Топи продажів

Відгуки покупців про Повербанк умб 60000 mah QC 3.0 PD 100w power bank JoyPro павербанк з ліхтариком павер повер банк для ноутбука телефона роутера powerbank зовнішній портативний акумулятор з дисплеєм повербанки великої ємності павербанки пауербанки на 60000mah

Оцінка користувачів 3.65/5
  • Відгуки про товар продавця KayDzen
  • Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Потужний, швидкий. Були дуже задоволені, поки одного разу він не перестав включатись і взагалі ні на що реагувати.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Дякуємо за відгук. Шкода, що у вас був поганий досвід. Зверніться до нас через Листування з продавцем для вирішення питання.

• Макс
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Вітаю. Даний павербанк пропрацював менше 2-х місяців після чого у рандомний момент просто перестав реагувати на маніпуляції з ним.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Максим! Дякуємо, що повідомили нам про це. Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Світлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Добрий день, як написать вам в приватні повідомлення, купили павер 11 жовтня, все було добре, але сьогодні він просто перестав прауювати

Переваги:
    Спочатку було все добре
    Недоліки:
    Через місяць перестав працювати
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук. Ви можете звернутися в особистому кабінеті через Листування з продавцем. Також Ваш відгук передано відповідальному працівнику для вирішення питання.

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

прийшов висадженим в нуль, вже годину на зарядці - так і не почав заряджатися. спробую слаботоком на ніч. але вже зрозуміло, що лежачи так він точно не має заявленої ємності...

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за відгук і перепрошуємо за незручності. Для таких великих павербанків рекомендована зарядка PD 45–65W та кабель Type-C 100W. Якщо пристрій глибоко розрядився, інколи допомагає кілька годин на слабкому 5V/2A, після чого він зазвичай запускається і переходить у нормальний режим зарядки.

• Мороз Е***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Я была довольна товаром. Действительно хорошо держал заряд и быстро заряжал ноутбук и гаджеты, но очень быстро вышел из строя . Просто потух и все.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо за Ваш відгук. Розуміємо, як неприємно, коли пристрій раптово перестає працювати, особливо якщо він спочатку добре себе показував. Нам дуже шкода, що у Вас виникла така ситуація. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення — ми обов’язково допоможемо розібратися та запропонуємо рішення.

• Софія К***

Потужний павер! Рекомендую.

Переваги:
    працює відмінно!
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Софія! Щиро вдячні за відгук та рекомендації. Раді, що Ви залишилися задоволені!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Якісний потужний павер! Дуже задоволені покупкою.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Оксана! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені. Завжди Вам раді!

• Ігор Д***

2тиждень Поки норм

Переваги:
    Ліхтар
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Щиро дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Любовь М***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Повер банк дуже порадував мене коли вимкнули свiтло я включила лiхтарик та ним користувалась 3 годинти за цей час заряд використала 5 процентiв.Дуже зручно .поки бзадоволена покупкою. раджу придбати.

Переваги:
    Дуже чудовый тримае довго
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Любов! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!

• олександр ю***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

навіщо ви дурите клієнтів?

Переваги:
    Недоліки:
    по-перше немає настанови користувача. По-друге в цьому комплектуванні не заряджає ноутбук. По-третє став заряджати через порекомендований додатково придбаний аксесуар й пауербенк за 30 сек розрядився з 51% до 0 а ноут показував що зарядка йде але відсоток не змінився взагаліе
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександре!
      Шкода, що у Вас виникли труднощі. Power bank JoyPro 60000 mAh підтримує заряд ноутбуків через кабель PD 100W (Type-C Type-C). У комплекті стандартний кабель, який не завжди сумісний з усіма моделями. Напишіть нам — допоможемо перевірити, підібрати кабель і надішлемо інструкцію.

• олександр ю***

кабель рекомендував ваш менеджер в чаті мого особистого кабінету Розетка й придбав я кабель теж у вас. Ви конкретно недобросовісний продавець. відмазок у вас куча по поверненню нікому не раджу такого продавця

• Ігор Д***

Дякую за подарунок

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ігор! Вдячні за відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!

• Иван З***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Супер! Задоволений покупкою, рекомендую цей павер однозначно!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Іван! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Чудово! Працює без нарікань, я дуже задоволена

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вікторія! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Станіслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

У мене проблем не виникало. Працює справно, користуюсь кожного дня!

