- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Темно-сірий
Класні штори. Якісь супер, простроченні якісно, шви рівні. Жодних зауважень і по кольору не має все як на фото. Світло проникність трохи все ж є. Хто хоче прям блек аут таку ефекту немає. Фото додані то вже мабуть на годиннику 10:00 і в кімнаті достатньо темно.
Дякуємо за відгук
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Пудровий
Цвет вообще не тот что я заказывала, моя камера конечно тоже не корректно его передаёт, но он сильно отличается от того что я заказывала. На свету он вообще становится некрасиво рыжий, в мой интерьер они не подходят. Хотя бы по ширине больше сделали, не 150, а 173
- Соня Б***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Темно-сірий
Мені подобаються!
Дуже гарний колір, приємна текстура, ще не стирала, але поки що все супер- Переваги:
- Колір, матеріал, розмір
Дякуємо за довіру.
- Денис Х***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Венге
Все добре! Якість гарна
- Дмитрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Сірий
Шторы отличные! Пошили четко под размеры, несколько высот ленты (можно идеально подогнать под карниз), сам материал очень приятный. Ещё не стирал, надеюсь - переживут и будут служить дальше много лет.
- Переваги:
- Цена/качество/внешний вид
- Продавець Декорофф
Дякуюємо за ваш відгук. Завжди раді допомогти
- София В***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Світло-сірий
швидко доставлено) всім задоволені)
- Продавець Декорофф
Дякуємо за відгук.
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Оливковий
Вітаю. Отримала замовлення. Тканина гарна. А щодо кольору маю питання. Замовляла оливковий. Штори, що отримала схожі на зелені. Прикладаю фото. Хотіла би отримати відповідь від продавця щодо цього
- Продавець Декорофф
Доброго вечора. Кожна партія трохи відрізняється віддтінком. Менеджер з вами зв'яжеться завтра. Ви можете повернути товар.
- Богдана М***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Графітовий
Шторами задоволена, гарно вписались у мій кабінет Ідеально підійшли по висоті та ширині та й ціна дуже хороша
- сергій п***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Темно-сірий
Штори норм. Відповідають розмірам.
Дякуємо за відгук
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Сіро-бежевий
Перший мій відгук був помилковий. Продавець чудовий. Якість обслуговування і доставки супер. І головне штори по такій ціні просто ідеальні. Замовляю ще два комплекта партнеру до дому.
- Переваги:
- Якість за мінімальну ціну
- Продавець Декорофф
Дякуємо за гарний відгук.
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Бежевий
Жахлива. Коротка, з пʼятнами! Ще й обміняти неможливо!
- Переваги:
- Недоліки:
- Багато
- Продавець Декорофф
Тканини з браком підлягають обміну. Ви замовили висоту 2,40м. Хочете обмін на 2,60м. То вона не коротка, просто цей розмір вам не підходить. І вам потрібно було замовляти 2,60м. Згідно з законом прав споживачів, штори та тюль не підлягають обміну, лише при наявності браку.
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Зелений
Дуже задоволений покупкою штор! Продавець приємний, гарна комунікація, відповів на всі мої запитання. Штори підрізали ідеально, як я просив, якість відмінна за свою ціну. Відправка була швидкою та оперативною. Рекомендую, все на найвищому рівні!
- Переваги:
- Ціна - якість, оперативно, підрізали як попросив, хороша комунікація з продавцем, немає запаху хімії
- Продавець Декорофф
Дякуємо за вашу довіру нам
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Темно-сірий
Продавець приємний в комунікації. Швидко допоміг з вибором тканини, запропонував варіанти.
Виконання і доставка згідно домовленості
Рекомендую- Переваги:
- Ціна/якість
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Сірий
Красивые
- Діана М***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 1. Колір: Пудровий
Заказала шторы, продавец позвонила , мы согласовали, что по факту будут длинна 250 ширина 150. Цвет бежевый я попросила. В итоге пришли шторы сиреневого цвета длинна 250на100ширину. Я их не открывала , сразу звоню ей и говорю. Что это вообще за цвет? На что она ответила, ну вы на Розетке такие заказали. Но они даже через мою камеру такие какие есть. У нее в палитре на фото они выглядят иначе. Я не просила возврат денег, я попросила поменять их, так как по факту такие шторы в таком цвете мне вешать не некуда. Она проигнорировала просьбу в телефонном режиме. Тупо отправила что тут было заказано. Скинула трубку и сказала, у меня выходной, до свидания. Это вообще нормально? Смысл от того, что она предлагает тут эти шторы, если никакого подхода к клиенту нет? Прошу принять меры! Я не 10 грн за них заплатила как никак.
