Відгуки покупців про Натуральна зубна паста BIOX морський кальцій D3, ремінералізація емалі 75 мл BioX Choice

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Олексій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Osan. Об'єм: 75 мл

Чудова паста

Переваги:
    Український виробник
    • Продавець  Osan

Дякуємо за відгук!

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Мені подобається, зуби стали трішки біліші, не пече зовсім, і добре все вичищує.

Дякуємо за відгук!

• Іван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Користуюсь вже кілька років, подобається. Не люблю звичайні пасти які дуже піняться і мають сильний присмак. Тут більш якісний склад і наш виробник - супер. Ціна наче вище середнього, але мені десь на пів року тюбика вистачає тому ок.

Переваги:
    Український виробник, без SLS, нема сильного присмаку
    Недоліки:
    Ціна вище середнього
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Паста сподобалася, буде по акції, то візьму ще.

Переваги:
    Нормальна паста
    Недоліки:
    Дорога
  • Авксент А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Послевкусие странное во рту.

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Серо коричневый, хотя кальций белый. Ощущение после чистки в полости рта будто что то не так
  • Тетяна Х***

Паста класна, гарно очищає

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дивний колір пасти, можливо через натуральний склад, але все ж думаю можна було б зробити просто білою.

Переваги:
    Натуральний склад, український бренд
    Недоліки:
    колір пасти, погано піниться, висока абразивність
  • светлана с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Здорові зуби і ясна, ротова порожнина є запорукою здоровя в цілому, тому я вибираю зубну пасту з натуральними компонентами Саме такою пастою є паста Biox з морським кальцієм Ця паста делікатно ощищує та зміцнює зубну емаль ,зменшує чутливість зубів освіжає подих Без запаху світло - коричневого кольору Не викликає печіння в ротовій порожнині Цю пасту я чергую з пастою Biox з гідроксиапатитом Ca і вітаміном D3.

Переваги:
    Натуральний склад .
    Недоліки:
    _
    • Іван

Коли пишете замовні відгуки, то хоча б старайтеся їх зробити природними, а не з тими фразами, які вам скинули.

• Елена С***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Дуже сподобалась, заказую повторно, недоліки не виявила)

• Настюшка
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Отличная зубная паста для чувствительных зубов. Она отличается от множества других паст. На вкус и цвет она напоминает глину, очень плохо пенится и имеет не густую консистенцию. При этом она хорошо очищает налёт, делает зубы белоснежными и лечит пародонтоз. После нее нет ярко выраженного жжения мяты, но ощущения после использования самые приятный (чего не могу сказать при самой чистке). Состав натуральный, паста является органической. Рекомендую.

Переваги:
    Эффективное средство
    Недоліки:
    Цена
  • Татьяна Л***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 75 мл

Мне какраз нужно было что то с минералами и кальцием а то на новый год слишком много сладкого) паста понравилась зубы действительно ощущаются гораздо здоровее и крепче снизилась чувствительность, вкус нормальный во рту не печет. хорошая зубная паста только цена дороговата...