Відгуки покупців про Гейзерна кавоварка Vincent VC-1365-300 (125мл)
- Алина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
Такого вкусного кофе нигде не пила! Гейзерная кофеварка варит ооочень вкусный кофе! Недавно сама узнала, чтоб кофе не горчил, нужно добавить несколько кристалликов соли. Друзья итальянцы подсказали, что кофе не надо утрамбовывать (2 ч.л.) и воды в нижний отсек не доливать до клапана. Я очень довольна покупкой! Чтоб не грелась ручка, нужно правильно расположить кофеварку на огне. Только надо бы в описании указывать, что 300 мл -это 150+150, соответственно и кофе получается 150 мл. Кто-то писал, то при наливании течет носик, так просто после приготовления кофе нужно дать кофеварке немного постоять (около1мин) и медленно наливать в чашечку. Не спешите и все получится!
- Переваги:
- всё
- Рус Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Вместимость 220 - 240мл. но никак не 600мл, как указано в описании. Исправьте.
На коробке нарисовано 6 чашечек эспрессо. А это - по 40мл одна чашечка.- Переваги:
- Красивый и компактный
- Недоліки:
- Не соответствует описанию
- Леонид Г***
Зачем им это делать, если объем и вместимость - вещи разные.
- Виталий Ю***
Это все потому, что стандартная чашка эспрессо и должна быть 40 мл
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
Варто ознайомитися на ютубі як користуватися для отримання найкращої якості кави. Наприклад, є нюанси - на якому вогні заварювати, коли перервати процес. Найкраще робити на невеликому вогні і різко зменшувати коли починається процес виходу кави. Також різко охолодити перед закінченням щоб гіркі мутні залишки не потрапили у загальний об'єм.
- Переваги:
- Недорога класична гейзерна кавоварка
- Недоліки:
- Не знайшов
- Сергей Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
- Переваги:
- Низкая стоимость
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Павел Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Купил,маме сам такой не пользуюсь. Маме,нравится!
- Переваги:
- Самая простая фитюлька,для приготовления кофе. Ручка не греется, никаких сторонних привкусов нет.
- Недоліки:
- Нет.
- Дмитрий
А вы не смотрели и не задумывались, что у вас кофеварка не на 600, а на 300мл??))) Сегодня получил, буду возвращать!
- Павел Ш***
У меня, на 600! Всё удачно...
- Чечерська А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
На диво довго тримається ручка (в попередній меншій кавоварці відгнив гвинт десь на третій тиждень, але чоловік зміг з підручних засобів зібрати заміну :) ). Каву робимо на 2 великі чашки + кип'яток, молоко, разом десь 350-400 мл. Гадаю, можна розтягти на 4 менші чашки, або ще більше для любителів еспресо.
- Переваги:
- Пристойна якість в нашому випадку, користуємось вже 3 місяці, поки нічого не відвалилось і не іржавіє. Кава виходить добра, без присмаків.
- Недоліки:
- Мити відносно зручно, але все ж вичистити наліт кави з граней чаші складно, хіба маленькою щіткою.
- Василь О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
Виходить смачна кава, можна готувати як на електричній плиті так і на газовій. Потрібно сильно закручувати щоб не протікала. Вистачає на невеличку чашку
- Переваги:
- Швидке приготування кави.
- Недоліки:
- Може протікати якщо слабо закрутити
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
на 2 чашки не хватает
- Переваги:
- быстро варит
- Недоліки:
- только на 1 чашку
- ЕкатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Супер,пупер. Рекомендую)))кофе выходит 240 мл.
- Переваги:
- Вкусный и быстрый кофе
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Очень качественная кофеварка, удобная, не проливается, ручка не нагревается, ничего не вытекает, мне очень нравится. Единственный нюанс сломала ручку спустя 2 недели ( при откручивании) хотя она довольно крепкая, ну это скорее мой косяк. И она не для 6 кружек, а для 2 максимум идёт.
- епанов а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
все понравилось , нам с женой на 2 чашки вполне хватает ,хорошо моется , всем довольны
- Переваги:
- удобная
- Недоліки:
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Гарна не протікае
- Переваги:
- Недоліки:
- Не а
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
за свои деньги - отличный выбор, кофе вкусный получается
- Переваги:
- проработала 3 года и отвалилась ручка
- Недоліки:
- низ ручки лучше спилить, а то он может нагреваться от комфорки, если неправильно поставить
- РусланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Користуюсь більш місяця
Кава виходить смачна і ароматна
Швидко миється
На свої гроші вдале придбання,як на мене- Недоліки:
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 100
Користуюсь 1,5 місяця. Готується смачна кава, як на мене. Покупкою задоволений!
