- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Вперше "познайомився" із фірмою 2Е. Спочатку шукав фільтр іншої фірми... Мережевий фільтр просто супер! Якість пластику, жили по 1,5 мм, округлі форми, дуже м'який шнур, можливість кріплення на стіну, і оригінальна кнопочка синього кольору, якісна упаковка - все разом створює ефект дуже ретельно продуманого продукту. Був приємно вражений! Молодці! Так тримати!!!
- Недоліки:
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Потрібен був подовжувач з вимикачем, аби кожного разу не висмикувати штатний кабель мультіварки, яка вимикається лише в режим очікування. Попередній подовжувач (його продавець називав "фільтром" завдяки начебто кнопці вимкнення з запобіжником та одному поглиначу імпульсних викидів напруги), який декларувався як розрахований на 10А, споживаної потужності 800 Вт не витримував і довільно вимикався, а згодом взагалі врізав дуба.
Цей дійсно витримує навантаження, НЕ ГРІЄТЬСЯ ані кабель, ані корпус, ані вилка подовдувача, ані вилка мультіварки.
Також для мене критичною при виборі була наявність індикації, аби бути впевненим, що на вихідних розетках напруга відсутня.
Цей подовжувач мене цілком влаштовує.- Переваги:
- Відповідає заявленим характеристикам
- Недоліки:
- Про те, що вимикач великий за розміром і має індикацію, дізнався лише з фото. Варто було б додати це в опис
Представник постачальникаОлексій, дякуємо що обрали 2Е та написали такий розгорнутий відгук. Правда, більшість клієнтів вводяться в оману подовжувачами з вимикачем, а це не причина називати подовжувач фільтром. Ми перевіряємо кожну партію подовжувачів, щоб там не було домішків алюмінію, тільки мідь, бо від цього залежить реальна потужність подовжувача.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Гарний подовжувач
Товстий 16а кабель
Пластмаса де розетки не гріються і сама вилка теж, 5 місяців політ нормальний- Переваги:
- Описав в коментарі
- Недоліки:
- Туговато заходять навіть F вилки в роз'єми, але з іншого боку це може бути і плюс
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Все чудово. Безперечна перевага у наявності шторок(пильників) на розетках. Пил не буде попадати в середину.
Зручний , великий вимикач. А що ще треба)- Переваги:
- Наявність шторок пильників.
Представник брендуВітаємо, це шторки для забезпечення захисту дитячих пальчиків від струму. Та і від пилу вони захищають :)
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Очень надежний фильтр, заказивала именно из-за необходимого сеченя. проводовов, классно виполнени розетки. Реально качественний прибор.
- Переваги:
- Качество, удобство естетічность
- Недоліки:
- Станіслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
підключаю ПК, все працює і проблем не було)
- Переваги:
- працює, не коротить, значить все ок)
- Недоліки:
- Олена Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Купляла по відгуках. Теж сподобався. Мені він потрібен був для неміцних приладів, але всеодно задоволена, що не тільки красивий, але й надійний.
- Любов М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Працює без проблем вже більше місяця
- Станіслав Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Зі своїми задачами справляється.
Нарікань немає. - Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Мені сподобався. Працює на відмінно вже багато часу...
- Недоліки:
- Бєляков О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Все дуже влаштовує - як будо заявлено!
- Переваги:
- Переваги: 1) Мідний кабель. 2) Струм : до 16 А - це дуже добре! 3) Зручна кнопка - вмикання - вимикання!
- Недоліки:
- немає!
Представник постачальникаДякуємо, що обрали 2E та поділилися враженнями :)
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Функцію виконує, хотів зекономити і купити за 100 150, але потім подивився, що кабель тонкий і взяв цей
- Переваги:
- Э кнопка, можна живити важкі пристрої
- Рома Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Супер якість гарна.гнучкий кабель.якісна пластмаса.гак для підвішування.3.5 квт.
- Недоліки:
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Товар доставили дуже швидко, якість відмінна. Рекомендую
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Все добре
- Надія Г***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Чудовий подовжувач для варіанту біля офісного стола чи в селі біля кухонного стола, куди треба під'єднати чайник чи електроплитку на 1 конфорку. Було би прикольно такий же тільки чорний, бо в селі у батька швидко такий замурзується.
У мене він вписався ідеально біля письмового столу :) Реальна довжина 1,5 м, а не 1,3 і 20см ще всередині.- Переваги:
- Міцний, шторки, вимикач, реальні 1,5 метри
- Недоліки:
- Не помітила
- Олена Ю***
Надія, вже є такий чорний. Не знаю, чи бачили Ви, може моє повідомлення побачите.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Якісний подовжувач
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали 2E. Бажаємо приємного користування :)
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Свои функции выполняет, всё хорошо)
- Антон Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Хороший, недорогой удлинитель.
Свои функции выполняет- Переваги:
- Недорогой, качественно и добротно сделан. Толстый кабель
- Недоліки:
- Не нашёл
- Олена
Скажите пожалуйста для чего эти золотые лапки в гнездах? Он подойдет для стандартных розеток и для стандартных вилок? Спасибо
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3
Все супер, рекомендую.
- Недоліки:
- Нету.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Якісний, служить вже декілька місяців. Без зауважень.
- Переваги:
- Якісний
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали 2E :)
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Все чудово працює
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Дякую все гарно працюе...!!!
Представник постачальникаДякуємо, що обрали 2E :) Бажаємо приємного користування)
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Те, що потрібно було. 1.5 м. ... в чорному кольорі. Який в роботі - час покаже.
- Переваги:
- Швидко. Зручно. Якісно.
- Недоліки:
- Нема.
Представник постачальникаОт і ми подивилися на кубла дроту під нашими столами, подумали, що класно було б подовжувач на 1,5м чисто під стіл і зробили таку конфігурацію :) Бажаємо приємного користування :)
- Олексій Ж***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Задоволен на всі 100%.
- Людмила Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 1.5
Дуже зручний, гарно працює.
- Недоліки:
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Задоволений
- Переваги:
- Гарна річ
- Недоліки:
Представник постачальникаЦе головна наша мета - щоб клієнти були задоволені :)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Все працює,відповідає заявленим характеристикам.
Дякую.- Переваги:
- Є загальна кнопка вкл/вимк
- Недоліки:
- ---
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Шикарный!!!
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Бажаємо приємного користування :)
- ИРИНА Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
добротный удлинитель
- Переваги:
- качество
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо, що обрали 2E і знайшли час на відгук :)
- Алексей В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Все отлично работает. Я доволен.
- Переваги:
- Как уже писали - 16 Ампер. Это хорошо.
- Недоліки:
- Не нашел.
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Чудовий, все подобається
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Завжди якісні фільтри цієї форми, а головне, що майже єдині, що тримають 16А, інші в основному по 10А
- Переваги:
- 16А
- Недоліки:
- Людмила О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Всім задоволена. Працює відмінно.
- Ігор Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Працює без нарікань навіть при сучасних стрибках напруги. Шнур достатньо дебелий
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Довжина кабелю: 1.5
Подовжувач сподобався, гарна якість та ціна. Вимикач синього кольору - це рідкість.
- Переваги:
- Якісний товар
- Недоліки:
- нема