Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Зубна паста від кровоточивості ясен та ополіскувач у подарунок - Meridol (toothpaste/75ml + mouth rinse/100ml) Зубна паста від кровоточивості ясен та ополіскувач у подарунок (1081231-0-2)

Оцінка користувачів 4.87/5
  • Єлизавета П***

порадили пасту в стоматології
    дуже раджу, хороший склад, не хімозна, як на мене те що треба.
    швидка доставка, все прийшло чудово запаковане

Переваги:
    склад товару та його якість
  • Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Обожнюю цю пасту. Брала вже вдруге. Її надовго вистачає, вона ніжна, гарно очищую, не пече. Реально не кровоточать ясна при чищенні. Рекомендую. Ополіскувач теж.

Переваги:
    Все супер
  • Владимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Ополіскувачем ще не користувався, а от зубна паста мене дійсно вразила. Я маю проблему з чутливістю ясен та їх кровоточивістю. До цього користувався Paradontax, Sensodyne, Lacalut. Допомогало на початку чищення зубів, десь місяць, потім вже не допомогало. Зненацька знайшов цей набір, замовив в основному тому що було дешевше ( Чорна п'ятниця). Але паста вже закінчується, а ясна взагалі перестали кровоточити та боліти! Чесно, не очікував на такий результат! Щітка Curaprox середньої жорсткості. Разом із пастою Meridol роблять дійсно дива. Тепер і надалі буду замовляти тільки цю пасту!

Переваги:
    Зникла кровоточивість та болючість ясен.
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Жанна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Добрі враження після використання саме цієї зубної пасти.

Переваги:
    В наборі приємна ціна
  • Сергей Р***

Отримав рекомендації від лікаря,придбав-клас! Працює

Переваги:
    Працює
  • Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Нам всім підходить ця паста, добре чистить зуби, ясна захищає. Мені більше підходить в червоній пачці, але вона не завжди є і більше коштує.
    Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Швидка доставка. Якісна паста
  • Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Дякую за швидку доставку.

Переваги:
    Приємні ціни
  • Отрох В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

У кого проблеми з яснами то беріть навіть не сумнівайтесь. Перевірено дійсно дієвий засіб.

• Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Найкращий набір ,який я тільки зустрічав.Ціна невисока,але набагато краща зубна паста ніж дорогі,які в мене були,а їх було не мало.

Переваги:
    Економний,чудовий смак
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Взяли на пробу. Дуже сподобалось. Тепер беремо постійно. Концентрований, однак приємний на смак. Дієво.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Дуже гарний комплект, постійно турбувала кровотеча ясен, після використання цієї пасти з ополаскувачем, реально допомогло, рекомендую.

Переваги:
    Реально допомогає.
  • Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Якісний товар. Швидка доставка. Зубна паста і ополіскувач сподобались. Гарно спаковано посилку. Дякую за обслуговування.

Переваги:
    Відсутні чутливість зубів , кровотечі ясен.
  • Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Дуже якісна паста, для мене вона відкриття, ясна дійсно не кровоточить після неї, чудово очищує, приємний смак та запах, відповідає повністю заявленим характеристикам.

Переваги:
    Все сподобалось
  • Юрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Зубна паста і ополіскувач подобається.

• Наталия Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Паста та ополіскувач сподобались.

Переваги:
    Приємна свіжість після використання. Ясна не кровоточать.
  • Саша

Дякую дуже задоволений

Переваги:
    Бомба
  • Пастушевская О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Сім'я дуже задоволена лікувальним ефектом, дійсно "робоча" паста і якісний бренд

• Іван Г***

Nice

Переваги:
    Nice
    Недоліки:
    Nice
  • Олена Г***

Працює

Переваги:
    Надовго усуває неприємний запах
  • Геннадий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Дійсно допомогає від кровоточивості ясен.

Недоліки:
    Немає.
  • Процик О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Класна паста,має ніжний смак.Класно що йде в наборі з ополіскувачем,

Переваги:
    Ціна за набір
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Отличный набор!Качественная зубная паста и хороший ополаскиватель.

Переваги:
    Не кровоточат десна. В меру мятная,свежее дыхание.
  • Наталія С***

Чудова паста!

• Ігор Н***

Рекомендую шикарний засіб

• Представник бренду

Дякуємо за ваші вдумливі коментарі про (Набір Meridol від кровоточивості ясен Зубна паста 75 мл + Ополіскувач 100 мл) Нам дуже приємно дізнатися, що вам подобається користуватися одним із наших продуктів.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Реально зменшилася кровоточивість ясен.

Переваги:
    Приємний смак,освіжає подих
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Альбіна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Хороший набір, для моїх чутливих зубів підходить

• Влад
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Гарної якості зубна паста (мені порекомендував мій стоматолог і я не пожалкував), у цьому наборі є також ополіскувач для ротової порожнини, у ємкості зручного невеличкого формату, від того ж виробника (зручно носити з собою та використовувати за потреби).

Переваги:
    Гарна якість зубної пасти
    Недоліки:
    Не виявив
  • Людмила П***

Хороший набір

• Марія Л***

Гарна паста! Швидка доставка

• Леонід Г***
    Відгук від покупця. Продавець: КрисьДент. Об'єм: 75 мл

Задоволений

• Максим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Все супер - паста кайф, ополіскувач файний

• Лидия О***

Гарна якість

• Наталья К***

Очень отличный набор

• АЛІНА М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Дуже приємний ополіскувач, не пекучий, зменшує запалення і коровоточивість.

• Леся В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Використовую давно за рекомендацією стоматолога.

• Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Об'єм: 100 мл

Чудова паста та ополіскувач. Результат на запалених яснах відчувається миттєво.

Переваги:
    Миттєвий результат з першого використання
    Недоліки:
    Відсутні