Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Набір швабра та відро з віджимом Homettler CW003, 2 мопа в комплекті, білий

Оцінка користувачів 4.65/5
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Дуже гарна швабра. В комплекті 2 мопи (насадки-тряпки), інструкція на англ, швабра, відро та пакетик з антибактеріальним засобом для миття підлоги. Мопи мікрофіброві але мають ще пластмасові маленькі ворсинки, гадаю для збору волосся/шерсті. Відео знімала під час розпаковки. Швабра зручна та компактна. Загалом, дуже задоволена.

Переваги:
    Автовіджим та очищення мопа
    Недоліки:
    Гадаю з часом буде недоліком пластмасові кріплення системи віджиму. Але поки все ідеально
    • Продавець  Ecologist_ua

Вітаю, дякуємо за відгук! Сподіваємось, швабра прослужить довго і в задоволення. гарного дня!

• Марина П***

Дякую за відео! Як працює швабра , вже місяць минув?

• Вєроніка К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Швабра мені дуже сподобалась і значно полегшила прибирання. У мене велика квартира — 130 квадратних метрів, і води у відрі цілком вистачає, щоб помити всю квартиру без постійного доливання.

Зі звичайною шваброю мити підлогу було важко: залишалися розводи, швидко накопичувався пил, результат не радував. Тут усе інакше — підлога чиста, без слідів і розводів, виглядає доглянутою після кожного прибирання.

Окремо хочу відзначити систему автоматичного віджиму. Дуже зручно, що не потрібно торкатися брудної води й мочити руки — усе відбувається швидко та автоматично. Це реально економить час і сили.

Загалом я повністю задоволена покупкою. Якісна, зручна та продумана швабра, яка чудово підходить навіть для великих квартир. Однозначно рекомендую!

• Джора К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Очень удобная, легкая в работе. Отжим вообще бомба. Материал швабры и ведра тоже хорошие. Спасибо большое

• Іванна С***

Я шокована…
    Підлога в моїй квартирі не знала що може бути такою чистою. Це щось неймовірне.
    Дрібне сміття чіпляється до ганчірки, сама ганчірка відмиває навіть присохлу їжу від плитки. Я вже навіть шпалери нею помила і вікна зі сторони вулиці.
    Варта кожної гривні, раджу на 100%

Переваги:
    Не залишає сміття за собою, відмиває все з підлоги, руки сухі і чисті.
  • Вячеслав
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Користуюся вже 2 місяці. Нарікань немає. Мити легко. Віджимає дуже гарно, руки не мастиш. Дуже зручна комбінація, рекомендую.

Переваги:
    Зручний набір
  • Павло А***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Перше враження гарне, свою функцію виконує на 100%.

Переваги:
    2 відсіка з чистою та брудною водою, не важко помити після закінчення прибирання.
    Недоліки:
    Поки не знайшов.
  • Ольга З***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Гарна швабра за свою ціну

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Швабра гарно збирає бруд і, що найголовніше, кошачу шерсть. Під час очищення бруд гарно знімається, моп лишається абсолютно чистим і ледь вологим, не перемоченим. Хороша річ для тих, у кого є тварини.

• Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Кращої швабри я ще не бачила,вона супер

Переваги:
    Не треба руками возитися
    Недоліки:
    Не має
  • Елена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Отличная швабра. Первая швабра в моей жизни, которая идеально моет , а не растирает по углам пыль и грязь.
    Впервые за 15 лет при мытье полов не намочила руки.
    Однозначно рекомендую!!

Переваги:
    Легкая, маневренная, добирается во все углы.
    Недоліки:
    Не увидела
  • Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Якісно зроблена швабра і відро. Прибирання стало легшим і зручнішим.

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Дуже класна швабра, мені сподобалась. Щодо розводів, їх залишає не швабра, а це залежить від засобу з яким миєте. Сама по собі швабра високої якості, дуже естетична і приємна у використанні!

Недоліки:
    Квадратний моп не промиває кутки
    • Продавець  Ecologist_ua

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що лишились задоволені, чекаємо з новими замовленнями! Гарного та спокійного дня!

• Карина Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Швабра очень понравилась, сегодня забрала и вымыла ей всю квартиру. Качество реально хорошее.
    Посмотрим насколько долго её хватит

Переваги:
    Отжимает хорошо, хорошее качество
    Недоліки:
    Не нашла
    • Дарина Х***

Підкажіть будь ласка,як зараз?

