Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Постільна білизна "LeLIT", Полісатин, Бежевий, Двоспальний P-0165

Оцінка користувачів 3.94/5
  • Віталій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 180 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Мені сподобалось і якість тканини і спокійний (пастельний), як на мене тон

Переваги:
    Якість та колір
    Недоліки:
    Поки не помітив

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нашу продукцію та знайшли час для того, щоб залишити свій відгук. Будемо раді бачити Вас серед наших покупців і у майбутньому.

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Дуже класний комплект! Приємна тканина. Гарна дуже! Швидка відправка. Очікування - реальність співпали. Дякую!

Переваги:
    Весь набір - це перевага!

• Оксана Б***

Щиро дякуємо за покупку!
      Команда LeLIT вдячна за довіру. Нехай товар служить вам довго та приносить лише радість!

• Юлія М***

Тканина тонка але все рівно якість не погана.

Щиро вдячні за ваш теплий відгук! Для нас дуже важливо знати, що наша продукція приносить вам задоволення. До нових зустрічей на Розетці!

• Олексій Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Юзон

Нормальна якість за таку ціну

• Продавець  Юзон

Вітаємо! Наш магазин дякує Вам за відгук та увагу до нашої роботи. До нових зустрічей.

• Адріана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Замовляли на пробу, але на стільки сподобалось що я закохалась в цей набір

Дякуємо, що обрали LeLIT!
      Ваш вибір для нас дуже важливий. Ми працюємо з любов’ю — і раді, що ви з нами!

• Аліна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 200 x 215. Розмір наволочки: 2 x 70x70

Дуже мʼяке

Щиро дякуємо, що обрали саме нашу продукцію! Ми раді, що змогли бути корисними. Гарного вам користування і до нових покупок!

• Екатерина П***

Приятное качество

• Вікторія М***

Комплект сподобався.

• Виктория

Розмір євро. Якість гарна , повністю задоволена

• Олеся С***

Обирала комплект постілі для сина.Повністю задоволена покупкою.Якісно пошита,приємна на дотик.Рекомендую.

Переваги:
    Приємний ,як для душі,так і для тіла.
    Недоліки:
    ні

• Таня Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір підковдри: 2 x 150 x 215. Розмір наволочки: 2 x 50x70

Простинь відрізняється від підковдри, тонка, просвічується…

Переваги:
    Гарні кольори

Дякуємо за Ваш відгук
      Абсолютно всі комплекти котрі виконуються із двох компонентів, замовляються та виконуються із однакової тканини
      Можемо припустити, що Ви відчуваєте різницю так як на простирадлі відсутнє додаткове фарбування, як наприклад, на частинах з малюнком.

• Сергій

Шви всі аби як

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас склалося таке враження щодо якості пошиву.
      Ми ретельно перевіряємо продукцію перед відправкою, але не виключаємо можливість виробничого недогляду. Якщо є фото чи деталі — будемо вдячні за зворотний зв’язок до чат-боту для подальшого вирішення проблеми.
      Нам важливо, щоб ви залишилися задоволені покупкою

• Лілія
    Переваги:
    Ціна, яскравість фарби, після прання колір не змінився
    Недоліки:
    По щільності і дотику простинь і підковдра мають відмінність, простить дуже просвічується.

• Наталья Н***

Так себе

Дякуємо за відгук. Нам щиро шкода, що у вас залишилось неоднозначне враження.
      Будемо вдячні, якщо поділитесь, що саме не сподобалось — це допоможе нам стати кращими

• Бондаренко С***

Дизайн гарний на цьому все.
    Наче в цалафановому пакеті спиш,тіло взагалі не дихає.

Дякуємо за Ваш відгук. Полісатин має гладку фактуру та прохолодний ефект, який подобається не всім. Щоб тканина стала м’якшою й комфортнішою, радимо попрати комплект перед використанням. Також можемо запропонувати альтернативу — комплект із попліну, який більш «дихаючий» і приємний до тіла.

• Олена В***

Якість низька,на жаль(

Переваги:
    Постіль приємна на дотик
    Недоліки:
    Після 4-5 прання комплект полиняв , прала звичайним рідким порошком для кольорових речей ,температура не висока.

Олено, дякуємо за ваш відгук і дуже шкода, що ви зіткнулися з таким результатом після прання. Полісатин у своїй структурі не повинен линяти, навіть після багаторазових прань, тому ми обов’язково передамо ваше зауваження на виробництво для перевірки партії.
      Ми також рекомендуємо прати полісатин при температурі до 40° та без агресивних засобів із відбілювачами — зазвичай це допомагає зберігати колір надовго.
      Дякуємо, що поділилися досвідом — це дозволяє нам покращувати якість продукції

• Андрій

Отвратительная ткань у простыни, слазит с матраса и колется.

Дякуємо за відгук
      Чи пралась постільна білизна перед першим використанням?
      Задля того, аби простирадло не злазило, можна використовувати простирадло на резинці, воно буде надійно кріпиться на матрац. Ознайомитись з асортиментом можна за посиланням посилання