- АндрійПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 1.8
Купив по державній програмі "єЖитло", заселився, живу. Стіни тонкі, але дно п'ятишарове. Термоізоляція чудова. Це інвестиція. Вона переживе мої кризи середнього віку, кілька змін роботи, можливо, й пару стосунків. І вона зі мною назавжди. Це вже серйозніші зобов'язання, ніж шлюб.
- Переваги:
- Чудово підходить як постійне місце проживання
- Дмитрий Т***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Моя улюблена каструля, завжди по акції купляю, супер вигідна покупка, їсти нічого, а каструля є!
- ВолодимирПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 4.9
В дівчини був день народження і я думав що їй подарувати, стояв вибір між iPhone 16 Pro і цією каструлею, я обрав каструлю і не пожалкував. Дівчина в захваті, сказала що каструля важливіша за айфон. Спробували порівняти, зварили в цій каструлі й в іншій за 500 гривень і їжа з дорожчої каструлі виходить смачнішою. Беріть не пошкодуєте.
- ОксанаПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Продала машину, позичила трохи грошей і купила каструлю. Думаю, чоловіки активніше будуть вестись, ніж на тачку.
- Переваги:
- Ціна шарова, треба брать, поки акція
- Недоліки:
- Та ви що, ніяких
- СергійПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Купив цю диво каструлю і зробив чудовий та прихильний бізнес!!! Варю у ней "джинси-варенки". Виходить дуже красиво а головне екологічно та брендово!!! Я в захваті,з 7-го кілометру приїзжають о п'ятій ранку,щоб зайняти чергу за джинсами!!!
Думаю брати ще дві каструлі та долучити до роботи тещю та жінку,бо сам уже не встигаю!!!- Переваги:
- Варе джинси як склажена! Хвала і респектуха хто придумав цю чудо-мультиварку!
- Недоліки:
- Нема.
- Олександр К***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Розійшовшись з дівчиною, але після того як я купив дану каструлю, вона сама пішки прийшла з іншого міста і почала просити пробачення та довго вибачатися за свою поведінку...
- Переваги:
- До мене частенько приїжджають молодята сфоткатися на фоні каструлі...
- Недоліки:
- Дівчина геть розлінилася, так як всю роботу по хаті робить дана каструля
- Миколай Б***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Думав взяти щоб в роллс-ройсі борщик возити внукам, так не влазить в жоден підстаканник. Не продумано. Виходжу з машини, а з фар слоьзи течуть - і каже, ну що ж ти хочеш від запасного автомобіля. Пошкодував, не віддав на шрот.
- Переваги:
- Майже безкоштовно
- Недоліки:
- Автоіндустрія геть ніяка стала, не те що колись
- Геннадий У***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Зберігаю в ній біткоїни
- Микола Б***
Обережно, щоб покриття не поцарапати
- Олена
Еххх…не допомогла каструля, співчуваю ))
Не братиму тепер, теж підглядала для біткоїнів
- Оксана Х***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Думала купити другу корову, але побачила цю красуню і вирішила - навіщо мені друга корова. Я продам першу і куплю цю каструльку. Люди, хтось в курсі, вона як корова доїтися буде?
- Переваги:
- Здається дууже дешева
- Недоліки:
- Не знайшла
- ДмитроПродавець: Rozetka. Колір: Мідний. Місткість: 5.4
Рекомендую в кого немає дружини,або на подарунок
Будь яку страву робить шедевром-просто додай воді і все- Переваги:
- Каструля бомба,сама варить і продукти купляє
- ПавлоПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Пріма мастер
- Ольга К***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Кастрюлька просто знахідка. Тепер не потрібно думати, що приготувати, не потрібно витрачати гроші на продукти, витрачати час. Достатньо сказати : « кастрюлька, вари!»
- Ірина М***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Почитала отзывы, решила брать не глядя. И на работу ходит и електроэнергию даёт, не кастрюля а счастье. Наверное и порчу снимает.
- Переваги:
- Снимает порчу
- Недоліки:
- Ноль
- Майя Д***Продавець: Rozetka. Колір: Мідний. Місткість: 5.4
фух, слава Богу не розкупили ще
- Переваги:
- не ціна, а свято!!!
- Недоліки:
- які недоліки, про що ви?
- Татьяна Л***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 1.8
Норм
- Переваги:
- Не бросается в глаза
- Недоліки:
- Нет фото изнутри
- Ксения Б***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 3.3
Розетка веселить людей))
- Переваги:
- Гумор
- НазарПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 3.3
Чудово замінила стару собачу миску. Песик задоволений, і це найголовніше!
- Переваги:
- Чудова каструлька
- ТатьянаПродавець: Rozetka. Колір: Мідний. Місткість: 5.4
Навіть боюся писати відгук, щоб не перехватити.