• Кристина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Я у захваті мені вона дуже сподобалась, вимила три кімнати приблизно за годину, це з урахуванням пилососу. Брудна вода окремо, чиста окремо, так, треба доливати, але ж це краще ніж бруднити руки і міняти воду після кожної кімнати.
    Навіть дитина 4 роки із задоволенням помила у своїй кімнаті
    Писали що залишає розводи, не знаю у кого як, але зараз зима, сніг із сіллю, усе вимила на ура, ніяких розводів не залишилось, усе чисто і швидко

Переваги:
    Зручно, швидко усе прибирається
    Шкода що раніше не наважилась купити
    Недоліки:
    Поки не знайшли
    • Продавець  Ecologist_ua

Дякуємо за відгук! Дуже раді, що залишились задоволені!

• Elf K***

Скажіть, будь ласка, швабра все ще добре працює? Дуже зацікавила, бо це аналог мінки за більш адекватні кошти, але хочу знати на скільки її вистачає.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Відправили швидко. На даний час задоволена.

Переваги:
    Легка, компактна, добре вимиває підлогу
    Недоліки:
    Поки не знайшла)
  • Дарья С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Получила и сразу к делуМне очень понравилась швабра.Большой плюс,что приехала практически собранная,поэтому проблем со сборкой не было.Мыть удобно ведро после уборки.

Переваги:
    Лёгкая,красивая, удобная
    Недоліки:
    Нету
  • Лариса Г***

Задоволена придбанням ,дякую

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Дуже задоволена шваброю! Великий плюс, що руки не потрібно мастити) Дякую за швидку відправку

Переваги:
    Хороша якість
  • Альона Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Дуже зручно для лінолеуму. Немає калюж, але трошки частіше треба змочувати. Зручно окремо зливати використану воду і доливати чисту. Не треба нічого віджимати руками, хоча ворс і пил нажаль трохи прилипають до підлоги.

• Виктория Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Класна швабра.Треба тільки наловчитись, щоб намочити і промити насадку після миття полу.А ще відносно часто потрібно підливати воду щоб змочувати насадку.Сам матеріал швабри якісний.В руках тримати не страшно.

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Класна швабра, зручно мити підлогу, стильно виглядає.

• Яна Д***

Все супер

• Яна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Справді дуже хороша швабра, легка у виконанні, набагато полегшує миття підлоги.

• Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Швабра хороша! Мені все подобається.

• Юрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Класна швабра, працює як треба.

• Євген

Задоволений

• Юлія С***

Товаром дуже задоволена.

• Антоніна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Дякую за чудовий набір) сподобалась швабра і мити підлогу не мочивши рук), єдине ще не добре навчилась віджимати швабру,щоб менш було води на мопі і бажано гарно пилососом перед миттям прибрати сміття і пил) тоді буде ще краще…

Переваги:
    Швидко і не мочивши рук прибирати,саме задоволення, а також дуже зручно,що є в середині менше відро,яке виймається і швидко очищається)
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Світлана С***

Дуже задоволена товаром.
    Прибирання в рази швидше.
    Немає розводів,водичка у відрі постійно чиста.
    Рекомендую.

• Яна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Классная швабра , металлическая конструкция.

Переваги:
    Отлично подходит для ежедневной уборки, руки чистые, тряпку полоскать не надо)
    Недоліки:
    Пока не нашла
  • Константин Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua
    Переваги:
    Отжим супер и качественные материалы
    Недоліки:
    Нету
  • Сергей Г***
  • Юлія К***

• Продавець  reco_ua

Дякуємо за відгук! Гарного та спокійного дня!

• Свет Х***

Чисто для влажной уборки

• оксана к***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Швидко відправили. Метал і пластик не самий дєшмкнський.

Недоліки:
    Відро з чистою водою малувате. Хату 100 кв не вистачає помить
  • Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Ecologist_ua

Якість пластику бажає бути кращою, особливо відро, стінки тонкі, проте спочатку швабра мені сподобалась, але вже через декілька разів використання, я помітила, що ганчірка погано намокає, 2-3 рази тернула, і вже потрібно знову мочити.

Переваги:
    Не потрібно мочити руки
    Недоліки:
    Дуже часто доводить мочити ганчірку