- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Користувався десь 9 місяців. За цей час сушарка пережила багато. Свою функцію виконує добре. Можу рекомендувати одразу замінити заводський штекер USB на штекер хорошої якості. Заводський не витримує навантаження і гріється, потім плавить гніздо.
Також не варто залишати наніч в роботі. В мене після такої випадковості трохи повело корпус, але при цьому сушарка досі працює.- Переваги:
- Досі працює. Якимось навіть дивом) Реально живуча.
- Недоліки:
- Заводський USB заслабкий для виробу, треба кращий. З часом випадає скло на УФ-світлодіоді, але сушарка все одно працює.
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Прийшло вчасно , якістю товара задоволений
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Словом. Приліт шахеда ця річ пережила, але підсмалилася під час використання. Зарядне в результаті перестало працювати, але сама сушилка працює
- Переваги:
- Все ще працює
- Недоліки:
- Після довготривалої роботи може поплавитись USB. Тому з цим обережно.
- Продавець TURBO SPORT
Доброго дня!
Дякуємо, що поділились ситуацією — щиро раді, що техніка витримала навіть такі обставини
Шкода, що зарядний пристрій вийшов з ладу. Очікуйте, найближчим часом наші менеджери зв’яжуться з вами для вирішення питання.
Дякуємо за розуміння і довіру! - Олег Ч***
Так, менеджери зв'язались та вирішили питання
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Все працює добре, дуже виручила сушарка у подорожі, коли зайві черевики не візьмеш із собою. А так - просушила і з ранку побігла далі. Дуже корисно, рекомендую.
- Переваги:
- Легка, проста у використанні
- Недоліки:
- Фіксована форма і розмір
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Згоріли після 5-6 разу використання.
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Цей час настав!
Короче. Прилетів у двір шахед. Трухануло так, шо всі прикололись. Все скло у вікні вилетіло, двері вхідні вибило, сам по ходу кантузився трохи, короче - с***а повна.
Прийшлося перебирати всі речі у кімнаті. Коли прийшло діло до перевірки сушарки - оп, а вона працює. Я навіть не знаю що ще й сказати. Слова зайві.- Переваги:
- Пережив удар шахеда (десь 80-100 метрів до епіцентру)
- Недоліки:
- В маленьке взуття не засунеш. Тому уважно перевірте розміри.
- Продавець TURBO SPORT
Ого! Дякуємо вам за такий потужний і водночас шокуючий відгук. Найголовніше — що з вами все добре після такої ситуації. Щиро раді, що сушарка витримала навіть такий екстремальний «тест» і продовжує працювати — це, мабуть, найнеочікуваніша перевірка на міцність, яку можна уявити
Дякуємо також за слушне зауваження щодо розміру — справді, перед покупкою важливо перевіряти габарити. Бережіть себе і нехай у вас буде тільки мирне небо над головою! - Олег Ч***
І після прильоту почали випадати скельця на УФ-лампах. Але то дрібниці. І правда, головне живий
- Павук О***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Нагрівається добре, за рахунок отверствий хороша циркуляція, задоволена
- Переваги:
- 10 з 10
- Василина М***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
зручна для того, щоб брати з собою, відмінно сушить, швидко
- Переваги:
- компактна
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
чудово нагрівається, чудово сушить, компактна
- Переваги:
- все чудово
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Одна из вставок не работает
- Продавець TURBO SPORT
Дякуємо за ваше звернення! Ми вже перевіряємо ситуацію та докладемо всіх зусиль, щоб якнайшвидше все виправити. Вибачаємося за можливі незручності та цінуємо ваше розуміння. Ви завжди можете звернутись до нас! Протягом 14 днів в нас діє обмін та повернення:)
- Дарій К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
зручна, компакта, не перегрівається, все влаштовує
- Переваги:
- чудова
- Інна Б***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Прекрасна річ для тих, хто часто стикається із сирим взуттям! Взуття висихає швидко, а головне — не псується. Компактна, легка у використанні та абсолютно безпечна.
- Переваги:
- Рекомендую всім, хто хоче завжди мати сухе та комфортне взуття.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Дуже задоволений покупкою цієї сушарки для взуття! Вона гріється до оптимальної температури і сушить взуття рівномірно. Особливо сподобалось, що не треба переживати за перегрів чи пошкодження взуття. Ідеальне рішення для осінньо-зимового сезону!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Хороша сушарка
- Переваги:
- Гарно висушує, сушить велику площу взуття
- Недоліки:
- Не прибирає запах
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Все чудово працює!відправили дуже швидко!
