Відгуки покупців про Бездротовий маршрутизатор Tenda TX2L Pro
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий! Працює добре. В кімнаті, де висить- 5 G ловить. Сигнал покращився не суттєво. Раніше був роутер на 2 антени.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
Раді, що Ви задоволені роботою маршрутизатора Tenda TX2L Pro та відзначили стабільність його роботи.
- Анна Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все чудово! Товар відмінний!
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює вже більше пів року нарікань немає з 200мб швидкості забираю всі.
- Переваги:
- По передачі швидкості працює як і вказано.
- Недоліки:
- Недоліки не шукав поки працює як треба
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що товар виправдав ваші очікування. Раді, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Данило Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Понравился
- Анна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Маршрутизатор, але часом дійсно потребують перезавантаження . Те, що один із них працює як повторитель (репітер) для дальньої ТV-приставки. І та приставка якось дивно себе веде іноді на 2.4 но думаю що можливо приставка тв пара мінять або 20 метров до времянки .
- Переваги:
- Добра
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися досвідом використання. Якщо маршрутизатор працює у режимі репітера, на стабільність з'єднання можуть впливати відстань, перешкоди та якість сигналу від основного роутера. Також нестабільна робота може бути пов'язана з особливостями самої ТВ-приставки або умовами її підключення.
Бажаємо стабільного з'єднання та приємного користування!
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо за відгук про маршрутизатори Tenda TX2L Pro. Нам приємно чути, що Ви вцілому задоволені нашими маршрутизаторами. Рекомендуємо виконати наступні кроки: 1. Перевірте та оновіть прошивку на маршрутизаторах до останньої версії. 2. Перевірте в налаштуваннях маршрутизатора, який в ролі репітера, який рівень сигналу від головного маршрутизатора від відображає. 3. Якщо рівень сигналу невисокий, спробуйте зменшити відстань між ними або використайте кабельне з’єднання між маршрутизаторами. 4. Якщо рівень сигналу високий, але проблема на тв-приставці при підключенні по wi-fi далі спостерігається, спробуйте підключити її до маршрутизатора, який в ролі репітера, за допомогою кабелю, якщо така можливість передбачена.
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Цілком задоволений, дякую
Представник постачальникаВітаємо.
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже важливо знати, що ви задоволені продуктом. Гарного користування.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо за відгук про маршрутизатор Tenda TX2L Pro. Нам приємно знати, що Ви задоволені маршрутизатором та його роботою. Приємного користування!
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Маршрутизатор працює без нарікань, недоліків за 6 місяців використання не виявлено.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda TX2L Pro. Нам приємно знати, що Ви задоволені маршрутизатором та якістю його роботи.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що маршрутизатор стабільно працює та повністю виправдав ваші очікування навіть після тривалого використання. Бажаємо й надалі стабільного з'єднання та приємного користування!
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все добре. Працює без нарікань.
- Недоліки:
- Не знайдено.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda TX2L Pro. Нам приємно чути, що Ви задоволені маршрутизатором та якістю його роботи. Приємного користування!
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що маршрутизатор працює стабільно та повністю виправдав ваші очікування. Бажаємо приємного користування!
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відмінно працює.
- Переваги:
- Швидкий
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda TX2L Pro. Ми раді чути, що маршрутизатор вам сподобався та задовольняє ваші потреби. Приємного користування!
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Маршрутизатор працює добре
- Переваги:
- Підтримує 1Гб, займає мало місця
Представник бренду TendaДобрий день.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Раді, що маршрутизатор повністю виправдав ваші очікування та ви задоволені його роботою. Бажаємо стабільного з'єднання та приємного користування!
- Никита Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюся роутером вже близько двох місяців у квартирі площею приблизно 50 м². До мережі постійно підключено близько 5 пристроїв, а ПК працює через кабельне з'єднання. За цей час роутер показав себе дуже добре: з'єднання стабільне, швидкість відповідає моєму тарифу 1000 Мбіт/с, обривів або зависань не помічав.
Окремо хочу відзначити просте та інтуїтивно зрозуміле налаштування — запуск і підключення зайняли мінімум часу. Також покриття Wi-Fi стало кращим і стабільнішим порівняно з попереднім обладнанням.
Із недоліків можу відзначити лише не дуже зручне кріплення на стіну через особливості форми корпусу. В іншому роутер повністю виправдав очікування.
