- Станислав Д***Відгук від покупця. Продавець: DueDateShop. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Замовляв у жовтні 2025. Станом на сьогодні все працює.
- Недоліки:
- Дуже гучний вентилятор.
- Юрій Н***Відгук від покупця. Продавець: DueDateShop. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 2 ТБ
Придбали цей ноутбук, дуже задоволені, надійний продавець, всі питання відразу вирішили, дякую Роману за консультацію, зробили оплату на рахунок, все добре, доставка безкоштовна, рекомендую.
- Переваги:
- Ціна і зворотній зв'язок.
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: DueDateShop. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 2 ТБ
Зроблено якісно, все працює стабільно. Мені подобається.
- Переваги:
- Компактний.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Олексій Ч***Відгук від покупця. Продавець: DueDateShop. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Швидко зв'язалися по замовленню.Вирішили питання з оплати.Отримали на Новой Пошті з перевіркою та оплатою.Дякую.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: DueDateShop. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Ноутбук бомбічний!!! Поки що нарікань немає.
- Переваги:
- Комплектація за таку ціну.
- Станислав Д***
Чи є там українська розкладка клавіатури?
- Продавець DueDateShop
Так є
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: DueDateShop. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Покупкою ноутбука в цьому магазині залишився дуже задоволений! Продавець виявився дуже професійним, детально проконсультував по всім цікавим питанням, допоміг підібрати саме ту модель, яка мені підійшла. Доставка була швидка і точно в термін. Відмінний сервіс і сприйнятливе ставлення до клієнта. Рекомендую!
По ноутбуку питань взагалі немає, достатньо глянути конфігурацію, за співвідношенням ціни/якості теж поза конкуренції .- Dima Т***
Що зараз зним все добре, поповоду охлаждения все нормально?
- Олександр К***
По температурному режиму з ноутбуком все добре, працюю з 10 червня, вже два місяці, кожен день з повним навантаженням, політ нормальний
- Георгий М***Відгук від покупця. Продавець: FreeMobile. Колір: Чорний. Об'єм встановленої оперативної пам'яті: 32 ГБ. Обсяг SSD: 1 ТБ
Пушка - бомба!!! Всё в лучшем виде, по договорной цене и времени!
- Переваги:
- Быстро связались и оформили, доступно объяснили. Товар в порядке.
- Недоліки:
- Толко время, но об этом предупреждают