Великий літній розпродаж до −55%

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 4 відгуки
  • Игорь К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Використовую цей кронштейн близько трьох місяців, він дуже класний. Витримує телевізор без проблем, легко регулюється нахил і поворот, а завдяки прихованому кабель-менеджменту все виглядає охайно.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Денис К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн вартий своїх грошей, якщо хочеш свободу у розташуванні телевізора та охайний вигляд. Для роботи, кіно чи ігор дає все, що потрібно, купа регулювань під різні задачі.

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Алиса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Супер зручний. Багато регулювань, величезний виніс від стіни, так що добре видно з будь якого куточку кімнати. Зроблений якісно, купа гвинтів в комплекті та дуже детальна інструкція

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.

• Микола Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товар якісний отримав вчасно задоволений ,але для та самсунг 40 короткі гвинти на 50 мм купував окремо ,не задоволений роз'ясненням,оплачував картою розетка при отриманні оплатив повну вартість без знижки

Переваги:
    Ок
    Недоліки:
    Ні

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.