Загалом покупкою задоволений, можу рекомендувати до використання.- Переваги:
- Стабільна робота без обривів протягом 2 місяців використання, хороша швидкість як по кабелю, так і по Wi-Fi. Покриття в квартирі близько 50 м² стало кращим та стабільнішим. Просте й зрозуміле налаштування, підключення зайняло лише кілька хвилин. Без проблем працює з кількома пристроями одночасно.
- Недоліки:
- Не дуже зручне кріплення на стіну через особливості форми корпусу. Для настінного монтажу довелося витратити більше часу на підбір способу встановлення. Інших недоліків за час використання не виявив.
Представник бренду TendaДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук про маршрутизатор Tenda TX2L Pro. Нам приємно чути, що Ви задоволені вибором і маршрутизатор задовольняє ваші потреби. Приємного користування!
Дякуємо за відгук і довіру до нашої продукції.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися таким детальним відгуком. Раді, що маршрутизатор виправдав ваші очікування та забезпечує стабільне з'єднання, хороше покриття й просте налаштування.
Дякуємо також за зауваження щодо настінного кріплення — такі відгуки допомагають іншим покупцям врахувати особливості моделі перед придбанням. Бажаємо вам приємного користування!
- Василий Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий роутер за свої гроші! Налаштування зайняло буквально кілька хвилин через зручний додаток. Швидкість по Wi-Fi 6 просто супер, гігабітний порт повністю видає заявлений провайдером інтернет. Сигнал стабільний по всій квартирі, навіть через дві стіни швидкість майже не падає. Порадувала підтримка MESH — у майбутньому можна буде легко розширити мережу. Рекомендую!
- Олексій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Постійно відвалюється WIFI.
Неможливо навіть ютуб на телевізорі нормально дивитися.
Ноут прийшлося підключити ч-з кабель бо донька не могла нормально бути присутньою на онлайн-заняттях.- Переваги:
- Не бачу
- Недоліки:
- Постійно відвалюється WiFi.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми спробуємо допомогти вирішити проблему.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ціна-якість задовільні
- Переваги:
- Гарно тримає зв'язок
- Недоліки:
- Фіксоване кріплення антен
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пропрацював 10 місяців і зламався.
- Переваги:
- Добре роздавав сигнал
- Недоліки:
- І року не пропрацював
Представник постачальникаДоброго дня.
Нам дуже прикро, що виникла проблема. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки за електронною поштою [email protected] або в Telegram @Tenda_Ukraine для швидкого вирішення.
- Олег Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарний роутер.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
За две недели работи сбоев нет , покритие хорошое , для частного дома самое то
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Роутер мені сподобався. Стоїть в трьохкімнатній квартирі в крайній кімнаті. В іншому кінці квартири втрачає тільки одну поділку. Оновив відразу через додаток. Налаштовується легко і керування через додаток приємне.
- Переваги:
- Гарне покриття, стильний вигляд, зручний додаток для керування
- Недоліки:
- Не виявив
- АнтонінаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює вже майже рік. Налаштування зрозуміле, швидкість стабільна. Для двокімнатної квартири - ок.
- Переваги:
- Стабільно працює і не потребує додаткових налаштувань.
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Супер! Добре тягне і під'єднався швидко, зручний додаток
- Оксана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добре працює, зауважень немає
- Переваги:
- Виглядає гарно
- дмитрий к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Работает отлично претензий нет
Представник постачальникаДоброго дня.
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що техніка працює стабільно та виправдовує очікування.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює часом з перебоями, швидкість 500-800мб/с від 1ггб. Радив би подивитись на інші моделі.
- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Стабільність, швидкість
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює добре
Подобається що є функція авто перезавантаження- Переваги:
- Швидкість
- Недоліки:
- Не виявив
- Микола П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює якісно,не злітає.Покриття на 2.4 хороше
- Константин О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Працює добре. Налаштування зрозумілі.
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Сам роутер не поганий по покриттю та швидкості. Але є великий недолік, часто сам перезавантажуєтся. Особливо коли працює на максимальній швидкості. Вчора завантажув оновлення на телефон 4 гб. Разів 8 перезавантажився. Пробував 2 оператори 300 Мб і 1гб. Все одно перегружаєтся((( буду мабуть звертатися по гарантії.
Представник бренду TendaДобрий день.
