Відгуки покупців про Набір швабра та відро з віджимом Homettler CW003, 2 мопа в комплекті, білий
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Дуже гарна швабра. В комплекті 2 мопи (насадки-тряпки), інструкція на англ, швабра, відро та пакетик з антибактеріальним засобом для миття підлоги. Мопи мікрофіброві але мають ще пластмасові маленькі ворсинки, гадаю для збору волосся/шерсті. Відео знімала під час розпаковки. Швабра зручна та компактна. Загалом, дуже задоволена.
- Переваги:
- Автовіджим та очищення мопа
- Недоліки:
- Гадаю з часом буде недоліком пластмасові кріплення системи віджиму. Але поки все ідеально
- Продавець Ecologist_ua
Вітаю, дякуємо за відгук! Сподіваємось, швабра прослужить довго і в задоволення. гарного дня!
- Марина П***
Дякую за відео! Як працює швабра , вже місяць минув?
- Вєроніка К***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Швабра мені дуже сподобалась і значно полегшила прибирання. У мене велика квартира — 130 квадратних метрів, і води у відрі цілком вистачає, щоб помити всю квартиру без постійного доливання.
Зі звичайною шваброю мити підлогу було важко: залишалися розводи, швидко накопичувався пил, результат не радував. Тут усе інакше — підлога чиста, без слідів і розводів, виглядає доглянутою після кожного прибирання.
Окремо хочу відзначити систему автоматичного віджиму. Дуже зручно, що не потрібно торкатися брудної води й мочити руки — усе відбувається швидко та автоматично. Це реально економить час і сили.
Загалом я повністю задоволена покупкою. Якісна, зручна та продумана швабра, яка чудово підходить навіть для великих квартир. Однозначно рекомендую! - Джора К***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Очень удобная, легкая в работе. Отжим вообще бомба. Материал швабры и ведра тоже хорошие. Спасибо большое
- Іванна С***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Я шокована…
Підлога в моїй квартирі не знала що може бути такою чистою. Це щось неймовірне.
Дрібне сміття чіпляється до ганчірки, сама ганчірка відмиває навіть присохлу їжу від плитки. Я вже навіть шпалери нею помила і вікна зі сторони вулиці.
Варта кожної гривні, раджу на 100%- Переваги:
- Не залишає сміття за собою, відмиває все з підлоги, руки сухі і чисті.
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Користуюся вже 2 місяці. Нарікань немає. Мити легко. Віджимає дуже гарно, руки не мастиш. Дуже зручна комбінація, рекомендую.
- Переваги:
- Зручний набір
- Павло А***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Перше враження гарне, свою функцію виконує на 100%.
- Переваги:
- 2 відсіка з чистою та брудною водою, не важко помити після закінчення прибирання.
- Недоліки:
- Поки не знайшов.
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Гарна швабра за свою ціну
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Швабра гарно збирає бруд і, що найголовніше, кошачу шерсть. Під час очищення бруд гарно знімається, моп лишається абсолютно чистим і ледь вологим, не перемоченим. Хороша річ для тих, у кого є тварини.
- Анна Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Кращої швабри я ще не бачила,вона супер
- Переваги:
- Не треба руками возитися
- Елена Ш***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Отличная швабра. Первая швабра в моей жизни, которая идеально моет , а не растирает по углам пыль и грязь.
Впервые за 15 лет при мытье полов не намочила руки.
Однозначно рекомендую!!- Переваги:
- Легкая, маневренная, добирается во все углы.
- Недоліки:
- Не увидела
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Якісно зроблена швабра і відро. Прибирання стало легшим і зручнішим.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Дуже класна швабра, мені сподобалась. Щодо розводів, їх залишає не швабра, а це залежить від засобу з яким миєте. Сама по собі швабра високої якості, дуже естетична і приємна у використанні!
- Недоліки:
- Квадратний моп не промиває кутки
- Продавець Ecologist_ua
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що лишились задоволені, чекаємо з новими замовленнями! Гарного та спокійного дня!
- Карина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Швабра очень понравилась, сегодня забрала и вымыла ей всю квартиру. Качество реально хорошее.
