Відгуки покупців про Спортивний купальник для дівчинки Носи своє 152 Білий (p-9514-176741)

Оцінка користувачів 4.76/5
  • Вікторія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 122. Колір: Чорний

Боді гарної якості, брала дочці на тренування по танцях. Носе більше пів року, не полиняв, не розтягнувся. Повністю задоволена.

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Не має
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 116. Колір: Чорний

Велике Дякуємо! Дуже швидко відправили! Якість супер!

Переваги:
    Швидкість та якість
    • Продавець  Be in fashion

Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук, ми раді, що товар Вам сподобався, до нових зустрічей в нашому магазині!

• Оксана К***
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Гарні якісь. Гарна резинка. По розміру.

Відповідає

• Татьяна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 152. Колір: Чорний

Чудовий, зручний купальник. Порадувала якість, резинки не тиснуть, відповідає розмірній сітці

Переваги:
    Якість на висоті
    Недоліки:
    Не знайшла
    • Продавець  Be in fashion

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 110. Колір: Чорний

• Евгения К***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 116. Колір: Білий

Хороший купальник. Размер точный

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 104. Колір: Білий

Чудова якість і ціна, дякую за швидку відправку

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 128. Колір: Чорний

Приємно здивована, купальник дуже сподобався. Тільки обирати розмір потрібно за таблицею, на 116 зріст підійшов 128 розмір.

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  Be in fashion

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 122. Колір: Чорний

Замовленням дуже задоволені, тканина супер, не кашлатиться, до тіла дуже приємна, рекомендую.

Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Be in fashion

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 134. Колір: Чорний

Качество супер, цена хорошая.
    Размер подошёл идеально.

• Лілія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 122. Колір: Білий

Чудовий купальник. На зріст 110 підійшов 116 розмір.

Переваги:
    Гарна якість
  • Альона
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 104. Колір: Чорний

Розмір відповідає,швидка відправка,якість чудова

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Be in fashion

Добрий день, ми дуже раді, що Ви залишились задоволені замовленням, дякуємо за відгук!

• Катерина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 128. Колір: Білий

Замовила купальник, одразу оплатила повну вартість — 189 грн (доставка на Укрпошту). Але товар надійшов як накладений платіж, і щоб не втратити час (купальник був терміново потрібен), я його забрала та оплатила повторно: 189 грн за товар 55 грн доставка 13,78 грн переказ.
    Звернулася до продавця — він пообіцяв повернути кошти, і дійсно повернув 189 грн, але без компенсації комісії 13,78 грн, яку я заплатила через помилку продавця.

До самого купальника претензій немає — якість хороша, розмір відповідає опису.
    Але прошу продавця бути уважнішим до оформлення замовлень, щоб покупці не сплачували зайві кошти.

Переваги:
    Гарна якість, за доступні кошти.
    Недоліки:
    Товар відправили як накладений платіж замість оплаченого, через що довелося сплатити зайву комісію, яку продавець не компенсував.
    • Продавець  Be in fashion

Добрий день! Дякуємо за Ваш детальний відгук Нам дуже приємно, що якість та розмір купальника Вам підійшли.
      Щиро перепрошуємо за прикру ситуацію з оформленням замовлення. Ми врахуємо Ваші зауваження та зробимо все можливе, щоб подібні помилки більше не повторювались.

Ваша думка для нас важлива, адже вона допомагає нам ставати кращими та вдосконалювати сервіс. Сподіваємось, наступні покупки принесуть Вам лише позитивний досвід

• Наталья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 140. Колір: Чорний

Підійшов

• Продавець  Be in fashion

Щиро дякуємо за приємний відгук! Гарних вам покупок і будемо раді бачити вас знову!

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 116. Колір: Білий

Все супер
    Вже не перший раз замовляємо

• Дарья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 110. Колір: Чорний

Дуже сподобався)

• Продавець  Be in fashion

Дуже дякуємо за ваш приємний відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені покупкою. Ми щиро цінуємо вашу довіру і будемо раді бачити вас знову!

• Надія Г***

Все супер

• Ганна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 128. Колір: Білий

Супер ) гарна якість) рекомендую.
    Є розмірна таблиця, що надає перевагу обрати правильний розмір

• Продавець  Be in fashion

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені покупкою Чекаємо вас знову в нашому магазині!

• Алёна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 140. Колір: Білий

Заказывали перел Новым годом для выступления 6шт спортивных купальников-сначала отправленная посылка была посчитана выше стоимость чем была,потом приехали купальники половина черного половина белого цвета (заказывали все белые),возврат конечно предложили но по времени мы не успели бы забрать посылку,ну и конечно возврат средств в течении 7 дней .Сами купальники х/б качества хорошие)

• Продавець  Be in fashion

Дякуємо за ваш відгук! Вибачаємося за помилку з кольором купальників та неточність у вартості доставки. Ми вже працюємо над вдосконаленням процесів, щоб уникнути таких ситуацій у майбутньому. Раді, що якість виробів вам сподобалась. Сподіваємось, наступного разу все буде ідеально!

• Віктор Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 140. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Швидкість прийняття замовлення та відправка на вищому рівні...Все що замовляли відповідає фото , ціна супер. Дякуємо

Відповідає

• Продавець  Be in fashion

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви оцінили нашу продукцію. Ваша підтримка для нас дуже цінна. Будемо раді бачити вас серед наших постійних покупців!

• Елена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 104. Колір: Білий
    • Загальне враження

Сам боді гарненький, але нічого спільного з 104р. не має… Підійде на дитину півтора року.

Недоліки:
    Маломірить
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

• Продавець  Be in fashion

Дякуємо за ваш відгук! Рекомендуємо орієнтуватися на розмірну сітку при виборі товару, щоб підібрати найбільш підходящий розмір для вашої дитини. Якщо виникнуть ще запитання, звертайтесь, будемо раді допомогти!

• Гісем В***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 146. Колір: Білий

Гарна якість, трішки менший заявленого розміру

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Маломірить
  • Віра К***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 134. Колір: Білий

Дякую. Купальник якісний . Доставка швидка. Упакування охайне. Рекомендую

• Продавець  Be in fashion

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашими товарами та обслуговуванням. Чекаємо вас серед наших постійних покупців!

• Наталья Г***

Підійшов

• Ольга Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 110. Колір: Білий

Швидка доставка
    Якісний одяг

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 128. Колір: Чорний

Гарна якість, доставка своєчасна. Але маломірять. На 110см взяла 128 розмір і не прогадала.

• Продавець  Feromon

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. Ми ретельно слідкуємо за тим, щоб надавати точну інформацію про продукт. Також, ми висилаємо окремо індивідуальну розмірну сітку товару , якщо є сумніви по розмірах.

• Елена Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Be in fashion. Зріст: 122. Колір: Чорний

Божие маломерит , замерам не отвечает, резинки сильно давят , рукава подстреленные. Списалась с продавцом - игнорирует.

• Продавець  Feromon

Вітаємо! Ми ретельно слідкуємо за тим, щоб надавати точну інформацію про продукт. Крім того, надсилаємо індивідуальну розмірну сітку, якщо є сумніви по розмірах. Будь ласка, уточніть, у яких месенджерах Ви намагались зв'язатись з нами? Оскільки наші менеджери завжди готові відповісти на всі питання. Також, у разі потреби, Ви можете зробити обмін товару на більший розмір.