- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium
Все подобається. Бюджетний і якісний варіант. Є можливість відповідати на дзвінки. За рік користування недоліків не знайшла. Впринципі я його обирала за тими характеристиками які вказані , всі вони працюють .
- Переваги:
- Стильний дизайн, можливість дзвінків
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаВітаємо Наталіє!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!
З повагою, український бренд Gelius.
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купил их себе спонтанно, понравилось описание и внешний вид (моё упущение). Когда купил пожалел ни один раз. Во первых нельзя отключить у будильника звук оставив только вибро, иначе какой смысл в таком будильнике? так можно и на телефоне установить, с часами же смысл в том и есть, что бы тебя будило вибро на руке. Но может в дальнейших прошивках исправят проблему.
Далее, странное поведение на солнце. Когда на улице при ярком солнце поднимаешь руку, то экран подсвечивается на пол секунды и сразу гаснет, даже не успеваешь заметить время. В помещении же или в пасмурную погоду такой проблемы нет.
В-третьих заряд держат ну очень мало. При обычной эксплуатации, даже без использования фитнес функций - 2 дня, с включённым AOD вообще 1 день.
В остальном же простенькие часы с базовыми фитнес функциями + таймер, секундомер, калькулятор, будильник.
Но самое интересное случилось на третий день, когда без всякой причины просто перестал работать экран. Сидя на работе поднимаю руку, а экран не подсвечивается. Думал разрядились, ставлю на зарядку, не светятся, захожу в приложение, а они активны! Т.е они продолжали работать и тач работал, просто не работала подсветка. Я на ощупь смог перезагрузить, в процессе они на секунду подсветились с инверсивными цветами, и снова намертво экран потух.
Потом читая отзывы (что стоило сделать сразу), увидел очень многие пишут что перестали заряжаться, или о проблемах с экраном, и в целом много брака.
В общем, я их сдал в розетку написал заявление на возврат денег, пообещали что в течении 2 недель деньги вернут. Каково же было моё удивление, когда спустя 2 недели мне пришло сообщение что часы отремонтированы и можно забирать. Я пришёл к ним, и на вопрос зачем ремонтировали если я хотел вернуть деньги, ответили что ПРОШЛО ЖЕ УЖЕ14 ДНЕЙ И ДЕНЬГИ НЕ ВЕРНУТ !!!, потому только по гарантии отремонтировали. План супер, продержать у себя товар 14 дней, что бы не возвращать деньги, молодцы.
В итоге купил себе huawei fit 3, которые не такие уж и дорогие, и остался ими абсолютно доволен. Так что не ведитесь на цену и нонейм производителя.- Переваги:
- Большой, яркий экран, базовые полезные функции
- Недоліки:
- много брака, не отключается звук (что бы оставить только вибро), часто обрывы связи, заряд на 1-2 дня
Представник постачальникаВітаємо Сергіє!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
- Радимо звернутись до нашого сервісного відділу. Наші фахівці обов’язково Вам допоможуть. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21.
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.
- Інна О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Товар супер.
Дитина задоволена- Переваги:
- Швидка доставка
Представник постачальникаВітаємо Інно!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар! Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання!
З повагою, український бренд Gelius.
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium
Пришли, работают, ещё разбираюсь)
Представник постачальникаВітаємо Катерино!
З повагою, український бренд Gelius.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium
Замовляла на подарунок, все чудово швидка доставка, якісний товар, все як в описі, дякую!
Представник постачальникаВітаємо Тетяно!
Дякуємо за вибір Gelius для подарунків. Ми цінуємо Вашу довіру і раді бути частиною Ваших важливих моментів. Бажаємо новому власнику приємного користування.
З повагою, український бренд Gelius- Владимир С***
Скажите пожалуйста, как сами часы, и хорошо ли по ним разговаривать?
Представник постачальникаВітаємо Володимире!
Смарт-часи Gelius Pro GP-SW011 (Amazwatch Ultra) Titanium підтримує функцію Bluetooth-дзвінків , і по ньому дійсно можна розмовляти напряму, без витягування телефону з кармана.
З повагою, український бренд Gelius.
- Яків Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все доволі якісно. Підключається швидко. Відмінно працює. Єдиний мінус -не вдається налаштувати датчик сну і дані про сон...
- Переваги:
- Ціна. Можливість використання для дзвінків
- Недоліки:
- Датчик сну не працює. Формат календаря хотілося би дата/місяць
Представник постачальникаВітаємо Якове!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми вдячні Вам за відмічення переваг нашого годинника.
- Якщо Ви спите вдень, годинник цього не розуміє.
Ми обов'язково приймемо до уваги Ваші зауваження та побажання.
Бажаємо приємного користування.
З повагою, український бренд Gelius.
- Юлія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium
Перестали заряджатися
- Переваги:
- Зручні у використанні
- Недоліки:
- Через тиждень після покупки перестали заряджатися
Представник постачальникаВітаємо Юліє!
- Нам шкода, що у Вас склалися неприємні враження. Кожен товар проходить ретельний контроль та тестування на якість. Ви можете звернутися до нашого сервісного центру. Наші фахівці перевірять ще раз якість товару і будуть здійснені відповідні дії. Наш сервісний центр: +38 063 435-51-21 Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00.
З повагою, український бренд Gelius.- Яковлев В***
Супер, часы никуда не годятся, пелена потихоньку спадает !!!
Графік роботи з Пн-Пт з 10:00 до 18:00
З повагою, український бренд Gelius.
- Микита Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
годинник нормальний, працюють добре, заряд держать довго, але дуже мало класичних гарних циферблатів в додатку, можливо є інші додатки до яких можна підключити годинник?
