Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Парфумований дезодорант Barbers Musk & Vetiver 50 г 4823109408425

Оцінка користувачів 4.1/5
  • Алексей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував як кота у мішку, бо запах оцінював виклюсно за описом товару. Тож сподобається/ не сподобається - то був ризик. Але у кожного свій смак)
    Тому для мене запах на 4 з 5. Дуже подобається, що сам дезік досить твердий і його важко намазати забагато. Тобто він економний.
    Чи купватиму ще? Можливо, якщо не захочу поекперементувати з іншими запахами

Переваги:
    зручний, приємний
    Недоліки:
    трохи не такий запах, як я люблю, але і немає відторгнення і не набридливий
  • Євген Т***

Якість хороша рекомендую

Переваги:
    Ціна якість
  • Андрій К***

Ну таке,пропіарене

• BeardedMan

Отличный дезодорант.
    Топ За свои Деньги. Классный Дизайн.
    Тот кто пишет про нестойкий запах, привык к Олд Спайкам и Невеям. (Каждому-Свое)
    Запах Очень приятный, легкий, Не напряжный.
    Для меня Лично Идеальный. Не едкий, Не Сильный.
    Справляется со своей задачей на 100%.
    Не оставляет следов на Одежде.
    Рек!

Переваги:
    Топ за Свои деньги
  • Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пафосне сміття. Не рекомендовано.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Брехня за описом

Андрій, дякуємо за Ваш відгук! Нам шкода, що засіб залишив у Вас таке враження. Чи не могли б Ви більш детально поділитись, що саме Вам не сподобалось у засобі? Сподіваємось, інші товари бренду будуть для Вас приємнішими.

• Ірина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер, гарно пахне, гарно запаковано

Переваги:
    Все норм
    Недоліки:
    Недоліків немає
  • Алексей С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

К сожалению, мне тоже попался не стойкий. Совсем не стойкий. А так аромат классный, упаковка тоже.

Переваги:
    Дизайн, аромат
    Недоліки:
    Не стойкий совсем

Олексій, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок про ваш досвід використання парфумованого дезодоранту.
      Хочемо звернути вашу увагу, що активна дія засобу спрямована на блокування розмноження бактерій, які є причиною виникнення неприємного запаху, але не розрахована на те, щоб заблокувати роботу потових залоз. Ми розуміємо, що результат дуже залежить від індивідуальних особливостей організму та підходить не всім. Нам прикро, що у вашому випадку дезодорант не виправдав ваших очікувань. Мирного вам неба та гарного дня!

• Николай А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Перед тим як купити, почитав відгуки і думаю куплю та спробую щось новеньке так як шампунь та кондиціонер від цієї марки мені дуже подобається. Коли купив то поняв, що воно взагалі не вартує того. Можливо це на любітеля. Запах не особо вразив, також він вивітрюється швидко. Я користуюсь Dove Men (Код: 406729917) дуже класний і недорогий.

Переваги:
    Не знайшов
    Недоліки:
    Запах не прямо ах.

Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашої продукції, зокрема шампуню та кондиціонера Barbers. Нам шкода, що парфумований дезодорант Musk & Vetiver не виправдав ваших очікувань.
      Запахи дійсно сприймаються індивідуально. Ми використовуємо якісні компоненти та парфумерні композиції, однак прагнемо постійно вдосконалюватись. Щиро сподіваємось, що наступні покупки нашої продукції будуть вас тішити!

• Денис Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Не працює. У мене взагалі не активне потовиділення, я користувався як дезодорантами, так і антиперспірантами - це один із найгірших продуктів цієї категорії. Через 2-3 години вже неприємний запах з пахв, в цей час коли навіть деодоранти за 100-150 грн справляються набагато краще зі своїми завданнями.
    І не треба мені розповідати за якийсь неймовірний склад та відмінність від антиперспирантів, якщо ваш продукт не виконує свою базову функцію від слова зовсім. Я не уявляю наскільки він розчарує людей з активним потовиділенням.

Переваги:
    Стильний дизайн
    Недоліки:
    Не виконує заявлених функцій, викинуті гроші на вітер

Дякуємо вам за розгорнутий відгук і що поділилися своїм досвідом використання дезодоранту Barbers.
      Нам щиро прикро, що продукт не виправдав ваших очікувань. Ми розуміємо, наскільки індивідуальною є реакція кожного організму на подібні засоби, і шкодуємо, що саме у вашому випадку дезодорант не впорався зі своїм завданням.
      Наша формула дійсно створена як дезодорант, а не антиперспірант, тобто вона не блокує потовиділення, а запобігає появі неприємного запаху. Проте, ваш досвід для нас дуже цінний, і ми обов'язково передамо його нашій команді розробників для подальшого аналізу.
      Дякуємо за зворотний зв’язок та вашу відвертість.

