Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Ми проти вас. Бакман Ф. 9786177820658

Оцінка користувачів 5/5
  • Руслан
    Продавець: Rozetka

Книги Фредріка Бакмана — просто знахідка 2019 року! Вже прочитав всі книги автора і щиро рекомендую їх всім книголюбам.
    Вже з перших сторінок мені стало зрозуміло, що головна героїня мені цікава і вона мені подобається! За словами чоловіка самої Брітт-Марі, у неї проблеми з соціалізацією, хоча сама вона так не вважає. Це історія жінки, в якої у віці 63 років змінилося все життя — вона розлучається з чоловіком і хоче влаштуватися на роботу! З її характером це досить непросто, мені було шкода дівчинку з бюро працевлаштування, якій довелось працювати з таким непростим клієнтом.
    Однак знайдеться і робота, щоправда доведеться переїхати до нового міста і, найголовніше, подивитися на себе з сторони і змінитися самій. Брітт-Марі і подумати не могла, що колись їй доведеться стати тренером дитячої футбольної команди!
    Книгу я читав десь тиждень, розтягуючи задоволення, настільки не хотілося прощатися з Брітт-Марі. Я впевнений, що кожен знайде щось для себе в цьому творі. Для мене головна думка — ніколи не пізно щось змінити, ми можемо зробити світ трішки добрішим, кращим вже зараз, саме тут, де ми знаходимось.

Переваги:
    шикарна книжка
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Я прочитала цю книжку за ніч. Мені дуже сподобалося "Ведмеже місто", а від "Ми проти вас" я в захваті. Ніколи не пізно щось змінити) І треба завжди вірити в краще, ніколи не опускати руки)

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все супер.
    Продавець привітний.

• Артем Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Oasis

Покупал одновременно 3 книги,они мне их в 3 заказа оформили, 3 раза платил за доставку,не покупайте у них нечего!

Переваги:
    Продавец к***
    Недоліки:
    Продавец к***
    • Продавець  Oasis

Добрий день, Артем!
      Ви здійснили 2 окремих замовлення на 3 книги, які були відправлені двома посилками (Одна посилка - 2 книги та друга посилка - 1 книга).
      Менеджер в телефонній розмові попереджував Вас, що книги в 2-х окремих замовленнях знаходяться на 2-х окремих складах та що об’єднати їх не буде можливості в зв’язку з військовим станом.

Вам було також повідомлено, що одна посилка буде повністю сплачена по доставці, щоб у Вас не було переплат, на що Ви погодились.
      З нашого боку по одній з двох посилок були сплачені послуги перевізника. Всі дії по замовленням у нас фіксуються. Сьогодні менеджер Вам відправив скріншот фіксування оплати доставки.

Також менеджер сьогодні з Вами зв‘язався в телефонному режимі та пояснив Вам про всі платежі стосовно відправлень та запитав щодо того, звідки взялась третя посилка, якщо їх всього було дві і одна з них була повністю сплачена по доставці на що Ви не надали відповіді та одразу ж скинули виклик. Після цього на дзвінки Ви перестали відповідати.

• Анна
    Продавець: Rozetka

Це продовження "Ведмежого міста", але тут дуже дуже багато повторів із попередньої книги. В цілому цікавий роман. Бакман пише дуже легко, його стиль легко впізнати. Він змальовує життя звичайних людей із гумором, іронієї, часом читати весело, часом сльози на очі навертаються.
    Окрема подяка видавництву за художнє оформлення. Книги Бакмана видані в одному стилі, якщо подивитесь на попередні - Уве, Моя бабуся просить їй вибачити... , то зрозумієте. Текст надруковано досить великим шрифтом, приємний папір, що зручно - я вшита закладинка.
    Книга дуже гарна, виділяється на поличці серед інших.

Переваги:
    Легкий сюжет, дизайн