- Аніта Ш***Відгук від покупця. Продавець: SM-store
Товар використовую тривалий час ,подобається .
- Переваги:
- Швидко,завчасно
- Продавець SM-store
Дякуємо за ваш відгук та за довіру! Ми завжди намагаємося ставати кращими для вас і будемо раді бачити вас знову
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Хороший пральний засіб ,не дивлячись на те ,що рідкий піниться не погано .
Пере також задовільно .
Аромат насичений,і довго залишається на речах .
Великий об'єм,вистачить на довго .
Виробник Україна- Переваги:
- Хороша ціна ,великий об'єм
- Недоліки:
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарний пральний засіб
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Занадто рідкий
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Брала впервые, мне средство понравилось.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарно пере. Запах нормальний.
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Подобається якість прання.
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
Добре, для невеликих забруднень. Має приємний аромат, не залишає розводів на темному одязі.
- Світлана З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Подобається запах
- Галина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Знакома с этой торговой маркой по капсулам порошка Сила. Отстирывают очень хорошо. Вот и купила в бутылях аж 12 л, впрок. Да он мне тоже понравился,запах приятный, не такой ядерный как в капсулах. Как по мне жидковат, но в целом ок! Взяла еще мыло хозяйственное для предварительного застирывания. Все рекомендую!
- Переваги:
- Приятный запах, цена, качество
- Недоліки:
- Жидкий
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Хороший засіб. Але все ж не вистачає приємного аромату речей після прання. Як для мене
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Непоганий гель для прання, пере в цілому добре, щодо запаху, має слабкий як на мою думку запах, треба ще додавати кондиціонер для придання одягу приємного запаху, і хотілось би, щоби був трішки густіший, але то таке, не критично)
- Переваги:
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Отличный гель.
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Супер засіб ,як гель так і капсули чудові. Рекомендую
- Анжела Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Супер продукция
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
- Гордіюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Я давно ним користуюсь, мені подобається ним прати, хороший запах речей,рекомендую
- Переваги:
- Хороший засіб
- Недоліки:
- не має
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Супер засіб для прання. Рекомендую.
- Недоліки:
- Поки незнайшла
- Алексей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Хорошее средство, хорошо пахнет
- Чичилівська Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Пральний засіб подобається, запах приємний Дякую Розетці за якість наданих послуг
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
чудовий гель за доступною ціною
- Куранда А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дуже гарний засіб за свою ціну
- Переваги:
- Ціна-якість
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість упаковок: 1
Очень понравился гель, отлично отстирывает и хороший ненавязчивый запах имеет
- Переваги:
- Хорошо работает
- Недоліки:
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
В целом стирает неплохо. Сэкономить не получится, лучше выбрать Persil.
- Недоліки:
- Не оставляет никакого приятного запаха на постиранной одежде, по сравнению с Persil. Ополаскиватель добавляю в оба порошка.
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 1 л. Кількість упаковок: 1
Капсули подобаються набагато більше.
Від геля очикуванея яскравого і цікавого аромату, а він звичайний (і точно без лаванди).- Переваги:
- Хороший виробник
- Недоліки:
- Слаька запашка
- Юлия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Чудовий пральний порошок
- Ксения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дуже добре стірає, запах класний і сілану не треба, велика економна банка зручна, ціна смішна
- Переваги:
- супер
- Недоліки:
- нема
- Шлапак І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Непоганий зовсім, приємний аромат, ще тестую!
- Мария Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Просто великолепно , особливо за таку ціну
- Переваги:
- Ціна й літраж
- Джой Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Дуже рекомедую, відмінна якість і не дорого !
- Переваги:
- Пере чудово, ціна чудова (як за 4л ). Як на мене, цей засіб набагато краще багатьох дорогих імпортних засобів, бо всі плями відперає з першого разу без зусиль, а ціна НАБАГАТО дешевша. Дуже рекомендую. До того ж підтримуємо українського виробника !!!
- Недоліки:
- Немає.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Рідкий засіб, ще не пробували прати, може це не перешкода)
- Наталія Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Великий об'єм,гарна ціна. Непогано пере,має приємний аромат
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Якісно пере,гарний аромат,густий .
- Переваги:
- Адекватна ціна
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Хороший
- Переваги:
- Великолепно
- Недоліки:
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Беру не вперше,гарно пере,приємний аромат
- Переваги:
- Ціна,аромат, якість
- Недоліки:
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Гарно пере і приємний аромат
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм 1 шт: 4 л. Кількість упаковок: 1
Очень нравится именно этот гель с этим запахом ,запах чистоты стирает хорошо даже на маленьких температурах
Было бы здорово с таким же запахом примерным иметь кондиционер для белья- Недоліки: