Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Антиперспірант тривалої дії кульковий для чутливої шкіри Etiaxil Tolerance 15 мл

Оцінка користувачів 4.27/5
  • Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Не знаю, про який запах йдеться у попередніх відгуках, в мене взагалі без запаху. Можна сказати, що зі своєю функцією справляється. Мені вистачає на день, хоча заявлено тримання 48 годин (однак в описі як для щоденного використання). Запаху поту немає взагалі, але вологість трішки є. Шкіру не подразнює, якщо використовувати за інструкцією. Не можу сказати, що в захваті від нього. Можливо треба спробувати інші цієї марки, я подумаю

Переваги:
    Відсутність запаху поту день
    Недоліки:
    Нічого незвичайного
  • Анна
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Дарма витрачені гроші. Має неприємний запах. Свою функцію не виконує, тримається ледве декілька годин

Переваги:
    Недоліки:
    Жахливий запах. Висока ціна. Не виконує свою функцію
    • Продавець  BE-COS

Добрий день!
      Щоденна лінійка Etiaxil tolerance аєрозоль або ролик розрахована для клієнтів з низьким або середнім рівнем потовиділення. Лінійка БЕЗ ЗАПАХУ! При надмірному потовиділенні звісно потрібно наносити декілька разів на день. Після нанесення потрібно ретельно і до сухості розтерти антиперспірант по області пахви. Має накопичувальну дію. При правильному користуванні антиперспірантом, продукт ефективний. Якщо все ж таки бракує сухості (надмірне потовиділення) після використання, рекомендується лінійка тривалої дії, яка наноситься тільки на ніч.

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Дуже сподобався цей антиперспірант! Не подразнює чутливу шкіру, має приємний ненав’язливий аромат і справді надовго захищає від поту та запаху. Рекомендую!
    Дякую, за подарунок!

• Людмила Л***

Чудовий антипреспірант.
    Вистачає надовго.
    В подарунок йшов ще один.
    Дякую.

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Дякую за приємний подарунок! Як раз хотіла спробувати

Переваги:
    Чудовий антиперспірант. Надовго вистачає
  • Передерій А***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Чудово, дякую за подарунок:)

• Олена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Засіб супер, все як зазначено в інструкції.

• Сергій Д***

Рекомендую! Швидка і зручна доставка. Додали приємний бонус до покупки

• Дмитро Ф***

Дуже дякую
    Рекомендую

• Оля
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Товаром ще не користувалася але продавця рекомендую. Відправили вчасно і поклали подарунок. Дякую, дуже приємно!

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Беру вже втретє цей антиперспірант. Рекомендую!!! Якщо користуватись згідно інструкції то результат приємно здивує.

• Продавець  BE-COS

Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді, що Ви задоволені результатом роботи Etiaxil. Користуйтеся із задоволенням

• Мар'яна П***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Дуже дякую за подарунок до замовлення. Бонусом поклали ще стік антиперспірант від етіаксіл теж
    Сам засіб, який замовила діє на мені дві доби, але подразнення майже не викликає і відповідно менше провокує темні плями.

• Продавець  BE-COS

Дякуємо Вам за відгук. Так, дійсно Etiaxil Tolerance, без спирту, третій по силі антиперспірант, рахується найкомфортнішим в лінійці. Тримає від поту і запаху до 3 днів після одного нанесення на ніч. Розрахований для чутливої та гіперчутливоі шкіри. Користуйтеся із задоволенням.

• Оксана Г***

Чудово виконує свою функцію
    Частоту використання треба підбирати індивідуально. Перші тижні користувалася часто, потім,- 1-2 рази на тиждень

• Продавець  BE-COS

Дякуємо Вам за відгук. Ми дуже раді що Ви задоволені результатом роботи Etiaxil. Перший раз фабрика рекомендує наносити 2-3 вечора поспіль для закріплення результату, потім по необхідності.

• Д Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Ніякий. Вистачає на добу, максимум на дві. Той, що з трьома крапельками, працював краще.

Переваги:
    Недоліки:
    Занадто слабенький
    • Продавець  BE-COS

Добрий день!
      Etiaxil Confort plus - це третій по силі антиперспірант тривалої дії розрахований для клієнтів із чутливої та гіперчутливої шкірою. Його нормальна дія це до 3 діб. Якщо потовиділення надмірне, може працювати меньше, в залежності від організму людини. Якщо у Вас дія антиперспіранта тривала 2 доби, то це згідно його характеристики і опису. Порівняння його з червоним на три краплі (Etiaxil Normal) не є коректним, тому що у останнього вміст активної речовини у 2 рази більше. Уважно читайте опис і характеристики товару. Перед покупкою бажано проконсультуватися.

• Єлизавета У***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Рятує від запаху та поту. Взимку взагалі сухо, у жару навулиці може бути відчуття поту, але абсолютно без запаху.
    У всіх різний тип шкіри, і особисто мені еффекту вистачає на два-три дні.

• Сиренко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BE-COS

Навіть не віриться, що у когось він працює. Купила вдруге, через п'ять років, роблю все строго за інструкцією, але вже вранці липкі пахви, а до обіду ще й запах з'являється. Доводиться мити та використовувати звичайний антиперспірант.

Переваги:
    обслуговування магазину
    Недоліки:
    не працює
    • Продавець  BE-COS

Добрий день!
      Etiaxil Confort plus - третій по силі антиперспірант тривалої дії без спирту. В інструкції написано- "Перший раз наносимо 2-3 вечора поспіль, щоб закріпити результат. Це важливо!!!або "Якщо на наступний день результат вас не задовільнить(не буде абсолютної сухості) , повторіть обов'язково процедуру на 2-3 вечір поспіль". Якщо на 4 день не буде бажаної сухості, тоді Ваш варіант зелений