- Сергій Н***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Добра якість.Смак кисло солодкий.Товар прийшов швидко.
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 200. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Солодка,смачна
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дуже - дуже смачна. Не пошкодуєте.
- Анжеліка К***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дуже смачна
- Ілля Г***Відгук від покупця. Продавець: EcoTopStore. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Сьогодні вийняв із плоду шматок каміння. Раджу бути уважними.
Купляю у цьому магазині багато чого. Дуже задоволений якістю у цілому.
Проте про цю курагу прямо вирішив написати. Друзі, вона брудна! Кожен шматочок наче у піску! Це створює таке погане враження... Протилежність насолоді!
Промив її. Додаю фото того, що лишилося у друшляку.- Переваги:
- Високої якості
- Недоліки:
- Брудна.
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Спасибо, вкусная курага
Дякуємо за відгук
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачно
Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Курага смачна,рекомендую
Щиро дякуємо за відгук! Будемо раді вашим новим замовленням
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смачно, корисно!
Щиро дякуємо за відгук!
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Сергей Е***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Вкуснее кураги не ел.Качесвенный продукт
Щиро дякуємо за відгук!
Нам дуже приємно чути, що курага справді вас вразила смаком і якістю. Саме заради таких вражень ми й працюємо. Нехай смакує, і будемо раді вашим новим замовленням!
- Галина З***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Очень вкусная курага! Один недостаток - быстро съедается!
- Продавець MAXIRA
Дякуємо за такий приємний відгук!
Так, з нашою курагою це справді найчастіший «недолік» — з’їдається надто швидко
Раді, що вам сподобалась, будемо чекати на вас знову за новою порцією!
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: GN.shop.box. Загальна вага: 500
Молодці. Швидко і якісно!
- Продавець GN.shop.box
Дякуємо за відгук
- Ольга Є***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смак чудовий (солодка, як в спогадах дитинства) крупна, середньої просушки, треба перед вживанням промити і просушити
- Продавець MAXIRA
Щиро дякуємо за такий приємний відгук! Радіємо, що курага нагадала вам солодкий смак з дитинства — саме такі емоції для нас найцінніші. І так, перед вживанням справді краще промити — це натуральний продукт без додаткової обробки, тож трохи турботи перед смакуванням лише на користь. Дякуємо, що обираєте нас!
- Євген С***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Смакові данні непогані, курага смачна але занадто волога, полюбляю більш висушену
- Недоліки:
- Зустрічаються камінчики/пісчинки
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Вкуснейшие, очень доволен
Насолоджуйтесь ! Дякуємо за відгук
- Ігор Х***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
курага хорошего качества, видно, что натуральная (без добавок и красителей), буду заказывать еще :)
- Переваги:
- вкусная, сладкая, натуральная
- Продавець MAXIRA
Дякуємо вам за щирий відгук! Темна узбецька курага дійсно натуральна — без барвників, без добавок, лише сонце, сушіння і турбота. Раді, що вона вам смакує! Завжди чекаємо на нові замовлення!
- Ганна Р***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Прийшло все швидко і надійно упаковано Дуже смачна курага. Свіжа і чистенька, сумнівалась що темна, але все добре, солодка.
- Недоліки:
- Немаж
- Продавець MAXIRA
Дякуємо вам за відгук! Дуже раді, що вам сподобалася наша курага. Справді, темна курага має природний насичений колір і чудовий солодкий смак. Нехай смакує, будемо раді вашим новим замовленням!
- Татьяна М***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 500. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Скрепит песок. И это очень большой минус в таком товаре. Больше заказывать не буду
- Продавець MAXIRA
"Дякуємо за ваш відгук! Шкода, що сталось , приносимо вибачення! Наша курага – це натуральний, органічний продукт без жодної хімічної обробки. Вона сушиться традиційним способом, зберігаючи свій природний смак та користь. Оскільки це натуральний продукт, іноді може залишатися незначна кількість природних частинок, тому ми рекомендуємо перед вживанням промивати її під проточною водою. Сподіваємося, що у вас ще буде можливість оцінити якість нашої продукції!"
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дуже смачно.
- Переваги:
- Низька ціна.
- Продавець MAXIRA
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалась курага і ви відмітили нашу хорошу ціну на неї . Будемо раді вашим новим замовленням ! У нас багато корисного та смачного
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Вкусная и сладкая.
- Продавець MAXIRA
Ми раді дуже що вам сподобалась курага ! Насолоджуйтесь та звертайтесь ще !
- ЛейлаВідгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 250. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Дуже смачна
- Переваги:
- Смакота
- Недоліки:
- Ні
- Продавець MAXIRA
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалась курага . Насолоджуйтесь та звертайтесь ще ) Завжди раді вам!
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: GN.shop.box. Загальна вага: 150
Хорошая сладкая ягода:
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: GN.shop.box. Загальна вага: 250
Крупные и вкусные ягоды: сладкий!
- Продавець GN.shop.box
Дякуємо вам за відгук, хай смакує
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: GN.shop.box. Загальна вага: 500
Крупные ягоды: вкусные
- мария К***Відгук від покупця. Продавець: MAXIRA. Загальна вага: 1000. Упаковка: Пакет із застібкою Zip-Lock
Быстрая доставка Все очень вкусно
- Переваги:
- Отличное качество
- Продавець MAXIRA
Дякуємо за приємний відгук! Ми раді, що вам сподобалась якість нашої продукції. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів. До нових замовлень!*
- Наталья Н***Відгук від покупця. Продавець: GN.shop.box. Загальна вага: 500
Якісно, смачно, швидко
- Переваги:
- Якісний товар