• Вадим П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хто потіє ,тому не підійде.

Вадиме, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок про ваш досвід використання парфумованого дезодоранту. Хочемо звернути вашу увагу, що активна дія засобу спрямована на блокування розмноження бактерій, які є причиною виникнення неприємного запаху, але не розрахована на те, щоб заблокувати роботу потових залоз. Нам прикро, що у вашому випадку дезодорант не виправдав ваших очікувань.

• Ярослав Б***

Топ, мне понравился

• Марія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тато залишився дуже задоволений, попросив наступного разу купити йому ще й з іншим запахом спробувати)

• Надя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже сподобався цей дезодорант, запах неймовірний, довго тримається на протязі дня. Не залишає білих слідів на одязі. Мій чоловік задоволений.

• Миша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Засіб сподобався, запах приємний але не сильний. Загалом як звичайний чоловічий дезодорант. Якщо використовувати одразу після душу на чисту шкіру, запаху поту не буде.

• Даша Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляю вже чоловіку не перший раз, дуже задоволений і повертатися до минулих дезодорантів не хочу. Дуже тривалої дії, не має відчуття липкості та запаху поту. Пахви зволожені та без подразнення.

• Олексій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Часто беру щось від цього бренду Barbers ( в них багато чоловічих штук прикольних ) , бачу - випустили дезодорант, вирішив спробувати, комфортний в використанні, слідів наче немає головне мазати не багато, потом не смердиш)))

Переваги:
    Нормальний дезодорант, мені подобається, подразнень теж немає
    Недоліки:
    Не помітив
  • Тимошенко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Після використання дезодоранту, через 3 години вже відчувається запах поту. Мабуть Олд Спайс краще справляється з функцією дезодоранту.

Ігоре, дякуємо за ваш відгук, для нас важливий і цінний зворотній зв'язок! Дуже прикро, що засіб не підтвердив ваші очікування. На відміну від звичайних дезодорантів, дезодорант Barbers не блокує потові залози та не порушує природність потовиділення, а лише регулює та нормалізує рівень його інтенсивності. Важливо пам'ятати, що ефективність дезодоранту може залежати від особливостей шкіри та рівня фізичної активності. Сподіваємося, що ви ще придивитесь до нашого бренду та наступні придбання стануть для вас вдалими!

• Надія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний дезодорант, дуже стильно виглядає, а головне виконує свою функцію. Швидко поглинається, не залишає слідів на одязі. Приємний цитрусовий запах.

• Виктория
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувала чоловіку, він просто в захваті. Запах вау, шкіру не пересушує, довго тримається

• Юліана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прикольний дезик, купляла чоловіку. Мали дві головні умови не залишає білих слідів, тримає піт і не дає приємний аромат. Повністю справився зі своїми задачи

• Саша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий дезодорант, що навідмінно справляється зі своєю основною функцією, а також має приємний аромат.
    Економний у використанні

• Василий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стійкий та приємний аромат. Рекомендую.

• Тетяна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже прикольний дезодорант. Легкий чоловічий запах, зручна ураковка. Думаю що вистачить надовго.

Переваги:
    Без спирту
  • Марія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Думала, що він маленький за розміром, але побачивши його зрозуміла, що вистачить ну дуже надовго. Запах має не легкий і приємний, дуже легко наноситься, не сухий, гарно ковзає

Переваги:
    Зручна і стильна упаковка, гарно викручується
  • Анна И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Придбала чоловіку, але замовлю ще й собі - дуже приємний аромат, свої функції засіб виконує на всі 100%

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чоловік користується засобами від barbers та дуже задоволений. Дезодорант не став виключенням. Не залишає слідів на одязі,має приємний,свіжий аромат який тримається протягом дня. Також дезодорант має гарний склад

Переваги:
    Якість,склад,аромат,український бренд
  • Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чоловік спробував у брата, та попросив замовити йому обидва види. Він в захваті від цього засобу, тримається весь день, без залишків на одязі, не липне і дуже приємний запах

Переваги:
    без спирту та алюмінію, приємний запах, нормалізує потовиділення