- Переваги:
- Маленька, як треба для однієї ранкової філіжанки кави для мене.
- Недоліки:
- Швидко стерся логотип фірми (Vincent), але це для мене неважливо. Інших недоліків не побачив.
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Ручка отвалилась спустя месяц, пимпачка на крышке спустя два месяца, но я всё равно ею пользуюсь, держу полотенцем когда раскаленная, и норм. Но что я вам скажу.... кофе получается оооооочень вкусный. Потому хоть она и поломанная эта кофеварка, но все равно любимая!!!
- Переваги:
- Очень вкусный кофе заваривается, с туркой вообще не сравниться.
- Недоліки:
- Сломались все пластиковые детали, но использовать всё равно можно.
- Надежда Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
За свою цену очень достойный товар! Кофе варит отлично!
- МартаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Чудовий товар, як з'явиться в наявності куплю ще одну
- Переваги:
- Достатній об'єм, гарна будова, швидко варить, чудове співвідношення якості і ціни
- Дорошенко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
- Виталий Г***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
- Мирослава Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
все супер
- vander.adamchukВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
- Николай Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
Через пару недель пользования ручка стала съемной, хотя это явно не предусмотрено ))) Радует то, что её можно обратно вставить и нормально пользоваться :) Но не знаю, как долго это будет работать и когда ручка окончательно перестанет выполнять свою функцию...
- Переваги:
- Стоимость
- Недоліки:
- Ручка отваливается
- Щурко Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Совет желающим купить - выход кофе не больше 300 мл.
- Переваги:
- Хорошая кофеварка. Кофе получается вкусным)))
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- Иван Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
рэйнбоу была до этого. больше нравилась
- Переваги:
- работает, кофе норм
- Недоліки:
- хлипкая
- ЖеняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Тоже расстроен из-за объёма. Обман.
- Недоліки:
- 300мл
- Дима М***
Внизу все описали уже по поводу литража
- Женя Н***
Я видел.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
Попросил менеджера кофеварку на подарок, чтобы без брака. Подарил сыну вчера вечером, он вернулся с длительной командировки, он обрадовался, угодил я ему. Решили кофэ приготовить, набрали воду, а она снизу потекла...Обидно.
- Переваги:
- Красивая
- Недоліки:
- Брак
- Мария
Написано, что на нее есть гарантия, обратитесь в сервис Розетки, может, можно поменять?
- ВадимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
Объем 170 мл, а не 300, как в описании
- Дмитро А***
Так в характеристиках написано об’єм 125 мм.
- Книш О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 125
Каву зварити можна, але вона протікає. Протікає не смертельно, але плиту забруднить.
- Владимир С***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Бестолковая вещь. Вкус такой же как и кипятком в кружке залить
- Переваги:
- Нет кофейной жижи в чашке
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
По факту 300 мл, 2 маленькие чашки...
Буду возвращать товар- Недоліки:
- Не соответствует характеристикам.
- Сергей Д***
Порция эспрессо 30-40 мл. Кофеварка выдаёт 300 мл. если ее загрузить полностью. Это 8-10 порций кофе.
Или я что-то не так понимаю?
- Таміла Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
Розчарована повністю, відразу запакувала й повернула назад. Вигляд має жалюгідний, метал тоненький, ручка тоненька й бовтається, наче сокирою зроблена(сколи, подряпини, всередині взагалі жах + запах). Я б з такого не пила і нікому не раджу. Купилась на позитивні відгуки, а дарма.
- Переваги:
- Недоліки:
- Тонкий метал, тонесенька ручка, зроблено ніби сокирою, запах хімічний
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 100
Тут даже нет 100 мл. 75 где-то. Пришла с браком - отколот носик. Не рекомендую эту фирму, сделана некачественно
- Недоліки:
- Плохое качество, несоответствие заявленному обьему
- Мария
100 мл - это общий объем. Верхняя + нижняя часть
- Илья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Об'єм: 265
С первого использования начала протекать
- Переваги:
- Цена, из которой вытекают недостатки
- Недоліки:
- Протекает в 6 местах с первого использования
- Антонина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сталевий. Об'єм: 100
Получила кофеварку, а она с браком, дырка на корпусе. Налила воды, чрез 10 секунд, вытекла вся через дырку.
Эксперт RozetkaДобрый день, Антонина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся в ближайшее время. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.