- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пишу відгук, після майже року експлуатації пилки Seguoia SBC2008BM-EV.
Придбавши її в травні 25го року на сайті магазину Розетка з датою виробництва лютий місяць 25го, пиляв нею кожного сезону, окрім літа, за увесь період користування пилкою, жодних проблем з нею не виникало, деревина різна, від гілок сухої акації до сирої шовковиці і дикого клену, різного діаметру.
Перед тим, як її придбати, переглянув навіть декілька оглядів на Youtube, прочитавши відгуки і провівши порівняння з багатьма іншими виробниками, приблизно в однаковій ціновій категорії - різниця в 1000 грн., зробив для себе висновок, пилка ідеальна, але дізнався, що буде проблема з механізмом натягу ланцюга, після того, як розтягнеться ланцюг, неможливо буде його підтягнути. Знаючи про цей нюанс і гарантійний сервісний ремонт на 24 місяці, я її купив.
6 квітня 26го року, в повній комплектації, відніс пилку в точку видачі Розетка на відправку в сервісний центр, з вказаною проблемою, механізм натягу ланцюга. Сьогодні 19го квітня, сходив забрав свою пилочку.) Всього на всього на кришці натягу ланцюга, замінили ексцентрик зі спіральним пазом на трошки більший, його можливо купити окремо і самому замінити. Сервіс зробив відмітку в гарантійному талоні і подовжив термін гарантії на ці 12 днів, що пилка була в них.
Для тих, хто хоче придбати добротну, якісну пилку, яка реально пиляє і з якою комфортно працювати, цей варіант буде найкращим.
Дякую.- Переваги:
- Вдала модель пилки, заводський Китай з якісних матеріалів.
Зручно тримати в руці та натискати на кнопку запобіжника.
Відсутність(немає), того безтолкового, кожуха захисту.
Якісна акумуляторна батарея. - Недоліки:
- Відсутність другої акумуляторної батареї.
Представник постачальникаВітаємо, Олександре!
Щиро дякуємо за такий детальний та змістовний відгук про використання міні-пилки SBC2008BM-EV.
Ваш досвід реальної експлуатації та опис Сервісного обслуговування є дуже цінним для інших користувачів, адже підтверджує надійність моделі та якість матеріалів.
Щодо акумуляторів: для цієї моделі доступні додаткові батареї ємністю 2 А·г, 4 А·г та 6 А·г, які можна придбати окремо: посилання
Це дозволяє збільшити час роботи пилки та зробити її використання ще більш комфортним.
Дякуємо, що обрали тм Sequoia та поділилися своїм досвідом!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличная пила, мощная, хорошо сбалансированная, три вида аккумуляторов ( разная емкость), хорошая комплектация. Так же была проблема с натяжкой цепи, но в СЦ Эско решили проблему за 5 минут.
- Переваги:
- Мощность, комплектация.
- Недоліки:
- Шайба натяжителя( меняется в СЦ за 5 мин)
Представник постачальникаВітаємо Володимир!
Дякуємо Вам, що обрали продукцію тм Sequoia.
- Олег Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже вдячний сервісу за розірвання проблеми її походження та вирішення її. Єско молодці все на висоті, по гарантії був замінений корпус, змінений механізм натягу ланцюга, тепер пиляйте скільки душа бажає) також одержав невеликий бонус, безкоштовно новий ланцюг. Бо на старий була підозра що від удару його деформувало. Загалом всім раджу Секвоя, ремонт повністю безкоштовний, реальна гарантія нічим не гірша ніж в Дніпра!!!! А інструмент на голову потужніший!!!!! Всіх благ та саме головне розширення асортименту!
- Переваги:
- Потужна та сучасна
- Недоліки:
- Після усунення проблем з натягом, недоліків немає
Представник постачальникаВітаємо Олег!
Ми раді, що Ваша проблема була вирішена.
Бажаємо Вам успіху у користуванні інструментом, та дякуємо за вибір тм Sequoia.
- Олег Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ну я дуже радий що мені відповів представник виробника. Але я хотів би знати скільки часу триває гарантійний ремонт. Вже тиждень як мою пилку одержали і все, ніхто нічого не пише не дзвонить не коментує. Ні на імейл ні вайбер, хоча до цього в вайбері мені відповідало єско. Навіть банально моє прохання дати якесь посилання на те щоб я міг купити ланцюг, без відповіді. І чи можуть вирішити питання натягу того ланцюга. Я розумію що ви не встигли розвинутись нормально так як війна вам завадила, а ле ж інструменти реально круті і пилка бомба тому і купив. Лише трішки доробити.
