- Юрій С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
ніц не скажеш, хороша флешка
- Переваги:
- багато памʼяті, естетична, можна на ключі повішати
- Недоліки:
- собака зіжрала флешку, але тут флешка не винувата
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
Все добре, флешка працює, середня швидкість запису - 63 МБ/с, читання - 118 МБ/с.
Вдячні за відгук
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Класна флешка. Стильна, зручна, працює добре. Якість матеріалу хороша, аж важка. До телефону можна підключати і перекидати файли спокійно.
- Переваги:
- Перелічила
- Недоліки:
- Трошки насторожує що інша сторона немає кришки.
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Надежда С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Гарний магазин, товар відповідає дійсності
- Переваги:
- швидко відправили, гарний товар
Вдячні за відгук та замовлення
- Олена Ч***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Таких я ще не бачила. Я в захваті дизайн
- Переваги:
- Все
Вдячні за відгук та замовлення
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Silver
Товар дуже сподобався. Швидкість на висоті.
- Переваги:
- Усі переваги. Довго вибирав, знайшов те що треба.
- Недоліки:
- Немае захисного ковпачка, але це не біда.
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Ганна М***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Нажаль змінити свій попередній коментар не можу, але можу сказати що продавець 10/10, зворотній зв'язок був впродовж 5 хвилин. Флешка топ.
Дякую за швидкий зворотній зв'язок
p.s. можливо в когось буде така проблема і якщо телефон не буде бачити флешку, то переходіть в налаштування і увімкніть отг- Продавець WMM
Вдячні за уточнення і позитивний відгук
- Богдан Ц***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Перше моє враження про цю usb-флешку було хибне, попався брак.
Дякую, швидко зреагували змінили на нову все добре.- Переваги:
- Type A / Type C
- Продавець WMM
Вдячні за замовлення і лояльність
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Silver
Флешка міцна, при повороті фіксується до клацання. Смартфон одразу її розпізнав. Нормально записав відео і нормально те відео відтворювалось із флешки
- Переваги:
- Має міцний корпус, зроблений з якісного матеріалу
- Недоліки:
- Протягом тижня від придбання недоліків не виявлено
- Продавець WMM
Вдячні за відгук
- Віталій М***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Чудова флешка, якісні матеріали
Вдячні за відгук та замовлення
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Рік відпрацювала, нарікань немає. Швидкість така собі проте зручно вставляти в гаджети з різними портами
- Переваги:
- Стабільно працює
- Недоліки:
- Трохи повільна
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
повністю задоволена товаром та обслуговуванням продавця.
Вдячні за відгук та замовлення
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Швидка доставка, товар відповідає заявленим характеристикам, візуально приємна, поки що все добре. Дякую!
- Переваги:
- Зручна, естетична
- Недоліки:
- Поки що немає
- Продавець WMM
- CергійВідгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Товар відповідає заявленим характеристикам
- Переваги:
- USB + Type C інтерфейси
- Недоліки:
- не має
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Добрий день! Замовляла флешку, відправили швидко, поки все працює, все добре.
Вдячні за відгук та замовлення
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
Дуже зручна у використанні флешка, особливо сподобалося, що можна швидко мати доступ до великого архіва фото та відео
- Переваги:
- Швидко Працює
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Павел М***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Зручна, швидка, задовільянє всі мої потреби для переносу файлів, тимчасового зберігання, підключення до гаджетів.
- Переваги:
- Працює бездоганно
- Недоліки:
- не має
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Рекомендую.
- Переваги:
- Швидка доставка. Гарна якість флешки. Філіпс завжди на висоті.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Павлюк С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Silver
Флешка якісна, відповідає заявленим характеристикам.
Дякую за швидку доставку.- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Товар прийшов вчасно.
Флешка працює без зауважень.- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Инна Б***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Дякую , флешку отримали . Швидко. Робоча , подобається.
Вдячні за відгук та замовлення
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Флешка сподобалася. Дякую за швидку доставку.
Вдячні за відгук та замовлення
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Работает. Удобная. Спасибо.
Вдячні за відгук та замовлення
- Софія Д***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Silver
Усе чудово
Вдячні за відгук та замовлення
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Black
Товар відповідає заявленим характеристикам. Радий покупці!
Вдячні за відгук та замовлення
- Павел З***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
- Переваги:
- Дуже зручна і швидка флешка, працює бездоганно
Вдячні за відгук та замовлення
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Доволі швидка флешка, працює однаково добре з двох сторін.
Замовлення відправили швидко.- Переваги:
- Швидкість. Два типи розʼєму
Вдячні за відгук та замовлення
- Ангеліна З***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Дуже задоволена флешкою. Можна одразу з телефону перенести інфо, що є дуже зручним у використанні. Хороша якість, та дуже швидка доставка!
Вдячні за відгук та замовлення
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 128 ГБ. Колір: Silver
Товар якісний, те що мені треба було! дуже дякую!
Вдячні за відгук та замовлення
- Кукіна О***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Якісний товар
Вдячні за відгук та замовлення
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Silver
Користувався для встановлення win11. Все працює згідно з описом. Доставили швидко
- Переваги:
- Швидко доставили
- Продавець WMM
Вдячні за відгук та замовлення
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
Флешка повністю виправдала й навіть трішки перевершила очікування. Відповідає характеристикам, працює швидко, зручна у використанні. Й приємний бонус - стильний дизайн. Щодо обслуговування - все чудово: швидка відправка та привітне ставлення до клієнта. Дуже задоволена покупкою, рекомендую!
Вдячні за відгук та замовлення
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Silver
Товар відповідає опису. Якість непогана, все працює як слід. Доставка була вчасною, упаковка ціла. Загалом задоволена покупкою.
Вдячні за відгук та замовлення
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
Зручна в користуванні, легко перекинути інформацію з телефону на комп'ютер, ноут і навпаки, не потребує додаткових перехідників.
Швидка доставка. Дякую магазину!- Переваги:
- Ціна-якість
- Продавець WMM
Вдячні за замовлення та відгук
- Ігор Г***Відгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 256 ГБ. Колір: Black
Хороша флешка, мені в ній все сподобалось, все як заявленно в характеристиках
- Переваги:
- Все як заявленно в характеристиках
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: WMM. Обсяг пам'яті: 64 ГБ. Колір: Black
В металевому корпусі. Вигляд має жоволі моцний. Подобається)
Швидкість читання/запису ще не встиг переврити. Але з першого тесту таке, як відповідає- Переваги:
- Стопорний механізм перекидної кришки.
Металевий корпус. - Недоліки:
- Не виявив