- Оксана Н***Відгук від покупця. Продавець: StepforUA. Колір: Чорний. Розмір: 39
Класні черевики! Відповідають розміру! Шкіряні і зручні! Продавець швидко зв'язався зі мною, товар прийшов вчасно!
- Переваги:
- Гарна шкіра і якісно пошиті!
- Недоліки:
- Не виявлено!
- Продавець StepforUA
Дякуємо за відгук! Раді, що черевики підійшли за розміром і вам комфортно — носіть із задоволенням!
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 34
На вигляд якісні і симпатичні. Дуже зручно, що на липучках. Купили по гарній знижці)
- Переваги:
- Гарні і зручні
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Ирина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 32
Дякую за шалену знижку
Дуже крутi на вигляд, добротно зробленi, завтра пiдуть вже в школу)) - НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 34
При покупке немного сомневалась в размере. Но мои сомнения развелись когда ребёнок " взув і забув"
- Переваги:
- Качество . Рекомендую для детей с высоким подъёмом
- Недоліки:
- Пока не нашли
- Яна З***Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 32
Доброго дня,черевички супер,але вони не демисезонні,вони зимові.Я замовила сину,а вони на зимові Якість гарна.
- Переваги:
- Якість,
- Недоліки:
- Не має
- Ирина Б***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 34
Дуже класні і стильні черевики, нажаль нам не підійшли по розміру , але рекомендую! Якісна шкіра,також невеликий мех всередині як раз весна -осінь було б чудово.Зручні застібки.
- Переваги:
- Якість і стиль
- Недоліки:
- На вузьку ніжку з не високим підйомом
- Ольга К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37
Зовні взуття має гарний вигляд і є повномірним. Але на п'ятці внутрі нема хутра. Дитина взула і відчувається дискомфорт. Можливо так задумано, а може й бути брак. Залишили спробуємо поносити. Оскільки було оплачено:(((
- Переваги:
- Гарний вигляд зовні. Якісний матеріал
- Недоліки:
- Незручно всередині із за відсутності утеплювача по всьому ботінку.
- Олена Т***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 36
Ці черевики ідеально підходять для школи (ноги не потіють і в теплі ,бо натуральний склад взуття)!!!
- Переваги:
- Зимові з хутряним утеплювачем. Стиль-класичний.
- Екатерина Д***
Скільки см стопа вашої дитинки ? Боюсь не вгадати з розміром
- Олена Т***
22см довжина стопи,але хотіли трохи з запасом (дитині подобається щоб пальці на ногах трохи рухались в середині взуття) -взяли 36 розмір...і з'ясувалось при отриманні, що модель до носка звужена і по зовнішньому вигляді-задовга; хотіли на зиму, а виявилась затонка підошва..з цієї причини черевики і не взяли.