- Недоліки:
- Ланцюг
Представник постачальникаВітаємо Олег!
Ланцюг тм Sequoia для SBC2008BM-EV:
посилання
Стосовно Сервісного центру- очікуйте відповідь, ми спробуємо прискорити вирішення Вашого питання.
- Олег Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пилка супер пиляв мало так як придбав недавно довго обирав між дніпро та Секвоя. Надіюсь не прогадав і сервіс в них не гірший.... Сьогодні відправив в сервіс при різі гілки кусок дерева відколовся залетів під ланцюг і деформував внутрішню різьбу і пластик. На фото видно. Трішки за слабе кріплення для такої потужності. В цілому фірма норм бажаю щоб був більший асортимент так як хотів шурікі а в них нема.... Прийшлось брати дніпро
- Переваги:
- Потужна
- Недоліки:
- Проблема з натягом ланца
Представник постачальникаВітаємо, Олег!
Дякуємо за детальний відгук та за вибір нашої продукції. Ми розуміємо Ваше розчарування через пошкодження.
Ми дуже шкодуємо, що сталася така неприємна ситуація. Подібні випадки механічного пошкодження через зовнішній вплив (удар твердим предметом) дійсно можуть статися під час роботи з деревом. На щастя, конструкція пили передбачає можливість ремонту.
Також дякуємо за згадку про асортимент! Ми активно над цим працюємо, і сподіваємося, що в майбутньому Ви знайдете у нас все необхідне.
Сподіваємося, що сервіс Вас не розчарує, і Ви продовжите з насолодою користуватися нашим інструментом.
Ваш досвід дуже важливий для нас.
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вирішив віддати в сервісний центр на Розетку. Через 2 тижня повернули. Тепер натяг ланцюга працює. Що зробили не сказали, повернули чистий гарантій талон з датою продажу. Схоже замінили металеве кільце на кришці.
Представник постачальникаШановний Сергій!
Дякуємо за Ваш відгук та за те, що скористалися нашим Сервісним центром. Раді, що проблема з натягом ланцюга була вирішена. Гарантійний талон залишається дійсним, оскільки ремонт проводився в рамках гарантії.
Дякуємо за вибір нашої продукції т.м. Sequoia і бажаємо Вам ефективної роботи з Вашим інструментом.
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отже, купив нову і "доробив напильником" (стару в сервісі списали і повернули кошти - звертався саме по проблемі натягу, дивіться попередні відгуки).
Проблема з натягом: новий ланцюг стає на максимум равлика - показав стрілкою. Вирішив так: підклеїв пластинку з алюмінія - додає 4мм. Тепер все супер.
Чому знову взяв цю пилку, а не іншу:
1) в мене вже є 4 батареї і 3 зарядки
2) мені зручно нею користуватись, пальці дістають до кнопок і т.п.
3) чудово пиляє те, що мені треба, оптимальна довжина шини для такого формату- Олександр Г***
Добрий день.
Антон, скажіть будь ласка, де ви замовляли та придбали таку модель пилки, тому що на розетці та інших магазинах її вже немає в наявності? Дякую.
Представник постачальникаОлександр, доброго дня.
Пилка з'явиться в наявності за декілька тижнів.
Представник постачальникаДякуємо, Антон за коментар.
Приймаємо до уваги.
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Навіть не знаю, скільки зірок ставити.
Пила (була) чудова, єдине - нюанс з натягом ланцюга, який я міг би виправити самостійно. Але вирішив звернутись в сервіс! В сервісі відповили виправляємо таке, замінюємо кришки. Відправив.
2 тижні жодної інформації. Далі дзвоню питаю чи відомо щось? Майстри то хворіють, то у відпустці, спілкуватись нема з ким.
І тут рапом висновок - повернення коштів!
А вона ж працювала, навіщо мені зараз кошти? Дуже неправильний сервіс.- Сергій Я***
Яка проблема з натягом? Може вони всі браковані. В мене з 4 розряду батареї вже ланцюг розтягнувся, хоче гострий як новий.
- Антон Ш***
@Сергій Яковенко
Проблема та сама. В мене є версія, чому це відбувається. Рух натягу приблизно 5.5 мм. Початкові розміри такі, що цей рух вже використаний на 70%, залишається тільки 1.5 мм на фактичне розтягування ланцюга.
