- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Всё супер.
- Іван Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Гарний телефон за невеликі кошти
- Переваги:
- Свої функції виконує
- Недоліки:
- За пів року не побачив
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купила в лютому цього року, тобто у використанні смартфон 10 місяців. За весь цей час жодного разу не підводив, користуюсь NFC, роблю фото, багато сиджу в соцмережах, месенджерах та інших застосунках... І все було чудово.
Але вчора налякав мене ледь не до інфаркту. Беру його, щоб розблокувати, як завжди, а він не приймає пароль! Мій правильний пароль! Більш того, я не можу нічого зробити, ні перезапустити, ні вимкнути, бо на кожну дію він вимагав від мене пароль, який не приймав! В мене шок і паніка, не знаю, що робити. Ставила на зарядку, просила мене набрати, нічого не допомагало, телефон дзвонить, але не дає мені прийняти виклик і видає якусь помилку. Думаю, спробую вийняти сімкартки. І тільки після цього телефон перезапустився сам і прийшов в норму. Але налякав, капець!- Недоліки:
- Заглючив один раз за 10 місяців використання.
Представник брендуДоброго дня. Скоріш за все потрібен був PIN код SIM картки, можливо від старості чи з інших причин у ній стався збій. Ви можете перевірити це ввімкнувши "запитувати PIN" в налаштуваннях SIM картки
- Ірина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон за свою ціну
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Мне понравился товар все устроило. Спосибо
- Недоліки:
- Анатолий Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Все гаразд.
- Александр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
На свои деньги супер
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все працює, задоволена
- Переваги:
- Зручність
- Недоліки:
- Ирина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
В пользовании 9 месяцев, всё супер...
- Переваги:
- Стильный дизайн, не глючит
- Недоліки:
- Не обнаружили
- Михайлюченко А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Наче непоганий телефон, але я не знаю наскільки нормально у нового телефона навіть на 5 годин скрін тайму?
- Переваги:
- Багато функцій, гарний дісплей
- Недоліки:
- Батарея та енергоефективність
Представник брендуДоброго дня. Можете уточнити яке саме у вас питання?
- Владислав
Вообще для такой батареи это странно.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Працюе вiдмiнно. Задоволений.
- Переваги:
- Цiна,якicть.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Дар'я М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все супер,на свою цену просто огонь
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон просто шикарный за эти деньги, всем советую. Комплектация: сам телефон, зарядное устройство на 18 Вт, защитная плёнка (уже наклеена) и силиконовый, прозрачный чехол. Я очень доволен, спасибо продавцу!
- Переваги:
- За свои деньги-отличный аппарат
- Недоліки:
- Пока не нашёл
- Вадим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Гарний смартфон.
- Артем К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Не поганий з мінусів оболочка самого спарку виглядає не дуже
- Переваги:
- Ціна за зарактеристики
- Недоліки:
- Система
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон понравился, всё работает и довольно быстро. Покупал вместе с чехлом, так как защитная плёнка уже приклеена была производителем.
- Переваги:
- Стильный, довольно быстрый, хорошие камеры, звук супер.
- Недоліки:
- Пока не выявлено
- Володимир
Звук громкий, але ж динаміки то тріщать, через що телефоном неприємно користуватись. І ще екран тусклий, довго дивитись відео не хочеться.
- X8X8ЛВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
За свою ціну кращого не знайдете, купив в якості основного і не пожалів, в ігрушки пограти можна, пабг 30-40 фпс на середніх стабільно, телефон однозначно раджу)
- Переваги:
- Доступна ціна
- Недоліки:
- За таку ціну немає недоліків
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Купували сину. Дуже задоволений. Все працює. Ціна якість дуже гарна
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Телефон супер!!!Ціна-якість.Дуже швидка доставка.Дитина задоволена,а це головне.Раджу.
- Переваги:
- Багато пам'яті,швидкий,гарна камера.
- Недоліки:
- Поки не знайшли.