Нам прикро чути, що Ви зіткнулися з проблемами під час користування нашим маршрутизатором. Напишіть будь ласка на нашу пошту підтримки [email protected] або в телеграм @Tenda_Ukraine , ми спробуємо попередньо розібратися та допомогти вирішити проблему.
- Данило Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший роутер за свои деньги
- Костянтин С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Tenda TX2L Pro AX1500 — недорогий Wi-Fi 6 роутер із хорошим покриттям і стабільною роботою,
- Переваги:
- Швидкість, покриття, легкість налаштування.Вигідний варіант — Wi-Fi 6 гігабіт за невеликі гроші.
- Недоліки:
- Лан порти всього 3.
- Катерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Легко підключається, добре працювати на великій площі. Задоволена покупкою
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Роутер легкий , простий в наталштуванні, зрозумілий додаток , але після оновлення прошивки не можу зайти на веб версію, до того як оновився все працювало.
Прийшлось скачати додаток Tenda wifi- Переваги:
- Зрозумілий, легкий у налаштуванні.
- Недоліки:
- Наразі немає
- Іван П***
завдяки підтримці Tenda Ukraine support
все вже працює ;) дякую .
- ViacheslavВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купил на замену Mercusys AC1200G, который отслужил 5 лет и 3 месяца без проблем, но обновления не приходили уже 5 лет, в нём нет WPA3 и быть ботнетом в ддос-атаках желания тоже нет.
- Обновил прошивку сразу, как только зашел в меню, поэтому за наличие проблем прошивки с коробки не скажу.
- Скорость у Tenda ощутимо выше, чем у старого Mercusys, как и уровень сигнала, что по 2,4 что по 5. Купленный 3 года назад ретранслятор можно тоже сложить в шкаф ибо не нужен. Но это индивидуально, у меня хата небольшая.
- Охлаждение, наконец-то, человеческое. Mercusys (да и не только он) сильно нагревался. Пришлось полтора года назад разобрать и заменить высохшую дешевую термопасту, поскольку WIFI начал отваливаться. От схемы охлаждения в шоке- кусок железной пластины ПОД платой, поскольку чипы тоже на нижней стороне, а не на верхней, и вентиляция тоже снизу. Тенду не разбирал, но очевидно, что плата стоит вертикально и тепло сразу выходит из корпуса через вентиляционные отверстия сверху.
- Защита от флуд атак ICMP, в старом только TCP/UDP.
- Можно включить ежедневную перезагрузку ночью (она, кстати, включена по умолчанию, учтите).
- Питание 12В 1А, как и в старом, но реальное потребление не замерял (нет необходимости).
Единственный минус - он исключительно стационарный, повесить нельзя, поэтому не всем подойдет.
Не забывайте незагруженные каналы подобрать в настройках WiFi, если в квартире живете и будет вам хороший сигнал. Бесплатных wifi аналайзеров на смартфон полно.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Щойно придбав даний роутер. Користуюсь один день. Підключення і налаштування просте і безпроблемне, упорався за 5 хвилин. Щодо швидкості wi-fi - все просто чудово. Роутер встановлений у дальньому кутку 2-кімнатної квартири. Через коридор і бетонну стіну в дальньому куті іншої кімнати тестер показує 75-85 мбіт. У квартирі 8 девайсів споживачів інтернету - усе працює чудово, не гальмує. За співвідношенням ціна/якість чудовий роутер. Раджу до придбання.
- Переваги:
- Потужність сигналу, простота налаштування.
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Віталій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший роутер, один з найдешевших, які видаються майже ідеальний гігабіт по вайфай. Доволі сильний сигнал мережі 5hz, інтернет покриває всю квартиру на 40 квадратів. З недоліків - антени не гнучкі, тобто, треба буде перший раз погратися і виявити в якому положенні роутера найкраще ловить мережа, але цю процедуру доводиться робити лише 1 раз, тому це не суттєво
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий роутер за свої кошти. 9 телефонів, 3 планшета, ноутбук справляється без проблем
- Переваги:
- Ціна, якість
- Олексій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купував маршрутизатор батькам, все працює чудово, в сімʼї це вже не першаTenda. Без проблем все підключилось без танців з бубном! А так тільки час розціне цю покупку!
- Переваги:
- Ціна та якість
- Недоліки:
- Не знайшов