Представник постачальникаВітаємо Микито!
Дякуємо за Ваш вибір, а також коментар!
Годинник підключається і працює лише з додатком FitCloudPro.
В додатку Ви можете обрати класичні циферблати, а також створити власні. В розділі Бібліотека циферблатів над першим зображенням є олівець, натиснувши на зображення Ви перейдете в підрозділ де можете обрати фото з галереї та стиль нової заставки.
Бажаємо приємного користування!
З повагою, український бренд Gelius.- Вадим
У мене 4 дні з усим виключеним, гроші на вітер
Представник постачальникаВітаємо Вадите!
З повагою, український бренд Gelius.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium
Годинник купила собі до 8 березня - подарунок;) Комплектація повна. Розібралася інтуїтивно. Зрозуміле меню.
Стала частіше пити воду! Більше звертаю увагу на активність...
За тиждень заряджала двічі.
Поки що все подобається. Далі буде...- Переваги:
- Швидкий доступ до моніторингу здоров'я. Прийняти чи відхилити виклик. Красивий годинник.
- Недоліки:
- Поки не знайшла.
Представник постачальникаВітаємо Тетяно!
Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування. Ми дуже раді, що Ви задоволені годинником та бажаємо приємного використання!
З повагою, український бренд Gelius.- Тетяна
Трохи по користувавшись можу доповнити свій відгук.
Отже годинник мені подобається.
Тримає заряд до трьох діб.
Зручно приймати дзвінки, якісно чути і мені і мене.
Чудовий яскравий екран (купила сину іншу модель, то мій кращий).
З мінусів - не виходить налагодити функцію жіноче здоров'я, чомусь не хоче запам'ятовувати...
Отже рекомендую! Надіюсь працюватиме довго.
Представник постачальникаВітаємо Тетяно!
Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук та високу оцінку функціоналу електростанка. Бажаємо Вам приємного користування!
З повагою, український бренд Gelius.
- Ігор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник гарний на свої кошти. Прості функції. Якісний дісплей, ремінець, корпус. Є функція постійного ввімкнення дісплею, це дуже зручно.
Представник постачальникаВітаємо Ігоре!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені характеристиками та функціоналом. Дякуємо Вам за відмічені переваги. Ми вдячні за довіру і бажаємо Вам продовжувати насолоджуватися використанням даного пристрою.
З повагою, український бренд Gelius.- Яковлев В***
И заряжать будешь 24/7
З повагою, український бренд Gelius.
- Богдан Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Все чудово працює, дякую за швидку доставку
Представник постачальникаВітаємо Богдане!
Дякуємо, що обрали Gelius, та поділилися досвідом користування. Ми дуже раді, що Ви задоволені продукцією та бажаємо приємного використання! З повагою, український бренд Gelius.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium
Годинник в загалом непоганий...
- Переваги:
- Можливо здійснювати дзвінки ...
- Недоліки:
- Погано чути співрозмовника .Через місяць після покупки перестали заряджатися...викинуті гроші на вітер
Представник постачальникаВітаємо Анно!
З повагою, український бренд Gelius.
- Василий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Розряжаеться швидко.
Кожен день треба заряджати- Недоліки:
- розряжаеться
Представник постачальникаВітаємо Василю!
З повагою, український бренд Gelius.- Вадим
Прожерлеві це так
Представник постачальникаВІтаємо Вадиме!
З повагою, український бренд Gelius.
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник легко витримує до двох тижнів без підзарядки. Дисплей яскравий та чіткий
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо Ростиславе!
Дякуємо Вам за Ваші враження! Ваш відгук дуже цінний для нас. Ми завжди ставимо якість на перше місце і прагнемо надавати найкращі продукти та обслуговування нашим клієнтам. Раді знати, що Ви задоволені і що наші зусилля допомагають Вам насолоджуватися використанням наших продуктів. Бажаємо Вам лише позитивних вражень у майбутньому!
З повагою, український бренд Gelius.
- Артем П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Яскравий та якісний дисплей,також є можливість приймати дзвінки прямо з годинника–це справжній плюс
Представник постачальникаВітаємо Артеме!
З повагою, український бренд Gelius.
- Дмитрий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Задоволений покупкою! Тривалий час роботи без підзарядки дозволяє користуватися годинником без зайвих турбот.
- Переваги:
- Доволі гарний дизайн!
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаВітаємо Дмитре!
Щиро дякуємо за Ваш розгорнутий відгук та високу оцінку функціоналу годинника Gelius Pro GP-SW011 (Amazwatch Ultra) Black . Бажаємо приємного користування!
Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.
З повагою, український бренд Gelius.
- Сергей О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Цей годинник має все, що потрібно для активного життя. Від можливості стежити за здоров'ям до зручного управління плеєром і камерою.
Представник постачальникаВітаємо Сергіє!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку. Також вдячні Вам за відмічення переваг Gelius Pro GP-SW011 (Amazwatch Ultra) Black. Бажаємо приємного користування!
Будемо раді бачити Вас знову серед багатьох наших задоволених покупців.
З повагою, український бренд Gelius.
- Яковлев В***Продавець: Rozetka. Колір корпусу: Titanium. Колір ремінця: Titanium
Как так получается когда часы подключены по блютузу к телефону звук с телефона передается на часы и часы начинают воспроизводить аудио ну и аккумулятор садится со 100 до 0 за десять минут и только когда отключаешь блютуз звук начинает воспроизводить телефон, честно ко всем недостаткам часов добавились ещё и эти ...
- Переваги:
- Недоліки:
- Полно
З повагою, український бренд Gelius.
- Максим З***Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 48. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Чудовий годинник на свої кошти.рекомендую
- Переваги:
- Дизайн