- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: VolStore. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Вже тиждень як одержав цей повербанк. Висока якість самої батареї. Була заряджена до 75%.
Розрядив до 0% щоб після нового заряду було точно вказано процент заряду. Ліхтар це щось неймовірне. Світить як прожектор. Можно міняти яскравість світла. Дуже корисно при блекауті- Переваги:
- Якість та ціна. Ліхтар. Довго тримає заряд.
- Недоліки:
- Поки немає
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Афігенний павербанк. Більше місяця вже використовуємо. Для повної зарядки потрібно десь 6-7 годин. Але тримає модем і блок оптоволокна десь до 20 годин, а то й більше.
- Альона Я***Відгук від покупця. Продавець: VilliniShop. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Все швидко та якісно
- Ижевский В***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Повербанк наче непоганий, але виявилося одне але!!!!
В характеристиці до повербанку написано, що він заряджає ноутбук, але це не так!!!! Навіщо писати те, чого немає!???- Переваги:
- Поки не знайшов.
- Недоліки:
- Не підходить до ноутбука!
- Продавець Technerik
Добрий день. Цей повербанк підходить для зарядки ноутбуків. У нас цю модель неодноразово купували для ноутбуків Apple. Якщо Ваш ноутбук не заряджається від даної моделі повербанка, можливо потрібно використовувати більш потужну модель, на 65W. Наприклад: посилання
- Александр
Вы хотя бы перед покупкой проверяйте потребляемую мощность вашего ноутбука и поддержку зарядки по протоколу PD.
- Валерий Б***
На ньому написано, що потужність 22 вт. Для зарядки ноутбука потрібно від 65 вт. Краще 100 вт.
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Не заряджається батарея.
Прийшла з зарядкою 93%, вирішив спробувати дозарядити, підʼєднав, почало блимати. Через пару годин так само 93% залишив на ніч. Зранку ті ж 93.
Подумав, може просто не правильно відображає інформацію, підʼєднав девайси. Впало до 86.
Потім ще на ніч поставив, так і залишилось 86.
Пробував різні шнури, і через мікро USB, так і USB Type-C та зарядні (Apple, Baseus)
З цими зарядними і проводами, інші павербанки заряджаються.- Переваги:
- Заряджає пристрої
- Недоліки:
- Не заряджається
- Денис П***
Треба було розрядити десь до 30%, а потім зарядити (буде 100%)
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Норм поделка. Свет в 3 яркости. Заряд со второго раза вышел в 100%. С нуля заряжать нужно с терпением. :) Примерно сутки. :)
- Денис Р***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Круто
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: M Energy. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Не работает фонарик на повербанки
- Продавець M Energy
спробуйте подвійне натискання або утримання кнопки
- Сергій В***Відгук від покупця. Продавець: Technerik. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Пропрацював місяць і перестав працювати
- Сергій В***
Павербанк замінили на новий працює супер, дякую
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Навіщо потрібно таке продавати
- Переваги:
- За 8 місяців взбулася батарея, писала продавцю в самому початку як тільки придбала чи нормально що такий павербанк заряджається 2-3 суток
- Недоліки:
- Вздувся після 8 місяців
- Продавець TutTehno
Доброго дня! Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Великий обсяг акумулятора дійсно може вплинути на тривалість зарядки, але батарея не повинна розрядитися. Ми зв'язалися з Вами у приватних повідомленнях задля вирішення ситуації
Ми цінуємо наших клієнтів і хочемо Вам допомогти! - Валентина С***
Дякую за вирішення моєї проблеми! Сервіс супер
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Через 5 месяцев вздулись батареи
- Переваги:
- Пока работало было нормально
- Недоліки:
- Сдох через 5 месяцев
- Продавець TutTehno
Доброго дня
Щиро перепрошуємо, написали Вам у приватні повідомлення - Труфан Є***
Щиро дякую продавцю, проблему вирішили, батарею замінили. Сервіс супер!
- Анюта Б***Відгук від покупця. Продавець: Dimmo. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Как девайс для зарядки телефонов, планшетов и всего мелкого, очень хорошая и мощная вещь. Мощный и хороший фонарик. Для ноутбука, как и брала ее исходя из описания, не подходит, не хватает мощности
- Переваги:
- Хороший объем, мощный фонарик
- Недоліки:
- Не для ноутбуков
- Игорь М***Відгук від покупця. Продавець: Gadget_XL. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Прийшов заряджений на 30%. До 100 заряжается більше 12 годин. Є швидка зарядка все працює. Нарікань поки що немає. В подарунок поклали кабель type c.
- Продавець Gadget_XL
Дякуємо за відгук. Приємно, що вам сподобалося. Звертайтесь ще.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Швидка доставка. Прийшов заряджений до 55%,вийшло до зарядити до 100, е швидка зарядка, поки все влаштовує
Дякуємо за відгук!
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 90000. Колір: Чорний
Все добре. Гарно робе. Відповідає заявленим характеристикам.
Дякуємо за відгук! - Продавець TutTehno
Дякуємо за відгук!