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон топ за свої гроші х фронтальна вспишка nfc
- Переваги:
- Не сильно великий . В комплекті чохол та блок живлення
- Недоліки:
- Напевно що фронтальна камера 8 мегапікселів хоча топ за свої гроші телефон
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Сам телефон хороший, но при использовании камеры греется задняя панель и сама камера, во время зарядки сильно нагревается и зарядное и телефон, немного греется при использовании приложений. Во время зарядки не используется, все приложения закрываются.
- Переваги:
- Хорошая камера, зарядное,пленка и чехол в комплекте
- Недоліки:
- Сильно греется при зарядке и использования камеры
Представник брендуДоброго дня. Це не нормальне поводження телефона. Будь ласка, зверніться до офіційного сервісного центру (контакти зазначені в гарталоні) для діагностування та усунення можливого недоліку. Пересилання службою Нова Пошта безкоштовне
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон чудовий заряд тримає в комплекті телефон зарядка та чохол .
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Нормуль
- Переваги:
- Пленка блочек
- Недоліки:
- Нет наушников
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Пока работает неплохо.
- Іванна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
За такі гроші телефон взагалі пушка
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Хороший телефон,а за таку суму взагалі супер
- Переваги:
- Ціна, характеристики,комплектація
- Недоліки:
- Не подобається як працює регулювання яскравості дтсплею
- Анна Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Дуже зручний, це вже третій телефон цієї марки. Спочатку собі, потім доньки а потім на подарунок купили. Батарею тримає одну добу якщо цілий день седіти в ньому, а так 3-4 доби без нарікань.
- Переваги:
- Чохол, захисна плівка та зарядне все входить до суми.
- Недоліки:
- Поки немає
Не плохой апарат за такие кошти
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Чудовий телефон за такі гроші, зауважень немає.
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
Все ок!
- АртурВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Топ прийшов за 2 дні в комплекті усе є все супер велике дякую сервіс надійний
- Переваги:
- Усе дуже гарно телефон працює як треба плівка вже була наклеєна перед відправкою на пошту в комплекті зарядка плівка та ключ для сім та карта водафон
- Недоліки:
- Стара сімка водафон та не вигідний тариф
- Микола Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
За такі кошти- телефон нормальний. Звук, камера, зв'язок,екран- непогано. Але акумулятор слабенький, хотілося б краще. Таке враження,що 5000 там немає і близько.
- Переваги:
- Звук, екран,камера
- Недоліки:
- Акумулятор!!!
- Тетяна И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон очень классный мне понравился.Розетка вы супер.Все прислали вовремя и ещё с подарком.Советую выбирать только этот магазин
- Наташа Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Green. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Телефон за свої гроші хороший
- Переваги:
- Камера мені подобається
- Недоліки:
- Швидко сідає батарея, все вимкнула, не використовується телефон всеодно падає заряд батареї, один день держе
Представник брендуДоброго дня. Будь ласка, перевірте який застосунок чи елемент смартфона споживає забагато енергії, Налаштування - Акумулятор та економія заряду - Налаштування акумулятора - Використання акумулятора (можна перемикатися - Розподіл за програмами/Розподіл за системами). Якщо не знайдете аномалій - будь ласка, зверніться до Офіційного Сервісного Центру для діагностики пристрою і усунення можливих несправностей (контакти зазначено в гарантійному талоні). Батареї смартфона зазвичай вистачає на 1,5-2 доби активного використання.
Також можете звернутися на пошту технічної підтримки для отримання більш детальної консультації [email protected]
- тарас о***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit White. Вбудована пам'ять: 256 ГБ
За такі гроші телефон топ,візуальний вигляд на всі 100
- Переваги:
- Зовнішній вигляд,стерео динамік,вхід на провідні навушники,зарядка в комплекті плівка на склі силіконовий бампер
- Недоліки:
- В іграх підглюкує,інколи гріється
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Orbit Black. Вбудована пам'ять: 128 ГБ
Купували для колеги. Вона задоволена. Інша виявила бажання придбати.