- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
хороший набір
Швидка доставка- Представник постачальника
Дякуємо за відгук!
- Квітослава Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Отличный набор! Огромная лопата для снега, плотный пластик, отсутствует запах.
Добрий день.
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
Продукція від STRATEG – завжди найкращий вибір.
Нехай Вам щастить.
Завжди Ваш – STRATEG.
- Мария Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Классный набор! И на подарок можно брать
Добрий день.
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
Продукція від STRATEG – завжди найкращий вибір.
Нехай Вам щастить.
Завжди Ваш – STRATEG.
- Алина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Отличный набор, ребёнку полтора года понравилось, даём играть только пока ведром и лопаткой остальные детали под присмотром взрослого
- Переваги:
- Понравилось, что идёт набором, крепкий материал
- Недоліки:
- Не обнаружила
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер набір! Задоволенню сина від прогулянок немає меж. А сніговики які тепер перфектні! ))) Задоволені, рекомендую
- Переваги:
- Яскравий
- Недоліки:
- Не знайшли
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Очень классный набор: большое ведро, лопата и куча деталек для снеговика. Снимаю звезду за форму морковки - гладкие закругленные края не крепятся в снеговике. Отрезали округлость, теперь всё втыкается)
- Переваги:
- Хороший пластик, много всего в наборе
- Недоліки:
- Морковка не крепится из-за округлой формы
- Юлия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
классный набор, такого плана ничего даже и не видела нигде, осталось снега дождаться.
- Керимова Е***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Супер набор.в этом году ещё будем заказывать
- Переваги:
- Качество
- ЛилияПродавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Хороший набор) мы тоже купили за раннее. Пластик действительно хороший, запаха нет, уже ждём когда будем лепить снеговика)) ведерко довольно большое. Цена зазамечательная. Однозначно стоит купить.
- Переваги:
- Задумка, качество пластика
- Галина П***Продавець: Rozetka. Колір: Різнобарвний
Як кажуть, в народному прислів'ї "готуй сани влітку", ось і ми вирішили підготуватись до зими ще осінню, оскільки моя дитина просто обожнює зиму і з нетерпінням її чекає. Стосовно самого набору, то пластмаса дуже якісна, без стороннього запаху і зазубрин, яскраві кольори, багато ігрових елементів для побудови ідеального сніговика, велика лопатка, бюджетна ціна. Фірма Технок - це український виробник іграшок, якому ми довіряємо вже не перший рік, він робить дуже якісні іграшки за доступною ціною. Тому ми маємо вже цілу колекцію іграшок цього виробника, і щоразу задоволені. Тому можемо сміливо рекомендувати цей набір і іграшки цього виробника в цілому. Залишилося тільки дочекатись зими і снігу, щоб його застосувати по призначенню, а наразі лопатку і відерко використовуємо в пісочниці.
- Переваги:
- Перевірений український виробник чудових іграшок, бюджетна ціна, висока якість пласмаси, без запаху і зазубрин