Відгуки покупців про Дитяча розвиваюча дуга іграшка на коляску ліжечко автокрісло стільчик для годування з прищіпкою підвісна арка Play Arch бджілка і сонечко
Є в наявності
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Задоволена і дитина і батьки
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Товар відповідає характеристикам. Дуже непогано якості. Дитині сподобалася дана іграшка
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Доставка у строки, товар без пошкоджень, а головне-це зворотній звʼязок від продавця, рекомендую
- Яніна Р***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже сподобалась дуга! Яскрава, цікава та якісно зроблена. Багато різних іграшок, які привертають увагу малюка. Легко кріпиться та добре тримається. Дитинка із задоволенням розглядає та грається. За свою ціну — чудовий варіант! Рекомендую
- Світлана О***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуга дуже класна, яскрава і зручна. Кріпиться на ліжечко, коляску, шезлонг, заколисуючий центр. Сину 3 місяці, то йому все дуже цікаво. Дуже уважно розглядає.
- Переваги:
- Якісна і потрібна іграшка
- Недоліки:
- Не знайшла
- Людмила А***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Рекомендую
- Переваги:
- Чудова іграшка, велика, яскрава, дитині сподобалась
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дитяча дуга прийшла в невеликій коробочці ,добре запакована )відправили швидко ,замовленням задоволенні )
Дякуємо продавцю за чудову іграшку для дитини )- Переваги:
- Можна прикріпити до коляски ,до качелі .
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже подобається іграшка, користуємося на стільчику для годування, якщо треба зайняти малюка дуже корисна річ.
- Марія Ч***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дякую!!! Дуже сподобалося
- Максим Ф***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дякую за таку іграшку вона класна
- Олександра О***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Іграшка якісна, доставка швидка, рекомендую
- Леся К***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Все чудово! Товаром і доставкою дуже задоволена, дякую
- ирина П***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже приємна ціна, товар доїхав в цілості і сохраності, в строки
- Іванна М***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Щиро дякую за гарний товар
- Переваги:
- Товар гарної якості ,чудовий у використанні дитина мега задоволена
- Ольга Р***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Яскрава та дуже цікава іграшка,малечі дуже подобається
- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
На свою ціну гарна іграшка,малеча в захваті
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже гарна і якісна дуга для коляски, дитині дуже подобається. Якісні матеріали, зручне кріплення. Все супер
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже задоволена дугою Кріплю її до шезлонга — тримається добре, легко встановлюється та не заважає. Іграшки милі й цікаві, донечка із задоволенням їх розглядає та грається з ними. Для шезлонга просто чудове доповнення, також можна кріпити на коляску
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Продавець молодець, постійно на зв'язку, всі питанні пояснює з приводу товару, доставки, замовляю вже не вперше ..цього разу і доставка на день швидше...рекомендую...
Іграшка дуже цікава для дитинки, а саме головне дуже зручно брати з собою в авто...- Переваги:
- Все чудово
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже універсальна іграшка, підходить під коляску, автокрісло. Цікава для дитини, не набридає. Рекомендую !!
- Анжнеліка Б***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Хороша іграшка, малюку дуже подобається. Яскрава, цікава, привертає увагу. Зручно кріпиться, якість хороша. Покупкою задоволені!
- Марина Л***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже задоволена продавцем)), в мене не виходило оплатити коштами пакунок малюка, то перетелефонували, допомогли..все прийшло цілими і гарно запаковане, єдине доставка чомусь спізнилась, писала розетка на одне число , а прийшло на день пізніше(((
- Переваги:
- Все подобається, все працює.
- Недоліки:
- До товару претензій не має. До доставки є.
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Дуже цікава іграшка , навіть для двох місячного немовля
- Переваги:
- Доброзичливий персонал. Швидка доставка.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Якісна,добротна іграшка
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Хороша якісна дуга. Користуємося вже місяць і ще все ціле. Малому (7 місяців) сподобалася бджілка, а особливо її вуса (масажує ними ясна, поки лізуть зуби). Зараз зрозумів, що можна крутити кулю, то грається нею. Із захопленням дивиться як крутиться вітряк, але сам ще не здогадався як його розкрутити. Звісно іграшки швидко набридають, але нам ця дуга допомагає ненадовго відволікти увагу доки їдемо кудись далеко машиною.
- Переваги:
- Зручно кріпити до автолюльки, ліжечка, дитячого візочка.
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Швидка відправка ,та якісна іграшка.Дякую!Рекомендую однозначно
- Анна Ф***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Чудова іграшка дитина грається з задоволенням
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Товар у відмінній якості. Все сподобалось. Швидка доставка на пункт видачі.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Все прийшло як треба) дуже оперативно)
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Якісний товар, гарна іграшка. Дуже подобається універсальність кріплення, це великий плюс. Порадувала швидка доставка
- Наталія М***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Гарна іграшка, відповідальний продавець
- Катерина С***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Чудова іграшка, дитина повністю нею зайнята, якісні елементи, дуже хороше кріплення. Є за що подьоргать, шуршить, пищить. Клас
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Игрушка в целом хорошая: яркая, качественно сделана, привлекает внимание. Видно, что задумка интересная и развивающая.
Но есть нюанс — фигурки оказались довольно крупными. Мой малыш (4, 5 месяца) их испугался.
Возможно, для детей постарше игрушка подойдёт отлично, но для совсем маленьких лучше учитывать этот момент. - Ярослав В***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
В гарному стані. Дитині цікаво
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Товар повністю відповідає зображенню.
На даний момент - це найбільш вдала іграшка для донечки. Легко кріпиться, добре привертає увагу і має багато забавляючих елементів- Переваги:
- Кольори, мотузки, шелесткі елементи, мобільність
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: KiddoClub
Іграшкою задоволені