Довго обирала каструлі на сайті, поки була акція, все думала купити за 800 krauf чи цю. Однозначно, не пожалкувала про вибір, бо влаштувала її на работу, тепер вона приносить пасивний дохід нашій родині. єдиний мінус - вдома майже не буває, бо цінний працівник. Тож «сапожник без сапог»- Переваги:
- Купа
- Недоліки:
- 0%
- ВоваПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Думав купити паверстанцію, але добре, що в останній момент помітив цю чудову каструлю! Заливаєш в неї воду, приклеюєш скотчем два провідка до ручок, і вуаля - генерує 10 кВт енергії легко!
Пишуть, якщо залити в неї бензин, то 20 кВт електроенергії буде видавати!- Переваги:
- Генерує безкоштовну та екологічну електроенергію!
- Недоліки:
- Було б круто дарувати ще паверстанцію, просто як бонус до цієї каструлі!
- Ольга Ш***
Спробуйте покласти туди 10 грн, може вона з них 100 зробить
- Віктор Г***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
можна їздити на ній, і навіть літати.
- Переваги:
- Варить сама, навіть без газу і електрики, продукти в ній появляються самі, в магазин ходити не треба.
- Недоліки:
- смарт-тв і інтернет в неї працюють з перебоями, але зображення якісне, і мобільний звязок відмінний)))
- ОляПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
За такі гроші кастрюля чудова. Я задоволонена! Вона володіє аж трьома стихіями, самостійно прикликає вогонь, воду та повітря, коли потрібно остудити приготовлену їжу. Є ще багато інших функцій, наприклад можливість здійснення відеовикликів, часами граємо в дурня (вона завжди виграє), а поєзія, яку вона пише — неймовірна! Рекомендую!
- Переваги:
- Самостійно підливає квіти
- Недоліки:
- Матюкається
- Олександра С***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 1.8
Вибирала каструлю по відгукам, думала що користувачи О Нереально Крутої КАСТРЮЛЬКИ перебільшують!!! І от нарешті я її придбала! З першого приготування їжі вона мене здивувала! Поставила варити булгур і от розумію що в мене немає вершкового масла! Думаю зараз піду до магазину і куплю масло, а каструля хоба незнаю звідки вже помастила нереально смачним ніби домашнім вершковим маслом! Потім я поставила варити яйця, відійшла на 3 хвилини і чую хтось ціпає, захожу і що я бачу маленьких курчат! А вода кипʼячена з цієї О Нереальної Крутої КАСТРУЛЬКИ особлива, випив і одразу помолодшала років на 20! Так що 20 літні будьте обережні!
- Переваги:
- Багато
- Недоліки:
- Після випитої киʼячоної води з О Неральної Крутої КАСТРУЛЬКИ мене не впізнав чоловік, вигнав, ось як 2 неділі приходиться винаймати квартиру!
- Сергей С***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Купив цю каструлю, приніс додому. На ранок вона почала мироточити святою водою. Тепер усі прихожани приходять до мене набрати святу воду
- Переваги:
- Повна каструля святої води
- Недоліки:
- Жодних
- Юлія К***Продавець: Rozetka. Колір: Мідний. Місткість: 5.4
Наша країна має дуже багато талановитих людей!
- Переваги:
- 1. Якщо мені стане зле, я буду читати відгуки для підняття настрою.
2. Кастрюля така файна, що хоч до ранки прикладай. - Недоліки:
- Замала ціна
- Юлия М***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 1.8
Зацікавила ця каструлька, зайшла почитати відгуки, залипла на 1,5 години)) забула що хотіла замовити...
- Переваги:
- Оригінальна, по відгукам має багато функцій
- Недоліки:
- Не бачу кнопки де вмикати, і перемикати всі наявні режими
- ПавлоПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Не знаю чому, але після того як купив каструлю зразу захотілося робити нові відкриття в галузі квантової фізики. Перший раз попробувавши їжу з цієї каструлі я навчився розмовляти на німецькій та французькій мові. Незважаючи на функцію автоматичного підігріву в каструлі, мені здавалося, що вона недостатньо розганяє атоми навколо своєї кришки. В принципі, якщо виставити на планківську температуру, то буде досить непогано, але всеодно недостатньо для обігріву 1-кімнатної у Львові. Попри це, мені всеодно сподобався її інтелект. Ця каструля може вирішувати надскладні завдання, з якими навіть новітні ШІ не можуть справитись. Періодично даю їй робити моє ДЗ з квантової фізики. Диф-рівняння також виконує бездоганно. Шкода лише, що тут телепорт старої версії, але він компенсується музикою під час переміщенням між світами. Московську музику вона, очевидно, фільтрує. Інколи ходить замість мене на пари і на роботу, але я даю їй час на 8-годинний сон, щоб вона нормально виспалась. Все ж таки каструля теж хоче нормального життя... В любому випадку, каструля топ, і я не пожалів однієї нирки та одного яйка за неї. Якийсь там Iphone не замінить мені каструлю мого життя. Рекомендую брати одразу дві штуки.
