- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 40
Якість добра,ціни кусаються.
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 16
Хороший вимикач
- Переваги:
- Швидко прийшов
- Недоліки:
Дякуємо за Ваш відгук! Приємного користування!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 25
Все добре.Працює
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 40
Получил - установил - работает. ABB всегда было качественным и не дорогим брендом. Надеюсь проработает долго и не доставит проблем. Спасибо Розетке за быструю доставку.
- Переваги:
- Цена-качество
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 25
- Переваги:
- купил потому как стоят такие по месту работы. ведут себя довольно хорошо. Думаю этот будет не исключение.
- Недоліки:
- нет.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 32
Все працює
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 16
купил родителям. до этого они ставили дешевые автоматы за в 2.5 раза меньшую цену, так за 6 лет уже два раза меняли их. думаю с этим проблем не будет, дома у меня стоят и автоматы и узо фирмы ABB и никаких с ними проблем. хорошая сборка, хороший не вонючий пластик, не гудит, не люфтит, уверенно зажимаются провода. да дороже дешевых вариантов, но не думаю что здесь стоит экономить.
- Переваги:
- качество и надежность
- Недоліки:
- не было никакой упаковки, просто голый автомат
- ДавЫд Я***Відгук від покупця. Продавець: StandartELECTRO. Номінальний струм: 63
Ошибся с креплением...судя по яндекс фотографиям, крепление одно
Не знаю зачем такой ход со стороны ABB, но видимо простым смертным не понять
у магазина прошу прощения за оценку ниже- Переваги:
- Те же что и ниже
- Недоліки:
- Те же что и ниже
- StandartELECTRO
Добрый вечер! Мы проверили эту позицию на складе. Все 2-х полюсные автоматы АВВ идут только с одной клипсой.
- ДавЫд Я***
Да я уже понял..
Приехал без одной клипсы, я бы предположил что её тут и не должно быть,как например в диф.автомате от ABB справа, но тут два места под крепление..
Слева автомат обычный, покупался тут, справа дифф, покупался у розетки- Переваги:
- ABB, произвдство германии
- Недоліки:
- Нету одного крепления, болтается на рейке
- Nikolay R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 32
Решил поставить реле напряжения, возникла необходимость ставить доп. автомат перед реле, товарищ посоветовал эту фирму..Думаю не пожалею, судя по отзывам, позже дополню отзыв, как автоматы себя покажут со временем..
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 40
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 32
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 16
Перероблював електрошафу в квартирі. Забудовник встановлював ІЕК, я вирішив використовувати обладнання АВВ. Різниця відчувається навіть при не дуже ретельному огляді. Автомати не тарабанять як «шаманський бубен», надійно тримаються на DIN-рейці, затисні болки тримають провід надійно і коли їх затискаєш немає відчуття, що ось-ось трісе. Тестами із спрацюванням не проводив, але думаю і там АВВ має показати себе не гірше.
На роботі використовуємо переважно Siemens, ну вибором для дому в сторону АВВ ні разу не жалкую. Не шкодуйте кошти на таких речах, це ваша безпека, і довготривала робота електроприладів у вас вдома.
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 20
- Вячеслав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Номінальний струм: 32