- Іван І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 51. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Іноді перестає заряджатись, але проблема вирішується підбором інших зарядних пристроїв, хоч і попередній зарядний пристрій залишається в робочому стані.
Можливо годиннику "не подобаються" адаптери із функцією "швидкий заряд". - Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 51. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Годинник вийшов з ладу через три місяці. Відправили на гарантійний сервіс, по результату повернули кошти в повному обсязі. Поки працював нарікань не було.
- Тетяна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 51. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Чудовий годинник для дитини. Я тепер завжди знаю де моя дитина. Я можу зателефонувати йому, він мені. Можу послухати, що відбувається навколо
- Переваги:
- Є одразу наклеєне захисне скло. Радіус відхилення від реального місця знаходження 20-50 метрів.
- Недоліки:
- Трохи неточний переклад програми для телефону, що керує годинником
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 51. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
На пошті не дозволили перевірити. Вдома перевіряю, вставляю робочу сімку (без пін коду), вмикаю - не бачить мережу, перезавантажую - всеодно немає мережі! Пробую приєднати до телефону, скачав додаток, який вказаний в інструкції, зареєструвався, додаю пристрій і видає помилку: «не вистачає місця», або «не вірний номер». Подарунок дитині, немає коли робити повернення.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
- Не ловить мережу
Не приєднується до телефону
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 51. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue
Хорошие часики, заряда хватает на день. Очень хорошее качество связи по телефону, хороший микрофон, громкий звонок. Из недостатков: не видно на экране сколько осталось процентов батареи, просто нет индикации, можно посмотреть только из приложения на телефоне. WiFi только 2,4 ГГц, учитывайте при покупке.
- Переваги:
- Цена, качество
- Андрей Г***
Прошу прощения, индикация батареи видна в выпадающей шторке сверху.
- Татьяна П***
Здравствуйте. Сколько осталось заряда можно на часах посмотреть тоже. Просто тот экран, что первый( не основной) свайпните вниз.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 51. Колір корпусу: Pink. Колір ремінця: Pink
Все помогли і виправили
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір корпусу: 51. Колір корпусу: Blue. Колір ремінця: Blue