- Переваги:
- Низька Ціна
- Недоліки:
- Інколи б'є мене
- Юля М***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Спочатку думала купити дайсон , але не захотіла бути як всі ті дівчата з тік току , і вирішила купити цю кастрюлю. Вода нагріваєть до ідеальної температури шоб обшпарити волосся і висушити його до такого стану щоб воно закрутилось.Тепер не витрчаю грошей на шампунь.
- Переваги:
- Не витрачаю більше грошей на зачіску
- Недоліки:
- Лиса голова
- Євген Л***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 1.8
Чудова каструля, зовсім не жалію що купив її. Одного разу поклав пару сардельок, так через декілька хвилин живі свині повилазили з неї. Спробували так з дідусевим прахом, але на жаль тільки в кашу перетворився. Сподіваюсь виробник випустить якийсь апдейт або програмне забезпечення щоб працювала не тільки з тваринами а й з людьми
- Влівдвд Д***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 1.8
Коментарі відсутні
- Переваги:
- Багато
- Никитикс А***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
одного дня, дивлюся я стрічку у розетці, і бачу її... я одразу зрозуміла що вона мені потрібна, а я потрібна їй... а далі нічого не пам'ятаю... тільки пам'ятаю, як я сиджу вдома, у мене в руках коробка, і ця дивовижна каструля... вона неймовірна.вона мені замінила м'які іграшки з якими я сплю вночі... мій кіт її полюбив як рідну. каструля просто дивовижна!! під час повітряної тривоги, каструля сама мене веде до укриття, ще й захищає від небезпеки! коли я її відкрила, вона настільки була красивою що аж світилася... ми з чоловіком полюбили ту каструлю як рідну дитину...
- Переваги:
- прекрасна каструлька!!
- Недоліки:
- світиться так що аж очі вилазять
- Тимур П***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Думав що купити мотоцикл чи кастрюлю,вибрав кастрюлю
- Переваги:
- їздю на каструлі
- Недоліки:
- більше 200 км/год не розганяється
- АннаПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Натхнена відгуками, я нарешті таки придбала кастрюлю, бо до бомбосховища бігати далеченько під час повітряних тривог. Гадала, треба заздалегідь в неї покласти тривожну валізу, але кастрюля все зробила сама, що дуже зручно. Адже вона автоматично як збирає, так і розбирає валізу. Але далі вона не перестала мене дивувати. Під час повітряної тривоги накрилися кастрюлею, летів шахід, коли вона почала видавати якісь прокляття іранською. Я нічого не зрозуміла, але зрозумів шахід, бо розвернувся на 180 градусів та полетів до місця свого запуску. Зручно, що казати.
- Переваги:
- Іран припиняє виробництво шахідів, адже кастрюлю купує все більше і більше українців.
- Недоліки:
- Кастрюля настирливо балакає іранською в переваг між повітряними тривогами.
- Ирина К***Продавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Нещодавно надійшов телефонний дзвінок з каналу ICTV, з проханням провести весілля для Альфа, який незабаром прилетить з Мельмака. Хоч я і ведуча свят, але піклуюся про замовників та їх трансфер на нашу планету… Зореліт Альфа ще досі не полагодив Віллі, а мені треба робота та гроші. То ж я ні на секунду не замислюючись, дала посилання на це диво техніки. Дякую виробникам, Альф в дорозі, пишу шлюбну церемонію.
- Ігор
Привіт Альфу від Щасливця ))
- ОльгаПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Шукала нову плиту на розетці , та наткнулася на цю каструлю... Далі все як в тумані. Наступного дня вже на точці видачі забираю замовлення.
- Переваги:
- Порадувала безкоштовна доставка
- Оксана М***Продавець: Rozetka. Колір: Мідний. Місткість: 5.4
Каструля неймовірна! Антипригарне покриття, колір... А головне -- вона вже дописує за мене докторську... :)
- Переваги:
- Система інтелектуального розпізнавання нагрівального елемента.
- Недоліки:
- Надто мовчазна
- ОлександрПродавець: Rozetka. Колір: Рожеве золото. Місткість: 8
Каструля супер, і всеодно що жінка вигнала, з таким апаратом тепер кожна моделька моя.
- Переваги:
- Великий комплект, кришку залишив продавцям на чай
- Недоліки:
- Хотіли покласти в пакет. Не треба. Хай знають статус.