В принципі проблему можна вирішити, переробивши одну з двох деталей - або ексцентрік, або ту штуку, що прикручена до шини. Можна просто підклеїти якоїсь маячні. - Сергій Я***
Щось спробуєте, напишіть, якщо буде результат. Потрібно було брати RZTK за 1500 гривень. Думав за такі кошти секвоя буде майже вічна пилка для великих об'ємах робіт. А так можна добавити пару тисяч і макітру купити або 3-4 штуки RZTK. Розчарування
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ще працює!
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій!
Ради чути вас знов і те що вам все подобається)
Будемо чекати на ваші коментарі ще))
Гарного дня
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ланцюг розтягнувся після 4 підзярядок. А так я забув, навіщо бензинова.
Представник постачальникаВітаємо, Сергій.
Дякуємо за коментар.
Перевіряємо інформацію щодо ланцюга.
Гарного дня.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Надійна і якісна пилка, акумулятора вистачає з головою, можна за день пару раз зарядити але чи вистачить Вас для такої роботи, бо я мʼяко кажучи втомився)) великий мінус це ланцюг який після повних 5 підзарядок вже не можливо підтягнути і потрібно буде купувати новий((
- Переваги:
- Якісь яка відчувається, акумулятор якого реально вистачає.
- Недоліки:
- Ланцюг який швидко розтягується і потребує заміни
Представник постачальникаВітаємо, Юрій!
Дякуємо за вибір тм Sequoia та за відгук.
Обов'язково звернемо увагу на ланцюг.
Супер пилка
Представник постачальникаВітаємо, Сергій!
Дякуємо за вибір нашої пилки та за чудовий відгук!
Приємного користування.- Олександр Г***
Добрий день.
Скажіть будь ласка, якого року виробництва акумуляторна батарея?
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки працює добре!
- Недоліки:
- Один акумулятор.
Представник постачальникаВітаємо, пане Сергій.
Дякуємо за вибір нашої техніки.
До речі, акумулятори необхідної Вам ємності до інструментів тм Sequoia ви завжди можете придбати на сайті Розетка - посилання
Приємного користування.
- Діана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Перші враження непогано.
Представник постачальникаДоброго дня, Діана.
Дякуємо за вибір нашої пили.
Приємного використання.
- Таня Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Забрала з розетки,прибігла додому, зарядила і швидко працювати) супер річ, всім рекомендую. Отримала массу задоволення)
- Переваги:
- Швидко і якісно пиляє
- Недоліки:
- У мене чому протікає масло,хоч і гарно закорковано
Представник постачальникаДякуємо, Тетяна за вибір пили тм Sequoia.
Сподіваємося питання з маслом вирішилося, в іншому випадку зверніться до нашого сервісу.
Приємного використання.
- Антон Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все подобається. Гілки дуба на всю глибину шини перепяляв.
Цікаво, що посадкове місце під батарею - окрема деталь, можна замінити під іншу систему.
Що могло б бути ще краще:
Отвір, щоб прив'язати мотузку (страховку).
Щоб чохол на шину мав розширення, бо так як є його важко натягнути (чіпляється за ланки). Лікується запальничкою, але ж.
І ще не знаю, на біса потрібен кейс.- Иванов О***
А шо за окрема деталь по посадковому місцю?
- Антон Ш***
@Иванов Олег
Не зовсім зрозумів питання. Краще подивіться огляд від Нік Дотошний, там він розкручує. Взагалі придивився - на інших інстрментах Sequoia так само "контактна група" окремо вставляється - чорна пластикова деталь, до якої чіпляється батарея - в ній і контакти і кріплення. В косі SBB2025BD складніше - там частина загального корпусу задіяна. - Антон Ш***
Підтверджую проблему з натягом ланцюга, на двох пилах (у мене і в сусіда). Поки нічого не робив з цим.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
пила норм
- Переваги:
- легка, для дівчаток підходить
- Недоліки:
- під час першого виккористання зліз ланцюжок
- Олександр П***Продавець: Rozetka
Пилка комплектується шиною, яка для неї не підходить (бувають ліва/права). Через це система автозмащування ланцюга не може працювати коректно.
- Недоліки:
- "Неправильна" шина в комплекті, неможливо знайти "правильну, як і оригінальний ланцюг.
Представник постачальникаПане Олександр, дякуємо за коментар.
Просимо звернутись до сервісного центру для перевірки комплектації.
- ВасилийПродавець: Rozetka
Друг купив, дав мені поюзати, таке собі
- Переваги:
- Недоліки:
- Двигун сильно гріє, ланцюг постійно злітає.
Представник постачальникаПане Василь, дякуємо за коментар.
Сподіваюсь наступного разу ви подивитесь в інструкцію перед використанням.
Гарного дня.