Посмотрим насколько долго её хватит- Переваги:
- Отжимает хорошо, хорошее качество
- Недоліки:
- Не нашла
- Дарина Х***
Підкажіть будь ласка,як зараз?
- Кристина М***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Я у захваті мені вона дуже сподобалась, вимила три кімнати приблизно за годину, це з урахуванням пилососу. Брудна вода окремо, чиста окремо, так, треба доливати, але ж це краще ніж бруднити руки і міняти воду після кожної кімнати.
Навіть дитина 4 роки із задоволенням помила у своїй кімнаті
Писали що залишає розводи, не знаю у кого як, але зараз зима, сніг із сіллю, усе вимила на ура, ніяких розводів не залишилось, усе чисто і швидко- Переваги:
- Зручно, швидко усе прибирається
Шкода що раніше не наважилась купити - Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець Ecologist_ua
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що залишились задоволені!
- Elf K***
Скажіть, будь ласка, швабра все ще добре працює? Дуже зацікавила, бо це аналог мінки за більш адекватні кошти, але хочу знати на скільки її вистачає.
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Відправили швидко. На даний час задоволена.
- Переваги:
- Легка, компактна, добре вимиває підлогу
- Недоліки:
- Поки не знайшла)
- Дарья С***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Получила и сразу к делуМне очень понравилась швабра.Большой плюс,что приехала практически собранная,поэтому проблем со сборкой не было.Мыть удобно ведро после уборки.
- Переваги:
- Лёгкая,красивая, удобная
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Задоволена придбанням ,дякую
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Дуже задоволена шваброю! Великий плюс, що руки не потрібно мастити) Дякую за швидку відправку
- Переваги:
- Хороша якість
- Альона Ш***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Дуже зручно для лінолеуму. Немає калюж, але трошки частіше треба змочувати. Зручно окремо зливати використану воду і доливати чисту. Не треба нічого віджимати руками, хоча ворс і пил нажаль трохи прилипають до підлоги.
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Класна швабра.Треба тільки наловчитись, щоб намочити і промити насадку після миття полу.А ще відносно часто потрібно підливати воду щоб змочувати насадку.Сам матеріал швабри якісний.В руках тримати не страшно.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Класна швабра, зручно мити підлогу, стильно виглядає.
- Яна Д***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Все супер
- Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Справді дуже хороша швабра, легка у виконанні, набагато полегшує миття підлоги.
- Виктория К***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Швабра хороша! Мені все подобається.
- Юрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Класна швабра, працює як треба.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Задоволений
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Товаром дуже задоволена.
- Антоніна П***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Дякую за чудовий набір) сподобалась швабра і мити підлогу не мочивши рук), єдине ще не добре навчилась віджимати швабру,щоб менш було води на мопі і бажано гарно пилососом перед миттям прибрати сміття і пил) тоді буде ще краще…
- Переваги:
- Швидко і не мочивши рук прибирати,саме задоволення, а також дуже зручно,що є в середині менше відро,яке виймається і швидко очищається)
- Недоліки:
- Поки не знайшла
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Дуже задоволена товаром.
Прибирання в рази швидше.
Немає розводів,водичка у відрі постійно чиста.
Рекомендую. - Яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Классная швабра , металлическая конструкция.
- Переваги:
- Отлично подходит для ежедневной уборки, руки чистые, тряпку полоскать не надо)
- Недоліки:
- Пока не нашла
- Константин Ч***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
- Переваги:
- Отжим супер и качественные материалы
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
- Продавець reco_ua
Дякуємо за відгук! Гарного та спокійного дня!
- Свет Х***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Чисто для влажной уборки
- оксана к***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Швидко відправили. Метал і пластик не самий дєшмкнський.
- Недоліки:
- Відро з чистою водою малувате. Хату 100 кв не вистачає помить
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
Якість пластику бажає бути кращою, особливо відро, стінки тонкі, проте спочатку швабра мені сподобалась, але вже через декілька разів використання, я помітила, що ганчірка погано намокає, 2-3 рази тернула, і вже потрібно знову мочити.
- Переваги:
- Не потрібно мочити руки
- Недоліки:
- Дуже часто доводить мочити ганчірку