- Недоліки:
- 100
- Продавець Декорофф
Розмір в замовлені 1+1 висотою 2,50м. Як тут і вказано. Колір на фото відповідає але він не світло бежевий як ви вважали. У вкладці товару багато фото кольору. Зверніть увагу. Дзвонили у неділю ввечері, в неробочі години. Згідно закону прав споживачів, товар не підлягає поверненню.
- Ліда С***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Гірчичний
Не захистять від світла на 100%, але доволі цупкі, мають гарний вигляд, тканина приємна на дотик
За свою ціну - прекрасний варіант - Белик М***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Світло-сірий
Редко пишу комменты, качество супер. Пошив супер. Цвет реально серый. Ткань оч.приятная. шторами довольна. Фото прилагаю.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Пудровий
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Чорний
Описанию соответствует. Я брала для затемнения комнаты, так вот полная темнота. Отлично если хочется отдохнуть днем, а дневной свет мешает! Одно но... швы хорошие,но морщинят, нужно вытягивать. Спасибо
- Продавець Декорофф
Спасибо за отзыв, учтём пожелания. Перед навеской штор просьба их прогладить!
- Харченко Л***Продавець: Декорофф. Кількість: 2. Колір: Блакитний
Шторы пришли на самой дешевой обычной тесьме. Цвет в реальности темнее, больше к зеленому. Никаких петель там нет и повесить шторы так как на картинке невозможно. С продавцом порешать ничего невозможно, пойду в ателье перешивать :(
- Недоліки:
- Шторы выглядят не так как на картинке
- Продавець Декорофф
Добрый день. В характеристиках товара указано что портьера подшита на широкую 6 см тесьму для крючков. Во вкладке фото товара есть портьера в готовом виде с пришитой лентой. Псевдолюверсную ленту можем пришить за дополнительную оплату. Цена псевдолюверсной ленты 45 грн производство Турция. Просьба внимательно читать характеристики товара, и уточнять у менеджера необходимые вам крепления.
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Рожевий з бузковим
Супер, беру ці штори вже в третє.
- Алина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Кавовий
Йдуть без гачків, хоча в описі написано що укомплектована фурнітурою( розчарована, бо тепер треба витрачати час та шукати і замовляти ці гачки.
- Переваги:
- Штора хорошої якості
- Недоліки:
- Без гачків
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Зелений
Все сподобалось
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Яна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Сірий
Штори хороші по якості, але колір не відповідає заявленому, прийшов набагато темніший, ніж на фото.
Через це не можу використовувати, на жаль( а в обміні відмовили
- Вікторія Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Бірюзовий
Супер штори)
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Темно-зелений
Дуже гарна якість. Розмір, колір, зовнішній вигляд - відповідає заявленому
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Юлія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Темно-сірий
Супер, качество отличное)
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Світло-сірий
Шторы потрясающего качества, размер соответствует. Быстро отправили, спасибо большое.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Рожевий з бузковим
Висота трошки більше ніж 250, перемірюйте коли підбиваєте. Якість супер. Прийшли швидко.
- Світлана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Сірий
Незважаючи на те, що штори тонкі та просвічуються, від сонця в принципі кімнату захищають, довжина і ширина чітко така як я замовляла, але колір зовсім не відповідає фото, зображені були світлі сірі штори, а надійшли темні і навіть важко сказати, що це сірий, скоріше баклажановий (додала фото тих що прийшли і тих що замовляла)
- Інна Г***
На фото бачу каву з молоком, але не баклажан.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Світло-сірий
Очень тонкая ткань, даже без солнца пропускает максимально много света.
Не рекомендую - Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Бірюзовий
Очень довольна покупкой. Цвет, качество ткани, размеры соответствуют заказу. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Дмитро Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Світло-сірий
Розміри штор не відповідають дійсності , замовляли саме 255х200 а прислали 250х200… рахую це за шахрайство , ситуацію потрібно вирішити негайно , вислати на обмін штори замовленого розміру
- Переваги:
- Недоліки:
- Розмір не відповідає дійсності
- Дмитро Б***
Продовжу свій відгук : замовив 5 комплектів , на пакуванні написано що штори розміру 255х200 , але фактичні розміри 4х комплекті 249х200 , і тільки один комплект з пʼяти замовлених відповідає розміру 255х200 , розетка пропонує вислати та чекати 14 днів експертизу , тобто вирішити питання з швидкою заміною відмовляються , дії магазину призводять до фінансових втрат і втрат часу
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Темно-зелений
Вже третя пара штор. Все чудово.
- Переваги:
- Якість тканини, пошиву, насичений колір.
- Недоліки:
- Немає.
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Світло-сірий
Отличные шторы., размер соответствует.,хорошо пошиты
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість: 2. Колір: Темно-зелений
В мене немає слів!!! якість, колір, на вищому рівні!!!! Швидко і якісно!!!