- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
Супер !
- Леонід К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
Гарний
- Переваги:
- Недорогий
- Недоліки:
- Невиявлено
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
Важкий. Приїхав повністю заряджений використовував для пилки, працює добре. Рекомендую цього продавця.
- Переваги:
- Важкий важчий навіть за ту що була в комплекті до пилки. Гарне обслуговування.
- Владислав А***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
Быстро доставлено. Аккумулятор хорошего качества.
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Ємність: 4
Все ок!
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Прийшла бракована. Не бачила зарядний пристрій. Обміняла через магазин представник фірми ПроКрафт. Оплатила пересилку, що додало до варттості 160 грн
- Костянтин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Вітаю! Акумулятор на трійку! Для ліхтаріка пройде, на пилці слабуват, індикація не відповідає рівню заряда, показує 3 світлодіода, вимикаєш пилку, пиляє 30 сек. і встає! Дивишся на рівень заряду, а там вже 1 світлодіод горить! Думаю собран на слабкіх елементах !
- Переваги:
- Ціна.
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим характеристикам.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Дуже гарно тримає заряд , уже рік у користуванні і недоліків не виявлено . Рекомендую , якість висока , ціна доступна , зношування довготривалого використання .
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з акумулятором.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
Акумулятор відповідає заявленим ттх
- Переваги:
- !!!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Вартує своїх грошей.
- Василь К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
По вазі добрий,у роботі тримає заряд теж не погано! Рекомендую!
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: IGN. Ємність: 4
Норм батарея, трохи туго заходить в посадкове місце інструменту. Заряд тримає.
- Переваги:
- Нормальні матеріали батареї. Ціна.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Сергій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Гарний акумулятор, на холоді правда просідає ємність.
- Представник бренду
Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Сьогодні отримав . Працює добре.
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Хорошая батарея, бралась как дополнение к 2 Ah которая шла с шуруповёртом, в итоге стала основной
- Переваги:
- Удобство
- Недоліки:
- Пока нет
- Представник бренду
- Наталя Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
залишу не стандартний відгук. при вмілих руках можна використовувати для ноутбука. ноут працює при середньому навантажені близько 4 годин. мініпилка ріже добре.
- Недоліки:
- ставити на зарядку треба на всю ніч, оскільки індикатор показує постійно 4 поділки, навіть тоді, коли заряд майже не тримає
- Антон Т***
Да я тоже использовал для ноута Асус с номинальным напряжением 19В хватало на 4 часа 40 мин а режиме энергосбережения. Только нужно нормально сделать чтоб в темноте не перепутать полярность и не спалить ноут. Я покупал адаптер для батареи макита и припаивал туда провод для ноута.
- Представник бренду
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Все Ок гарний стан продавця рекомендую
- Переваги:
- Гарно тримає заряд
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
У мене стався гарантійний випадок. Гарантія існує. Я скинув скріншот замовлення в сервіс і питання вирішилось.
- Переваги:
- Дякую продавцю за швидку допомогу у вирішенні питання. Також сервіс за чотири дні повернули АКБ з ремонту.
- Недоліки:
- Перелік сервісних центрів у списку не відповідає дійсності.Це тел.фірмових Procraft магазинів.Менеджер одного із магазинів надав мені номер сервісного центру.
- ТарасВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Чудово тримає заряд. Рекомендую
- Віталій Н***Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
Купив в червні 2025 року. Почав використовувати в блекауті васеги на адаптері ліхтарі. Один раз підзарядці, другим разом полетіла плата бсм!
- Переваги:
- Велика ємність
- Недоліки:
- Індикатор заряду працює не правильно. Хоч гарантія заявлена її не має. Чекаю зв'язку з продавцем. Можливо буде відповідь
- Продавець Пан-професіонал
Доброго дня. Надали Вам контакти сервісних центрів, звертайтесь, будь ласка. Гарантія є, як і заявлено на АКБ вона складає 1 рік.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Изготовлен 06.25.все как заявлено.качественно.
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Протестировал батарею разряжая мощностью 20Вт, батарея отдала 4,18 Ач при разряде до 15,5В. Т.е. емкость формально соответствует заявленной.
- Переваги:
- Красивая, внутри 10 элементов 18650 по 2000mAh
- Недоліки:
- Индикатор уровня заряда показывает уровень заряда 2 отметки при 16В, то есть неправильно
- Вадим С***
10* 2000= 20 000 мач ?! Как же тест ?И! Почему пять звезд ?
- Антон Т***
Неправильно считаете. Схема включения 2P5S, емкость считается 2*2000 mAh и 5 пар последовательно дают напряжение 5*4.2=21V. Замер подтверждает. Звезды за цена/качество.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Акумулятор працює.наскільки ємність відповідає , побачимо згодом. Із прикольного - акумулятор Не підходить до ...... Тадам!! Перфоратора Pro craft !! Просто не підходить по розміру! Прикольно! Таке навіть у ноунейм кітайців не буває. Але на шуруповерт підходить . О тож добре.
- Переваги:
- Працює. Ціна.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
АКБ якісний. Підійшов до пилки
- Переваги:
- Якість.ціна.
- Недоліки:
- Не побачив
- Представник бренду
- Алексей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
СПАСИБО Розетке за Б/У акумулятор
- Анар А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Супер, все подходит. Мощность больше чем в аккумуляторе, который идёт в комплекте с шуоуповертом.
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Все підійшло, все працює. Тепер обріжу всі дерева в садочку. Ось, тільки буде стале потепління.
- Переваги:
- Ціна швидка доставка.
- Представник бренду
- Евген С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Видає слабкій ток, болгарка стартує і відразу глохне.
- Переваги:
- нема
- Недоліки:
- не тягне болгарку прокрафт
- Представник бренду
Добрий день. На жаль акумулятор серії турбо має менший струм в порівняні з акумуляторами серії макс та індастріал, через що такі інструменти як болгарка не можуть працювати.
Радимо обрати акумулятори ємністю від 4А серії Max або ж Industrial, болгарка з ними працюватиме стабільно та не буде йти в захист.
посилання
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
Отримав без ніякої документації, один акумулятор в коробці а вдома вже догледів що в ньому ще й не працючий фіксатор ( защолка ) , не спрацьовує зовсім схоже що там взагалі немає пружини... некоректна індикація заряду
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: Пан-професіонал. Ємність: 4
Нещодавно було куплено пилу ланцюгову акумуляторну Procraft PKA44 в комплекті с одним акумулятором на 2 ач. Докупив цей акумулятор вдвічі більшої емності. Працюе довше начебто навіть більше ніж вдвічі.
Заряджаеться, правда, теж вдвічі довше.- Переваги:
- Більша емність - довше робота.
- Недоліки:
- Шкала індикатора теж нелінійна. Вроде тільки-но було два зелених і хлоп - вжє навіть не вмикається.
- В'ячеслав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Працює добре
- Представник бренду
Добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що ви обрали саме наш інструмент. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з новим інструментом.
- Зелинский Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Ок
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Не бутафорне,по факту .користуюсь другий сезон все норм.
- Переваги:
- Згідно номіналу.перевірено.
- Недоліки:
- Поки невиявив
- Представник бренду
- Сергій Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність: 4
Батарея заряд держе Відмінна