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Станіслав! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Ксения В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Вчера оператор звонил по поводу повербанка,просил оставить отзыв.Сейчас до него невозможно дозвониться.До сегодняшнего утра павербанк был в рабочем состоянии,сейчас он не заряжает,не заряжается и фонарь тоже не включается.Забрала его с точки выдачи 11 апреля,даже 14 дней не прошло и он сдох

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Ксенія! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику для вирішення проблеми.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Комплектний кабель не визиває довіри але все інше і нормі та працює.

Переваги:
    Ємність, швидкість
    Недоліки:
    Комплектний кабель
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Приємного користування!

• Сергей Н***

Отличный повербанк

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Сергій! Приємно отримати Ваш відгук. Також можете переглянути інші товари нашого магазину. Завжди Вам раді!

• Арсеній К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Придбав на майбутнє, ще не користувався, але перевірив чи працює. Все супер. Нарікань немає.

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Арсеній! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що виправдали Ваші очікування та Ви залишилися задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Дуже потужний повербанк з гарним дизайном. Ліхтар добре світить

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Вадим! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Віталій В***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

За 17 годин повербанк зарядився на один відсоток 18 ватним зарядником. При зарядці показував на екрані час від часу то 0,0А то 0,1А, частіше 0,0А. Стільки же ампер видавало при використанні іншого заряднику з 10 ватт.

Переваги:
    Достатньо потужності для зарядки ноута.
    Недоліки:
    Не заряджається.
    • Продавець  KayDzen

Вітаємо, Віталій! Шкода, що так вийшло. Інколи трапляються несправні товари. Інструкція для повернення Вам вже надана.

• Богдан К***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Чудовий потужний повербанк, фонарик яскравий

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Богдан! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Мороз Е***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Поясніть як його заряджати? У комплекті TypeC-TypeC на 100W. При першій же зарядці розплвило і ТуреС і роз'єм у моєму адапторі. Це що взагалі?

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Відправте, будь ласка, фото блочку, яким заряджали нам в чат - переписка з продавцем.
      Скоріш за все, Ви підключили спочатку кабель до павербанку, а потім цей кабель до блочка і в розетку. Павербан "подумав", що він повинен заряджати, а не його.

• Алина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KayDzen. Ємність батареї: 60000. Колір: Сірий

Дуже крутий павер, потужний, заряджає дуже швидко. Класно що є хлястик для перенесення

• Продавець  KayDzen

Вітаємо, Аліна! Вдячні Вам за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Погорілий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 60000. Колір: Чорний

Після поломки звернувся в магазин Розетки, товар прийняли. Чекаю вже більше місяця - інформації просто 0.
    Відслідкувати що з товаром також неможливо.
    Звернувся на гарячу лінію, повідомили, що товар вже місяць на складі і чекає чуда.
    Що і коли з ним щось відбудеться - також невідомо.
    Гарантійне обслуговування залишає бажати кращого.
    Місяць вже на складі і не відомо, скільки він там ще буде очікувати.
    Повернути товар також назад не можу.
    За цей час, вже відремонтував би в звичайному ремонті техніки і забув про це, але ж ні, потрібно чекати від Розетки якихось дій.

Переваги:
    Заряджається доволі швидко, за 4-5 годин заряджається на 100%
    Недоліки:
    Пропрацював менше року. Купив в листопаді, в червні вже перестав працювати. Не реагує на зарядку та заряджання пристроїв.

• ОЛЕКСІЙ Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 60000. Колір: Чорний

На 75% вимикається і не заряджає. Одночасно працює тільки 1 тип А. DC не дає 12 вольт

Доброго дня!
      Нам дуже шкода за причинені Вам незручності
      Зверніться до сервісного центру для вирішення вашого питання

• Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 60000. Колір: Чорний

Гарний павер. Ноут заряджає за півтори години від 0 до 100(25% від батареї павера витрачається). Гарно освітлює фонарик. 3% на годину витрачається на освітлення при максимальному режимі освітлення.

Переваги:
    Фонарик з декількома режимами, можливість заряджати ноутбук, запас ємкості
  • Владислав М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 60000. Колір: Чорний

Макбук заряжает! Это большой плюс!
    Много портов, на экране вся информация отображается!

Переваги:
    Функция зарядки ноутбука
  • Владислав

Павербанк прям порадовал!
    100 вт хватает чтобы заряжать макбук эир2 + телефон одновременно. Тактильно приятная ручка сделана под кожу, компактный, минималистичный дисплей с отображением информации.
    Очень хороший товар, прям кайфанул)

Переваги:
    Объем, компактность, фонарик
  • Анастасія В***
    Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 60000. Колір: Чорний

Исопльнение класс, прям стильный) Портов достаточно, ноутбук заряжает)

Переваги:
    объем заряда, качество