Топи продажів

Відгуки покупців про Кронштейн Brateck LDT66-C011

Оцінка користувачів 4.82/5
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

якісний кронштей, метал товстий. монітор 27 тримає.
    при поворотак кронштейн не прогинається.
    Підставляв брусок під зажим бо товщина стола маленька була.

Переваги:
    якісний метал, важкий.
    Недоліки:
    Для встановлення щн потрібка викрутка. Потрібно враховувати товщину стола( додав фото з інструкціх
  • Павло
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

якісний кронштей, метал товстий. монітор 27 тримає.
    при поворотак кронштейн не прогинається.
    Підставляв брусок під зажим бо товщина стола маленька була.

Переваги:
    якісний метал, важкий.
    Недоліки:

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Святослав К***

Все супер

Переваги:
    Добре тримає
    Недоліки:
    Не виявив

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн за свои деньги

Переваги:
    Цена, материал
    Недоліки:
    На свою цену недостатков нет, если бы стоил дороже можно бы было придираться)
  • Виталий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

хороший кронштейн .сзади минимум занимает от стола до стенки.Компактный.

Переваги:
    Моник на 28" держит хорошо
    Недоліки:
    не заметил
  • Віталій Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дякую за товар. Все супер! Чудова якість, та хороший функціонал. Красивий міцний «кранштейн» Майте на увазі трішки завдає клопоту тим що потрібно в ручну регулювати висоту через (шестигранник). Дуже сподобалось те що є місця для шестигранників а також що можна зробити чудовий кабель-менеджмент.

• Юрій В***

Якісне ергономічне кріплення!

Переваги:
    Якісний метал, ергономіка.
    Недоліки:
    Ніц

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Пришло быстро. Классное качество. Взял 2шт я доволен. Дякую!)

Переваги:
    Качественные материалы
    Недоліки:

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Денис Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошо сделано крепление. Металл крепкий, толщина радует. Смотрится очень хорошо, стильно. Передвижение монитора плавное, уверенное, фиксируется чётко.

Переваги:
    Качество, цена.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже дуже якісне кріплення, все на своїх місцях, нічого зайвого і все дуже дуже логічно зпроєктовано, але я б зробив більшу (довшу) круглу трубу, для великих моніторів мало можливості підняти екран вище, або нижче

Переваги:
    Якість

• Микола М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудесная моя покупка! Как можно было так долго мучаться, не понимаю. Почему было не купить его раньше. Как же удобно стало с этим держателем. Монитор теперь можно регулировать как удобно. А про качество крепления могу сказать что отличное, все четко

• Оношко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свої гроші дуже гарний тримач. Мені він підійшов ідеально під 24 дюймовий монітор. Як другий монітор до ноутбука.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Все причудесно!!!! Крутий кронштейн, все дуже просто і якісно, збирається класно, жодного зайвого отвору чи якихось люфтів. Висить 28' монітор як рідний. Просто браво, та ще й за таку класну ціну...

Переваги:
    Якість, швидкість доставки

• Артем Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Держит добротно. И сама намертво на столе закрепилась. Горизонтально можно двигать вправо-влево. Мне это как раз и надо было. Качество сборки хорошее. Есть пара крепежей для проводов на раму. Адекватная цена ка по мне

• Віталій Г***

Все чудово

Переваги:
    Ціна, якість
  • Іван
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарне кріплення, надійне.

• Владислав З***

Все хорошо

• Владимир У***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Могучий кронштейн.

Переваги:
    Маленький, мощный, добротный кронштейн.
    Есть место для хранения необходимых для настройки шестигранников
    Удобные держатели кабелей
    Недоліки:
    Для настройки нужен шестигранник, которого нет в комплекте, хотя место под его хранение есть
  • Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сам кранштейн гарний важкий, закріпляє прям гарно намертво, соберається так що дитина собере, але є недоліки, або може й проблеми, запакували гарно, але прислали якийсь б/у болти під шистиграник били злизані, в коробках дірки, або помнуті, так то прийшло все ціле, з болтами ще ладно закртити можно, але не доклали одного шестиграника, і повертати сам кранштейн тепер ніяк, якщо так то він гарний, залізо класне, держе намертво, за свою ціну топ, надіюсь не всим такі продають

Переваги:
    Гарна ціна, швидка доставка, дебелий
    Недоліки:
    Немвє одного шестигранника, злизані болти, пожмакані коробки

• Серж П***

От ніби нормальна людина, ну не доклали Вам ключа, без питань, є безліч будівельних, де цілісінькі набори ключів до 100 грн, а один то можна і супердешево взяти, та не, то не випадок нашої людини, наші вони принизять розчавлять... Я своїм повністю задоволений на Ваших фото не ясно, чи то Ви їх ті шурупи звпсували чито так було ніхто не заважав то оглянути при отриманні, тому, шановний, Ви просто не праві по всіх статтях.... Не знаю чому, але соромно за Вас

• Кирило С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сказати що в шоці нічого не сказати.. Мало того що прислали не той набір (я замовляв LDT66-C011 17-32", а по факту прийшов LDT66-C01 17-32). Різниця наче не значна, але все ж таки є. (Відрізняється в стрілі яка більша і більше можна зробити маніпуляцій з монітором. Також і ціна менша за ту яку прислали). Так же цікаво, зібрав її а вона не рівна. Пази де кріпиться монітор не рівні, сама лапка стаціонарна. І як би я не хотів монітор буде висіти лівою стороною нижче...
    Короче моя порада 10 разів перевіряйте як на пошті так і маркировки. Бо можете придбати одне, а придбаєте не свій товар (який дешевше за ціною дорожчого) ще й криве..

Переваги:
    Виглядає наче міцно,але так і не було використано
    Недоліки:
    Не рівне, сервіс просто жах.