Дякую- Недоліки:
- Олександра Г***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Все працює. Проте розмір нагрівального елементу менший за розмір взуття, через це, якщо просушити носок, п'ята не буде просихати повністю. Треба час від часу його трішки зміщати по взутті. Не бачу сенсу знімати зірку, бо майже усі такі пристрої мають подібний розмір, більшість навіть ще менше.
Доволі мокрі міцні черевики висихали з 9ї вечора до обіду- Переваги:
- Гріє добре, шнур по довжині нормальний
- Недоліки:
- Не вистачає розміру
- Єва Д***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Хороша якість, дуже бережливо висушує взуття, хороша збірка і якість.
Дуже рада покупці.- Переваги:
- дуже класна якість
- Валерія В***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Якісна, дуже береждиво висушує взуття, та чудово працює.
- Переваги:
- дуже хороша якість
- Олег П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
Компактна, швидко гріється, можна не боятись, що забудеш ввимкнути, бо далі своєї згенерованої температури не грітиметься.
- Переваги:
- безпечна
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
ідеально підходить під взуття, зручна, надійний помічник проти мокрого взуття.
- Владислава О***Відгук від покупця. Продавець: TURBO SPORT
акуратна, невеличка сушарка, ідеальна в роботі, висушує швидко
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Швидка доставка , працюють добре . Легкі, зручні і для вузького взуття.
- Продавець promanics
Дякуємо, що поділилися враженнями! Приємно знати, що доставка та якість товару були на висоті. Гарного вам дня та сонячного настрою!
- Анна Х***Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Рожево-білий
Поплавилась після третього використання.
- Недоліки:
- Поплавилась пластмаса
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Поплавився корпус
- Переваги:
- Не виявила
- Недоліки:
- Поплавився корпус
- Евгений О***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Оставил на ночь после стирки в кросовках, поплавился корпус
- Переваги:
- Работает
- Недоліки:
- Слабый не термостойкий корпус
- Вадим Д***Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Рожево-білий
Крута штука
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Зручна, якісна , потрібна річ.
- Продавець promanics
Вдячні вам за позитивний відгук! Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів.
- Галина М***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Мені особисто сподобалася сушка: сушить швидко, запах зникає у взутті. Зручна у користуванні.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Не виявла,
- Продавець promanics
Щиро вдячні за ваші теплі слова! Раді, що товар вам сподобався.
- Павел Ж***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Сушарка для взуття сподобалась. Зручна у використанні, добре висушує взуття
- Продавець promanics
Дякуємо за високу оцінку! Працюємо, щоб і надалі радувати вас якісними товарами.
- Ірена Г***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Білий
Дякую за швидкість. Все добре
- Переваги:
- Все як на малюнку. І все працює
- Недоліки:
- Не має
- Продавець FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Ігор В***Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Рожево-білий
После трех часов использования сушилка начала плавится. Это очень опасно…
- Переваги:
- Сушит обувь
- Недоліки:
- Плавится
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Білий
Працює добре
- Продавець FlashShop
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
На жаль перший раз прийшли непрацююча, але після мого звернення зі мною звʼязалася неймовірно приємна менеджерка і ситуацію швиденько вирішили. Наступна сушарка прийшла справною, добре гріє, так що в принципі я дуже задоволена і сервісом і товаром
- Переваги:
- Приємний сервіс
- Недоліки:
- Перший раз прийшла непрацююча сушарка(
- Продавець promanics
Щиро дякуємо за відгук! Ми цінуємо кожного клієнта та вашу підтримку.
- АленаВідгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Сподобався. Купувала чоловіку на позиції.. Там де холодно ... Все працює, дякую
- Переваги:
- Працює
- Продавець promanics
Щиро дякуємо за відгук! Ми цінуємо кожного клієнта та вашу підтримку.
- Кирилл Я***Відгук від покупця. Продавець: promanics. Колір: Білий
Нажаль поспішав, тому вирішив не перевіряти що всередині
Прийшло вже зі слідами експлуатації, не було гарантійного талону, у одній з цих штук щось бовтихалось в середині, а у іншій цього не було чути
На свій страх увімкнув в розетку й вимкнув світло в квартирі
Дякую, ремонт розетки отримав в подарунок
Залишу посилання на свій відеоролик з відкриттям посилки. Напочатку погано чути, бо було складно відкривати однією рукою, тому звук вимкнув. Та ще на відео не було моменту самого включення в розетку, бо гадав що нічого не може статися, але..
посилання- Переваги:
- Недоліки:
- Сліди експлуатації, не працює
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: TreviaBox. Колір: Рожево-білий
Работает хорошо