Картка Rozetka

Відгуки покупців про Антиперспірант - NIVEA MEN Deep Darkwood Anti-Perspirant 50ml (1355495-18162941)

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Павло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

хороший дезодорант і держить довго.

• Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

За такую цену считаю халява, он реально работает и держит 48ч что уже отлично, но качество корпуса просто ужасное. Само рабочее вещество когда наносишь под руку какое-то более ломкое а верхняя крышка надевается так что куски по бокам торчат небольшие. Вобщем не продуманая крышка, она словно меньше корпуса и надевается внатяг. На других антиперспирантах я такого не видел, там крышка как бы незначительно большего размера и надевается без зацепа самой рабочей поверхности. Тем не менее за такую цену вполне пойдёт, брал его не как основной. За текущую цену я бы лучше переплатил чуть больше и взял гелевый Gilette, он точно работает не хуже но корпус максимально качественный и самого антиперспиранта там больше.

• Ілля Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Через тиждень шматок відвалився, дуже мʼяка структура. Працює нормально 24 години.

• Ілля Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший стік, алюміній хлоргідрат блокує пори слабше ніж алюміній хлорид але не викликає свербіж як останній. На 24 години більш менш вистачає.

Переваги:
    Ціна / Якість норм
    Недоліки:
    Залишає сліди на темній футболці, треба добре просушувати пахви. 72 години тримає тільки якщо 3 доби лежати на дивані.
  • Сергій П***

Все ок!

• Вадим С***

Непоганий

Переваги:
    Не залишає сліди на речах
  • Наталія С***

Надійний

Переваги:
    Є
  • Сергій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороша ціна. Приємний аромат. Рекомендую.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пришел с трещиной. Я писала в чате, чтобы проверили на складе его целостность, так как в отзывах эта проблема была озвучена. Мне написали, что мою просьбу передали.

• Дмитрий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший аромат, помогает от пота

Переваги:
    Хорошо регилирует излишнее потоотделение, приятный и стойкий аромат, ощушается даже вечером, после целого горячего дня
    Недоліки:
    Пришел расколотый стик, видимо жесткая транспортировка
  • Ірина М***

Рекомендую

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Як для мене дезодорант саме у такому пакуванні зручніший і надовше вистачає ніж спреї, саме цей дезодорант використовую вперше, перший день і вже хороші враження, запах не нав'язливий, більш свіжий, дизайн то взагалі космос, багато в коментарях писали що їм приїхав потрісканий, в мене цілий ні єдиної тріщини, розетці дяка за швидку доставку

Переваги:
    Приємний свіжий аромат, тестю лише перший день
  • Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

побачив в магазині. ну дуже сподобався аромат, зручний формат, не потрібен час на висихання при нанесенні

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Сам антиреспирант хороший, жаль пришел потресканный

Переваги:
    Хороший антиреспирант
    Недоліки:
    Потрескался
  • Галина Ф***

Антиперспирант NIVEA супер

Переваги:
    Запах
  • Геннадий З***

Достойный деодорант!

• Ірина П***

Прийшов весь потрісканий.

Переваги:
    Приємний запах
    Недоліки:
    Потрісканий
  • Игорь О***

G