованих кабеля, дуже зручно
- Недоліки:
- Швидко втрачає обʼєм
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Татьяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Білий
Через месяц перестал работать. Куда обращаться?
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів BAVIN, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!- Татьяна Ч***
Оставляла заявку 26.12 на гарантийное обслуживание, никто не ответил до сих пор
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись напряму по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду BAVIN!
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Задоволеений
- Переваги:
- Дизайн.Дисплей.
- Недоліки:
- Не працює з лед-стрічкою.
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Не часто пишу позитивні відгуки, але зараз той випадок
- Валерій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Недорогий але дуже потрібний будь кому мобільний повербанк, тому я часто замовляю його на подарунок
- Вікторія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Особисто мені повербанк сподобався, дуже зручно користуватися
- Валентин Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Після де якого часу користування, цю модель можу сміло рекомендувати іншим
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Брав за рекомендаціями, та зараз можу сміло рекомендувати іншим
Дуже зручно з вбудованими кабелями
- Вікторія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 10000. Колір: Чорний
Повністю відповідає опису та заявленим характеристикам
Завжди ношу з собою, не раз рятував не тільки мене, а й знайомих
Вбудовані кабелі стали причиною мого вибору цієї моделі.
Вибором задоволений, оскільки це один із найкращих виробників повербанків
- Сергій М***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Білий
Вітаю. Змушений був відмовитись від купівлі данного повербанку. На точці видачі Розетка не дозволи оглянути товар, та вимагали повну оплату. Якось купувати коробку не хотілось. Хотів перевірити колір що замовлявся, відсутність заводського браку, справність і т.д. Оплачувати і в разі чого чекати 14днів на повернення коштів, не хотів.
Чи я щось пропустив, чи змінилась політика Розетки, чи це менеджери на точках видачі "жартують" , поки не зрозуміло. Скільки не купував тут проблем не виникало, оглядав товар та оплачував. З такою політикою Розетка змушує купувати електроніку у місцевих гравців.
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку ROZETKA.
- Анюта К***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Якщо вбудовані кабелі вийдуть з ладу? Залишиться тільки один вихід????
- Переваги:
- Нз
- Недоліки:
- Вбудовані кабелі сумнівні